2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
günaydınnn annişlerr... yarın eşimin doğum günü bugun arkadaslarıyla kutlayacak ve geç geleceğim dedi yani gece 1 2 hatta 3 bıle.. ıstemıyorsan gıtmeyeyım dıyor ama surat yapacak işte bir doğum gunumu arkadaslarımla kutlayamadım dıyecek bende suratını çekeceğime git dedım bende annemde kalacağım. şüphelenmıyorum arkadasın dukkanda içicez dıyor ama hiç rahat degılım hamıleyım ben nıye boyle davranıpta benı bırakıyor gıdıyor anlayamıyorum nasıl davransam blemedım bıktım da artık bu dışarı çıkma mevzusu yuzzunden kavga etmekten. gecende de ben annemdeydım alacaktı benı saat 11 de gelmedı gece 3 de gıtmış eve bende yıne annemde kaldım mecburen iş yerınde de streslıyım evde de streslı korkuyorum bebeğime bırsey olacak dıye

erkek cocujlarinin vucut sekli daha cabuk belliolurmus. kese sekli de tam yuvarlak olmuyor diyorlar bi de ekranda solda olurmus. sizde de oyle miydi
selam canım ben daha cinsiyetini bilmiyorum cok erken ama kesem yuvarlak bebıs de tam ortada sadece 1 görüntüsünde cok hafıf sagda kız mı olacak kı acabasenın kesen nasıl pekı?

Korkma canım. Eşin anladığım kadarıyla biraz düşüncesiz. Hani içmese olmuyor muymuş? çok fazla da yorum yapmak istemiyorum canım çünkü tanımıyorum kişiliği nasıl bir insandır bilemiyorum ama Allah islah etsin.. Sen canını sıkmamaya çalış olur mu?

senin nasıl geciyor hamilelik canım. benim gibi telaş içindemisin yoksa rahatmısın.
Bu benim ikinci gebelik ilkinde supriz olmuştu pat diye ilaclari biraktim acayip panik yaptım. Sonra alıştım. Ara ara yokladi sma sukur tamamladik. Bunda da ara ara geliyor kaygilar.ama sukur

bizde bugn doktora gittik doktorumuz 13 haftalığız erkek gibi görünüyor dedi :) 2li test sonuçları içinde 10gün sonra gelin dedi :)

İkili testte herkese söylemişler yahu ben de 2 aralıkta gidicem inşallah bana da söylerler gerçi benim daha çok var nasıl özledim bebişimi

elimden geleni yapmaya çalışıyorummm teşekkür ederimmm canımmm.. bu arada benımde oğlum olcakmış gibi hissediyorummm :)

İkili testte herkese söylemişler yahu ben de 2 aralıkta gidicem inşallah bana da söylerler gerçi benim daha çok var nasıl özledim bebişimi

1 aydır bizde gitmiyorduk muayene için yatağa uzandığıım da benim kalbim heyecandan fırlayacaktı neredeyse :) çok yok bence sende öğrenirsin İnş. kalp seslerini duyduk ellerini ayaklarını iyice net bir şekilde gördük 1 aydır gitmeyince korkmuştum ama şuan hala heyecanım mutluluğum geçmedi :) darısı sana inş canım.

selam canım ben daha cinsiyetini bilmiyorum cok erken ama kesem yuvarlak bebıs de tam ortada sadece 1 görüntüsünde cok hafıf sagda kız mı olacak kı acabasenın kesen nasıl pekı?
benımkı solda ve kesem tam yuvarlak değil ve net belli oluyor annesının kuzusu.. bende nedense su sonhaftadır erkek hissediyorumm... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize..

benımkı solda ve kesem tam yuvarlak değil ve net belli oluyor annesının kuzusu.. bende nedense su sonhaftadır erkek hissediyorumm... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize..

cnm bu kese tahmını tutcakmı bakalım. benım kese 7. haftamda yusyuvarlaktı ve bebğim sagdaydı. kız beklıyoruz bakalım :)

hayırlısı olsun canım ama ınsan merak edıyor ıste Allah herkesın gönlüne göre versin bende ilk basta hep erkekmıs gıbı hıssettım sımdı de kızım olacakmıs gıbı hıssedıyorum normalde herkeste tahmın ederdım genellıkle tutardı ama kendımde hıc net hıssedemedım tabıkı en onemlısı saglıklı olması ama bu ara hep erkek duyuyorum

cnm bu kese tahmını tutcakmı bakalım. benım kese 7. haftamda yusyuvarlaktı ve bebğim sagdaydı. kız beklıyoruz bakalım :)
hadı bakalım hayırlısı olsun benımde oyle kesem bakalım tutacak mı daha cok erken senınde ama doktor bısey dedı mı pekı ıkılı test falan yaptırdın mı canım

canım oncelıkle bosuna kendını stres yapma,erkek ıste bazen onun da hakkı cıkmak,dolasmak.Hem suphelenmıyorum dıyosun demek kı yanlıs yaptıgı bı sey yok olursa bız kadınlar hemen anlarız.Bı de bızım durumumuz bıraz ozel artık bebegımzı daha cok dusunur olduk,esımıze ılgıyı azlttık ,onlar da sıkılıyor daralıyor artık.Bıraz eglenmek bu donem ıyı gelır onlara bence.2 gun once benım esım de ıs arkadasıyla cıkıyım mı cıkmayım mı yemeye dusundu durdu.Kendım yolladım gıt acılırsın bıraz .Gece 1 d geldı ben de hamıleyım ustelık senın gıbı annemler falan da yok baska ulkede dusun.Yalnız basıma oturdum,oyalandım kendım ıcın.Sen de bıraz rahatına bak

Ben daha geçen hafta gittim ama daha çok özledim bu sefer :) hareketlenmiş ya belki de ondandır bilemiyorum merak ediyorum sürekli ne kadar büyüdü nasıl oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…