- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #5.641
ayy ne guzelll ıkızınız mı olacak Allah saglıklı bı sekılde sıze kavustursun bende cok ıstemıstım ıkız olsun dıye ama nasıp hatta bırı kız bırı oglan olsun derdım hep cok sanslısınız:)
Ya bu kese olayı ne kızlar. Kızım kağıtlarına baktım. 6 yıl önceki gebeliğimde sağdaymış. Şuan solda. Bunun cinsiyetle alakası varmı peki. Yuvarlak Oval olayı ne peki. ? Acil Cvpbenımkı solda ve kesem tam yuvarlak değil ve net belli oluyor annesının kuzusu.. bende nedense su sonhaftadır erkek hissediyorumm... Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin hepimize..
malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesef
Ya bu kese olayı ne kızlar. Kızım kağıtlarına baktım. 6 yıl önceki gebeliğimde sağdaymış. Şuan solda. Bunun cinsiyetle alakası varmı peki. Yuvarlak Oval olayı ne peki. ? Acil Cvp
Çok ilginç , inan bilgim yok zaten ilk gebeliğim benim :)Kizlar bisey sorcam benim sag gogsumden cok az sut geliyor ilk gebeligimde u kadar erken gelmedi heralde hatirlamiyorum sizdede boyle olan varmi normalmi acaba
Canım ben doğum yapan bir arkadaşıma sordum epidural normal doğum yapıyor mu diye. Evet yapıyor dedi hatta ona da normal yapabilirsin demiş ama arkadaşım sezeryan istiyordu.malesef canım kocaelideyim ben bende degıstırmeyı dusunuyorum bıkac hareketı daha bana olumsuz geldı tek bu degıl mesela kan tahlılı yaptırmıstım sadece troıd hastası oldugum ıcın ona baktı dıgerlerıne bakmadı bıle bıde salı gece kanamam oldu pıhtı dustu cepten aradım yarın gel bakarız dedı yat dınlen yada su ılacı kullan demedı malesef
benimki yamuk yumuk :) bebis solda.selam canım ben daha cinsiyetini bilmiyorum cok erken ama kesem yuvarlak bebıs de tam ortada sadece 1 görüntüsünde cok hafıf sagda kız mı olacak kı acabasenın kesen nasıl pekı?
Benim de 2 aralıkta 2 li testim... çok var.. üstelik 3 haftadır da görmüyorum... her şey yolunda 5 hafta sonra gel demişti doktorumuzİkili testte herkese söylemişler yahu ben de 2 aralıkta gidicem inşallah bana da söylerler gerçi benim daha çok varnasıl özledim bebişimi
al benden de o kadar:) bi gece rüyamda eşime erkek öüjdesi veriyordum. bi gece kızım olduğunu gördüm. tuhaf duygular:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.Aynen canım geçen rüyamda erkek gördüm bu gece kız gördüm kafam karıştı yahuu
Benim de 2 aralıkta 2 li testim... çok var.. üstelik 3 haftadır da görmüyorum... her şey yolunda 5 hafta sonra gel demişti doktorumuzah bir özledim bir özledim kiii...
al benden de o kadar:) bi gece rüyamda eşime erkek öüjdesi veriyordum. bi gece kızım olduğunu gördüm. tuhaf duygular:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
haklısın canım hayırlı ve saglıklı evlatlar olsun en onemlısı bu zaten sadece oyle olsa guzel olur dıye dusunmustum Allahın takdırı hamılelık bıle sukur ısteyen bısı dedıgın gıbı cok fazla bekleyen ınsan var senın adına uzuldum canım ama sımdı hamılesın cok sukur Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallahcanım sağlıklı olsunlarda tekmiş kızmış erkekmiş çok önemli değil inanki ben 31 yaşındayım ve evliliğimizin 5.yılına girdik dün rabbim sağlık huzur mutluluk versin hamile kalmak zaten mucivevi bir olay inanki biz çok bekledik 2.aşılamada yaşadık bu sevinci çok şükür çok zor dönemler geçiriyor insan rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah ...
haklısın canım doktor arıyorum su an bırde ıyı dr bulursam hem devlet hem özel 2 tane doktora gıtmeyı dusunuyorum artık bırının soylemedıgını dıgerı soyler belkı dıyedeğiştir cnm mutlaka. gerçekten çok ilgisizmiş. hatta 2 li tyesti beklemeden bile değiştirebilsen ii olur. ikili teste doktorun dediği tarihte gidersin hem.
tatlım bıraz gec oldu ama kusura bakma kesenın ıcınde bebek sagda ıse kız solda ıse erkek kese yuvarlaksa kız fasulye gıbı yada ovalse erkek dıyorlar ama bende yenı duydum belkı daha ıyı bılen arkadaslar vardırYa bu kese olayı ne kızlar. Kızım kağıtlarına baktım. 6 yıl önceki gebeliğimde sağdaymış. Şuan solda. Bunun cinsiyetle alakası varmı peki. Yuvarlak Oval olayı ne peki. ? Acil Cvp
canım pekı doktor basında durmus mu dogum yaparken sezeryansa tabıkı doktor yaptırmıstır ama normalde yanı epıduralde doktor mu yaptırıyor kıCanım ben doğum yapan bir arkadaşıma sordum epidural normal doğum yapıyor mu diye. Evet yapıyor dedi hatta ona da normal yapabilirsin demiş ama arkadaşım sezeryan istiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?