2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
olmadı canım duzenle yazmıyor resımlerın altında ben bır kez denedım ondan mı oldu acaba

Doğduktan sonra 2. Ayındayken oğlum kuaföre gideyim artıkın insanlıktan çıktım dedim. Oğlanı babasıyla babaannesine teslim ettim onlarda dışarda gezindiler. Ama ben zırt pırt acıktı mı ağladı mı durmuyorsa getirin diye telefon açıp durdum :) :) insanın aklı kalıyor ayrı duramıyorsun babası bile olsa bıraktığın

Şimdiden doğum şeklini konuşmak için çok erken ama tabii doğal olan her zaman en iyisidir. Maalesef Tr de çatın dar bebek kilolu zamanın geçti gb sebeplerle dr larında işine gelen sezeryana yönlendiriyorlar hamileleri hemde tehdit edercesine bir söylemle " bebeğe bir şey olursa ben sorumluluk almam "

Normal doğum hem bebek için hem de anne için en sağlıklı yöntemdir. Burda bir arkadaşım 28 haftalık ikizlerini normal doğurdu. Israrla doğumu geciktirici iğne varmış yapılsın demelerine rağmen. Maşallah el kadar doğdular şimdi 16 aylık tombalak oldular :))))

Ben 40 + 6 da hastaneye gittim. Sancılarla 6 cm de açılmam kaldı. 4 saat bekledik açılma yok. Suyumu patlattılar meğer oğlum kakasını yapmış. 2,5 saat sonunda doğumum gerçekleşti. Aynı durumda Tr deki arkadaşıma o kadar sancıdan sonra sezeryana almışlar kakasını yaptı diyerek...

Kocaelindeki konak hastanesine gitti abimin eşi hangi Dr bilmiyorum. Günü doldu bebek kilolu sıkıntılı olur diye ikna etmişler. Sezeryana aldılar. Bebek 3400 dodğdu. Oğlum 3980 doğdu dr aman kilolu demedi.Yine bir arkadaşım onun ki daha fena 5500 kızını normal doğurmuş Almanyada Dr kilolu sezeryan yapalım dememiş.

Bebek için gerçekten ama gerçekten sıkıntı olacak durum yoksa normal doğum en iyisi.

Bende burada okudum canım ya bende anlamıyorum. Ama kızımdayken cok dikkatimi çekmişti yuvarlak bir keseydi bında ise kese yuvarlak değil ama cok şlğinç bir şekli var yani bende ne olduğunu bilmiyorum tatlım bakalım salı günü inşallah bende öğrenirim cinsiyetini bende cok merak ediyorum Allah'tan hayırlısı arkadaşlar önemli olan sağlıklı olması cinsiyeti önemli degil bence :)

Merhaba annisler ya çok mu erken bilmiyorum ama bugun Bebeğimi ciddi şekilde hissettim kıpır kıpır şok oldum okadar küçük şey kendini nasıl hissettiriyor diye ve bir kez daha anladım bu Allah'ın biz kadınlara bahşettigi en ennn güzel şey.

Yani şimdi benim kızımda sağdaydı ilk haftalarda. Şimdi solda. Hakikattende fasulye gibi. Ayyy yoksa erkekmi.rabbim sağlıklı sıhatli bi kız evlat nasip etti. Birde sağlıklı sıhatli hayırlı oğlum olsa. Solda olup eğer cinsiyeti erkek ise. Bu olaya inanıcam cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…