- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.121
evet canım haklısın bende hem devlet hem ozel olarak muayeneye gıtmeyı dusunuyorum artık ama dogum buyuk ıhtımalle ozel olur malesef bakanlık buna bı cozum getıremedı onceden kımse sezeryan yaptırmazdı sımdı de kımse normal yapmak ıstemıyo kıme sorsam sezeryan doktorların da kolayına gelıyor o yuzden doktor bulmak da sıkıntı bızı anlayan gercekten ılgılenen doktorlar cok az malesef tabı onları da bulmak mesele bırının memnun oldugundan dıgerı hıc memnun kalmıyor bende arastırcam dıger kontrolume kadar bakalım umarım ozelde normal doguma da gırecek doktorlar vardır cunku ozellerde gece kadın dogumcular nobet tutmuyorrbende devlete gitmeyi düşünmüyorum canım hasta mahremiyeti açısından ki doğum sakinlik sessizlik ister. aslında yurt dışında hiç ilki normalmi sezeryanmı bakmıyorlar bile direk normali deniyorlar. sezeryan kurtarma operasyonu olmalıyken malesef doğum şekliymiş gibi empoze ediliyor ve kimse risklerinden bahsetmiyor.
kısmetse 12. haftada kontrole gideceğim artık bir doktoru seçip tabikii bilgilendiririm senide.
estağfirullah tatlım anlıyorum ben seni. malesef sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama içime sinen olmadı. sıkıntılarımda geçti gitti çok şükür olumlu yönlerinden bakıyorum şimdi.
Teşekkürler mutlaka deniycemTüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsunnBen de atanamamış bir matematik öğretmeniyim, p3 puanım 90 civarı onunla memurluk için tercih yaptım şehrime. belki sonra tekrar girerim öğretmenlik için kpss ye. ama çok sıkıldım artık çalışmak istiyorum...
Canlar ben kompostonun çok faydasını gördüm. Kuru kayısı ve şeftali kompostosu. 1 hafta kadar kahvaltıdan 2 saat sonra 1 kase tükettim. Bu aralar yeni favorim cennet elması, trabzon hurması veya hurma olarak bildiğimiz meyve. Her gün 1 tane kesin çözüm... Şiddetle tavsiye ederim.
Geçmiş Olsun canım gerçekten görünemz kaza olmuş.İnşllah Her şey yolunda gider.Bugün Başıma Görünmez kaza geldi kızlar Kaşımı alırken cımbız elimde döndü göz bebeğimi çizdim doktora gittim hemen ilk kez çok panik oldum bebeğim olduğu için sanırım normalde olsa hiç korkmam ama çok korktum çok şükür ilaç verdi geçecek inş... yarın da kontrole doktora gidecem bügün bebeğimi de korkuttum sanırımçok özledim meleğimi inş sağlıklı bir şekilde ilerliyordur testlerimiz var yapılacak dua edin umarım herşey yolunda gider Rabbim bütün meleklerimizi korusun..
Teşk canım benim inş..Geçmiş Olsun canım gerçekten görünemz kaza olmuş.İnşllah Her şey yolunda gider.
Bende de var...oturunca ve akşamlari daha da çıkmis olan gobusten...:):) erkenden çıktı..ne yapalım bebisler büyüsün dekilo almış misin peki..?
Kızlar Bursa'dan yok mu kimse ya??? Hangi hastaneye doktora gidiyorsunuz merak ettim:)
Dr ofisini sabah aradım. Not bıraktım.Öyle cepten görüşme yok bizde. 1 saat sonra dönüş yaptı kahverengi ise başka bir semptom yoksa acil birşey değildir kanama olursa git dedi. Bende her lavaboya merakla gidiyorum... İnşallah sorun yoktur iyi düşünelim analım iyi gelsin dimi ?canım uzme kendını bence oglunu kucagına aldıgın ıcın olmus olabılır devam edersede mutlaka gıt doktora bende de 2 kez kanama oldu ayrı zamanlarda ilkinde hastanede yattım 1 gun ama dıgerınde sadece ıgne yaptılar sımdı onun ıcın bı ılac verdıler sabah aksam onu kullanıyorum kendı doktoruma sormustum ılk kanamadan sonra normal arada olabılır demıstı ıkıncı kanamada doktora gıtmıcektım ama pıhtı gelmıstı ondan gıttım cok sukur kı bı sorun cıkmadı içini ferah tut
Bence kız cocukları daha düşkün oluyorlar daha merhametliler bana görehadi bakalım gelsin hayırlısı ile erkek çocuklarıda anneye pek bir düşkün oluyor kendiminkinden biliyorum.
canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin sanada bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Belki ikinciden kaynaklanıyordur. Benimde ilk hamileliğimde bir bulantım olurdu sadece sabah ayıptır söylemesi safra çıkarır rahatlardım. Bunda bulantı için zaman mefhumu yok birde dün yaşadığım kahverengi akıntı bel ağrısı... Daha zor geçiyor Allah kolaylık versin hepimizeAnne olmak ne kadar zor işte kimi zaman isyan ediyorum sonra da kendime kızıyorum ben mi cok abartıyorum acaba diyorum ama inanın kızlar kızımda böyle değildim ama bu beni öldürdü artık kendimden geçtim nefes alamaz hale geldim
Bende vicdan azabı yaşıyorum. Oğlumla verimli bir şekilde ilgilenemiyorum ve sabrım azaldı. Herşeye sinirleniyorumBen inanır mısın kızımda da böyleydim. gebelik cetvelin de Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi. yazıyor. İnan bulantılarım geçecek diye o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam.
Ağzımda sürekli bir demir kokusu, mide bulantısı bulanmazsa yanması, yanmada olmazsa ağrısı. Yani sürekli mide ile ilgili bir problemim var. Geceleri sık sık wc ye gitmeden kaynaklı uykusuzluk problemi.
Şöyle sürekli canı bir şey isteyen hamilelere imreniyorum çünkü yemek yemek benim için işkence, ne yiyeceğimi bile bilemiyorum.
Geçecek sabır diyorum.
Geçenlerde birisi hamilelik çok kutsal çektiğin her bir dertte günahların dökülüyor dedi, onunla teselli bulamaya çalışıyorum.
En üzücüsü de 7 yaşındaki kızıma yeteri kadar zaman ayıramamak.
Bende de olduHah belirtilerime sivilceleri yazmamışım, birde 10 yıldır hiç çıkmayan sivilcelerim çıktı, çok değil bir iki tane ama yüzümde sürekli bir yerlerde 1-2 tane görmek mümkün.
Estağfurullah ben ne yaptım :)Allah senden de razı olsun canım boyle guzel bısey dusundugun ıcın bu forumun da bagımlısı oldum hep takıp edıyorum sayende bırbırımızden cok sey ogrenıyoruzz:)
25 de benim olsun canlar :)
Ismimizi nasil yazdiriyoruz olmadi galiba.
ben ergenliğime döndüm :) alnım sivilce patlaması yaşadı resmen... uzuuun zamandır böyle yoğun sivilcem çıkmamıştıBende de oldu
Cnm benim sivilceler hep cikardi...Benimde bi iki sivilden çıktı yüzümde. Erkek anneleri varmı yüzünde sivilce leke olan. Kız anneleri çirkinler , erkek anneleri güzelleşir Derler. Kızıma kız Kardeşmi geliyo acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?