2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hah belirtilerime sivilceleri yazmamışım, birde 10 yıldır hiç çıkmayan sivilcelerim çıktı, çok değil bir iki tane ama yüzümde sürekli bir yerlerde 1-2 tane görmek mümkün.

5 dak. sonra yavaş yavaş hazırlanmaya başlayım ben, uzun zamandır ilk kez dışarı çıkacağım için mutluyum. :)

ay içim rahatladı kızlar. ilk hamileliğimin üstünden çokta geçmedi aslında ama unutmuşum :) onda bu kadar wc ye gidiyormuydum bilemiyorum.neyse herkesdew olduğuna göre normal demek ki. sağolun

canım çok sağol evet gittim ve gebeliğimin erken dönemlerinde o kadar korkuttu ki beni yumurtalıklarda kist varmış kanser tahliline kadar yaptırdı değerler yüksek diye daha 5. haftada ayrıntılı ultrasona girdim sezeryan skarta gebeliği vs dedi. kistlerde zamanla kayboldu değerlerde gebelikte artabiliyormuş sonradan söyledi. adatıptan ayrıldı bu arada bilge hastanesine geçti haftasonlarıda çalışmaması da eksi oldu benim için.

tamam canım ben bu egıtımlerı bı arastırayım bakalım kesınlıkle yogun bakım konusunda haklısın canım aslında devlet hastanelerı her konuda avantajlı ama devlette dogum yapmayı hıc dusunmedım ve evıme cook uzakbırde senın ılkı sezeryanmıs oyle olunca doktorların da kolayına gelıyor ılkı sezeryanmıs buda sezeryan olur dıyorlar herkesten oyle duyuyorum o yuzden ıyı arastırmak lazım senın kontrolun ne zaman pekı sen benden once gıdersın buyuk ıhtımalle hangı doktora gıttıgını yazarsan sevınırım

pufff kötü başlangıç olmuş cnm yaaa... birine ii gelen diğerine gelmeyebilio malesef. yardımcı olmak istemiştim. sıkıntılarını hatırlatmak istemezdim afedersin

Merhaba,
İlk hamileliğimde de vardı tansiyonum hemde çok fena. Tuz, şeker hamur falan pek yemedim oğlum 38. haftada doğmasına rağmen 3200 dü kilosu iyiydi yani aslında iyi beslenmek lazım tansiyon olsun olmasın. İlaç kullanmadım benim normalde tansiyon 9 larda 10 larda hamilelikte birden 12 13 lere çıkınca sarsılıyorum, boynumun kökünde devamlı ağrı var. Hamileliğin başında dengesiz bir sinirlenme halim vardı 1 ayda geçti şükür, rahatım. Benim öğrenciler büyükçene baya o yüzden derste sıkıntım yok, tabi ayakta kalmak devamlı leke görmeme sebep oluyor. Mesleğimi çok seviyorum, öğrenciler de evlatlarımız gibi emanet kendimi çok sıkıntıya sokmayacak kadar devam inş. Allah'a emanet. Doktor gerek görse verirdi ilaç heralde o yüzden ilaç kullanmıyorum. zaten devamlı ekşiye aşerdiğimden ekşi ekşi herşeyi yiyorum, ilkinde de öyleydi off çok yedim şimdi söylemiyim yeşil olan meyveden......

bende devlete gitmeyi düşünmüyorum canım hasta mahremiyeti açısından ki doğum sakinlik sessizlik ister. aslında yurt dışında hiç ilki normalmi sezeryanmı bakmıyorlar bile direk normali deniyorlar. sezeryan kurtarma operasyonu olmalıyken malesef doğum şekliymiş gibi empoze ediliyor ve kimse risklerinden bahsetmiyor.
kısmetse 12. haftada kontrole gideceğim artık bir doktoru seçip tabikii bilgilendiririm senide.
pufff kötü başlangıç olmuş cnm yaaa... birine ii gelen diğerine gelmeyebilio malesef. yardımcı olmak istemiştim. sıkıntılarını hatırlatmak istemezdim afedersin
estağfirullah tatlım anlıyorum ben seni. malesef sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama içime sinen olmadı. sıkıntılarımda geçti gitti çok şükür olumlu yönlerinden bakıyorum şimdi.

herkes mide bulantısından bahsetmiş ama nedense bende cumartesıden beri bel ağrısı ve kramp şeklinde ağrılarım var eğilirken özelliıkle . ben gecelerı hiç tuvalete kalkmıyorum şanslıyım galıba kesintisiz uyuyorum gün içerisinde de sadece çok sıkışık gidiyorum tuvalete. Bu arada gecen de yazmıştım işimle ilgili sorunları eşimlede oturduk düşündük ve yılbaşından sonra işi bırakıyorum .. Hepimiz için herseyın hayırlısı..

Biliyorum duymuştum ama çok kalabalıkmış 1 aya anca sıra geliyor sanırım. Sen memnunmusun.

benim sezeryan olacağı için ablamda o hastanede çalışıyor ilgileniyorlarda sağolsunlar iyi bence yani zaten ikinci hamileliğim olduğu için çokta şunu yap böyle diye açıklama yapmıyor ama genelde herkes memnun dr dan

Bugün Başıma Görünmez kaza geldi kızlar Kaşımı alırken cımbız elimde döndü göz bebeğimi çizdim doktora gittim hemen ilk kez çok panik oldum bebeğim olduğu için sanırım normalde olsa hiç korkmam ama çok korktum çok şükür ilaç verdi geçecek inş... yarın da kontrole doktora gidecem bügün bebeğimi de korkuttum sanırım çok özledim meleğimi inş sağlıklı bir şekilde ilerliyordur testlerimiz var yapılacak dua edin umarım herşey yolunda gider Rabbim bütün meleklerimizi korusun..

kızlar stanbulda hamılelık ypgasına gıden var mı neresı daha ıyı acaba kac zamandır arastırıyorum ama bı sey cıkmadı dogru duzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…