2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet canım haklısın bende hem devlet hem ozel olarak muayeneye gıtmeyı dusunuyorum artık ama dogum buyuk ıhtımalle ozel olur malesef bakanlık buna bı cozum getıremedı onceden kımse sezeryan yaptırmazdı sımdı de kımse normal yapmak ıstemıyo kıme sorsam sezeryan doktorların da kolayına gelıyor o yuzden doktor bulmak da sıkıntı bızı anlayan gercekten ılgılenen doktorlar cok az malesef tabı onları da bulmak mesele bırının memnun oldugundan dıgerı hıc memnun kalmıyor bende arastırcam dıger kontrolume kadar bakalım umarım ozelde normal doguma da gırecek doktorlar vardır cunku ozellerde gece kadın dogumcular nobet tutmuyorr

Kizlar nasilsinz bugün tahlil sonuclarimi aldim TSH düşük cikti kizlar doktorum ilk aylarda düşük olabilir dedi sizde ayni durumu yasayan var mi acaba

Teşekkürler mutlaka deniycem

Geçmiş Olsun canım gerçekten görünemz kaza olmuş.İnşllah Her şey yolunda gider.

Öncelikle tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım
Arkadaşlar cinsiyet tahmininde bulunana doktorlar mı olmuş merak ettim.Ben 12. hftada sordum daha çok erken 15-16 haftadan önce söyleyemem dedi.Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorunuz kızlar?

Bende de var...oturunca ve akşamlari daha da çıkmis olan gobusten...:):) erkenden çıktı..ne yapalım bebisler büyüsün de kilo almış misin peki..?

Yok kilo almamisim insallah cok fazla almam ) bi sene icinde on kilo almistim zaten ustune hamilelik geldi. Kendimi zor tasiyorum. Sirt agrisi falan basladi isin acigi.

Arkadaşlar birde sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapmak için ne kadar süre geçmiş olmaso lazım ilk hamilelikten???

Dr ofisini sabah aradım. Not bıraktım.Öyle cepten görüşme yok bizde. 1 saat sonra dönüş yaptı kahverengi ise başka bir semptom yoksa acil birşey değildir kanama olursa git dedi. Bende her lavaboya merakla gidiyorum... İnşallah sorun yoktur iyi düşünelim analım iyi gelsin dimi ?

Belki ikinciden kaynaklanıyordur. Benimde ilk hamileliğimde bir bulantım olurdu sadece sabah ayıptır söylemesi safra çıkarır rahatlardım. Bunda bulantı için zaman mefhumu yok birde dün yaşadığım kahverengi akıntı bel ağrısı... Daha zor geçiyor Allah kolaylık versin hepimize

Bende vicdan azabı yaşıyorum. Oğlumla verimli bir şekilde ilgilenemiyorum ve sabrım azaldı. Herşeye sinirleniyorum

Allah senden de razı olsun canım boyle guzel bısey dusundugun ıcın bu forumun da bagımlısı oldum hep takıp edıyorum sayende bırbırımızden cok sey ogrenıyoruzz:)
Estağfurullah ben ne yaptım :)
Birlikten kuvvet doğar canım
Bu topici ben düşünmedim bu arada otomatik kk tarafından açılır bende devraldım konuyu canım benim :)

25 de benim olsun canlar :)

Pekii o halde sende bu lezzetten faydalan 25 i okumaya niyet etmiştim ama sana devrediyorum :)
Haftaya salı gününe kadar okunacak , Allahım razı olsun , okununca bana bildirin ki onu göre hatim duasını yapacağım..:)

Ismimizi nasil yazdiriyoruz olmadi galiba.

Haziran anneleri listesine ismini yazdırmak istersen bu mesajı alıntılayıp
Tahmini doğum tarihi
Senin yaşını
kaçıncı çocuğun olduğu ve varsa içinde bir his
cinsiyetini ne hissettiğini yazacaksın ben ekleyeceğim canım :)

Benimde bi iki sivilden çıktı yüzümde. Erkek anneleri varmı yüzünde sivilce leke olan. Kız anneleri çirkinler , erkek anneleri güzelleşir Derler. Kızıma kız Kardeşmi geliyo acaba ?

Benimde bi iki sivilden çıktı yüzümde. Erkek anneleri varmı yüzünde sivilce leke olan. Kız anneleri çirkinler , erkek anneleri güzelleşir Derler. Kızıma kız Kardeşmi geliyo acaba ?
Cnm benim sivilceler hep cikardi...
Her ay bikac taneyle ugrasirdim...
Birde kalan izler basa bela...
Gebeligimde beri hic sivilce yok şükür. ..
Bende sasiyorum duruma...
Erkek mi acaba diye aklima geliyor...
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…