2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar akşama misafirim var bir şeyler hazırlıycam ama o kadar üşengeçlik varki üzerimde yerimden kalkasım yok
ayy sorma az once bende forumu okurken uyuya kaldım o kadar yanı bu progestan hapı benı mahvettı onu ıcınce kafam kalkmıyor sabah aksam uyuyoruzz

Insallah sia yazdiklarin moral verdi tesekkur ederim.ben biraz agir gecirdim ve uzunca bi sure de heralde boyle gitcek dedim.birden de normale donunce evhamlandim.demek ayni gun dogacaklar ne guzel inşallah canim :)

Heheh evet o zaman da kucaktan bırakınca kıyamet kopartıyorlarmış :) bakalım artık hayırlısı :)
ayy sorma az once bende forumu okurken uyuya kaldım o kadar yanı bu progestan hapı benı mahvettı onu ıcınce kafam kalkmıyor sabah aksam uyuyoruzz

Heheheh :) ben artık kalkayım da bir şeyler yapayım hanımlar görüşürüz yine :)

bankacı mısın canım? eski bi bankacı olarak seni çok iyi anlıyorum ayrıl bncede banka insanın ömrünü sömürüyo resmen

evet cnm işe gitmek için 7:30 da evden çıkıyorum, akşam 20:30 da eve giriyorum. zaten 10:30a kadar zor dayanıyorum uyumamak için.
yemek zaten yapamıyorum. eşim saolsun elınden gelenı yapıyor özellıkle hamılelıkten itibaren. gündüz sebze yiyorum iş yerinde genelde, akşamları et balık vs eşimin yaptığı şeyleri yiyoruz. canımın istediği şeyi akşam dışarı çıkıp yemeye enerjim olmuyor.

sen neden ayrıldın cnm bu yüzden mi

selamlar.

Akşam oldu yemeğim yok, bir makarna bile yapacak halim de yok.

Insallah sia yazdiklarin moral verdi tesekkur ederim.ben biraz agir gecirdim ve uzunca bi sure de heralde boyle gitcek dedim.birden de normale donunce evhamlandim.demek ayni gun dogacaklar ne guzel inşallah canim :)

ben ne zaman normale döneceğim acaba.

ayyy ne güzel bebeğim doğumuna 199 gün kalmış. Şükür 200 ler bitmiş.

e
endıselenme benım de 10 cu haftaya ılk gırdıyım gun mıde bulantım gıttı ılac kullanmadım,sısım azaldı.normal bu ama dun bugun cok kotu bulantılar basladı.Demek kı hormonlarla alakalı

Ben bekardım canım çalıştığım dönemde okuldan çıkar çıkmaz ilk iş deneyimim bankacılık oldu özel bi bankadaydım. aynen dediğin gibi 20:30 civarı evde oluyodum. çok zorlandım hem çalışma şartları zor hem de çalıştığım ortamdaki insanlara tahammul edemedim bi zaman sonra baktım kötüye gidiyorum müşterilere falan kötü davranmaya basladım (bi çoğu katlanılmayacak insanlardı) ayrıldım bankadan hem kalp kırmanın hem dekendimi bu denli yormanın anlamı yok dedim. hayatımda aldığım en isabetli kararlardan biri bankadan ayrılmaktı diyebilirim.

Arkadaşlar benim 1günüm 1günümü tutmuyor neden olabilir ki acaba kimi zaman cok iyiyim kimi zaman cok kötü offff ama Allah'a şükürler olsun bebeğim iyi bende salı günü ikili test için gideceğim bu arada benim Kese yuvarlak değil benim içilmede erkek gibi doğuyor kızımdayken yuvarlaktı cok ilginç :)

saglıkla kucagına alırsın ınsalah canım pekı bebısın kesenın hangı tarafında?

e

endıselenme benım de 10 cu haftaya ılk gırdıyım gun mıde bulantım gıttı ılac kullanmadım,sısım azaldı.normal bu ama dun bugun cok kotu bulantılar basladı.Demek kı hormonlarla alakalı

Biraz rahatladim tesekkur ederim.gunumuz gunumuze uymayacak demek ki Allah yardimciniz olsun.

cnm bizimde ihtiyacımız yok çok şükür. ama evde çoluk çocuk yokken sıkılırım diye bırakmadım çocuğa odaklandım işi bırakmak için. bende bırakıcam anlıcağın..

canım bnm 6 haftalıkken kesem dikdörtgendi. sonradan arastırdım telas yaptım bnden baska dikdörtgen kese yok diye. 8 haftalıkken gittiğimde yuvarlaktı. doktor kesenin zar gibi bişey olduğunu şekil değiştirebilceğini söyledi. siz neye dayanarak kız veya erkek diyosunuz daha önce konustunuz sanırım amaben kaçırdım galiba

canım 8-10. haftalarda kese yuvarlak ve bebek kesenın sagında ıse kız; fasulye gıbı yada ovalse bıde bebek kesenın solundaysa erkek dıyorlar bende buradakı arkadaslardan duydum ne kadar doğrudur bılmıyorum hiç dikdörtgen duymamıstım ama sonucta kese dedıgımız sey ıcı su dolu ve dısı zar gıbı bısı sekıl degıstırmesı de cok normal bencede:)

resim eklemeye çalıştım ama olmadı, yukarı link ekledim. cinsiyet tahmini yapan arkadaşların ellerinden öper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…