2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ımkanım olsa gıderım canım ama sehırlerarası bıraz zor benım ıcın calısıyorum cunku ama kocaelıdekı egıtımlere gıtmeyı dusunuyorum egıtımlerın suresı ne kadar pekı? bende normal dogumdan yanayım bı aksılık olmazsa belkı epıdural normal de dusunebılırım doktorumu sırf normal dogum yanlısı herseyın dogalından yana dıye sectım fakat bı gece kanamam oldu cepten ulastım yarın gel bakarız dedı sunu yap bunu yapma demedı bende o tavrından hıc hoslanmadım dedıgın gıbı mesaı saatlerı dısında pek umursayan yok galıba kocaelı tıp merkezınde hılal hanımı duydunmu bı arkadasım soyledı ama gıtmedım:)

evet canım bende heyecanla bekliyorum bakalım kısmetimizde de kız annesi olmak vardır inşallah.
İnşallahbrnim ilk bebeğim ve kız hissediyorum ..ama gören herkes erkek diyor ..bakalım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim..herikiside ayrı güzeldir eminimki

reflekslerimin zayıfladığını hissediyorum, bulantılardan ve halsizlikten.

2 araliga kadar canim...çok güzel olur... Alan olmazsa son kalan 25 i de ben okurum ,biter böylece...:) Allah razı olsuun...
Allah senden de razı olsun canım boyle guzel bısey dusundugun ıcın bu forumun da bagımlısı oldum hep takıp edıyorum sayende bırbırımızden cok sey ogrenıyoruzz:)

İnşallahbrnim ilk bebeğim ve kız hissediyorum ..ama gören herkes erkek diyor ..bakalım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim..herikiside ayrı güzeldir eminimki

Bana da nedense herkes oğlun olacak diyor. Neden diyorum içime öyle doğdu diyorlar. Belkide bir kızım olduğu için erkek yakıştırıyorlardır.

Bütçeni zorlamayacak olana gitmeni tavsiye ederim canim:)
Ne güzel maaşAllah karninda iki minnooosss :)

Bende öyle düşünüyorum. İki hafta sonra kontrole gittiğimde söyleyeceğim. Verdiği özel yer ile kuvvetle muhtemel ortak çalışıyorlar yönlendirdikleri hasta başına para falan alıyorlar diye düşünüyorum. Bakalım ona Vakıf Gurebada yaptırmak istiyorum dediğimde ne diyecek :)

Merhaba kızlar ben bugün biraz geç katıldım aranıza. Maşallah herkesin keyfi yerinde nerdeyse, ne güzel benim şikayetim bu aralar geceleri uyuyamamak ve sabaha karşı acıkarak uyanmak

Ben senin yerinde olsam fiyatı bütçeme uygun olana giderdim herhalde, ama karar senin.

Öyle diyoruz da iş başa düşünce de düşünmeden veriyoruz parayı.

Mesela bu ay doktorum bana taa 22. haftanın detaylı ultrason randevusunu aldırdı, kurumumuzun ödediğinden ekstra fiyat farkı olarak 150 tl. ödeyeceğiz. Oysaki devlette de varmış detaylı ultrason. Yada daha uygun fiyatlı yerler ama aynı hastane diye hiç düşünmeden gidip aldık randevumuzu.

Ah ah devlette insana insan gibi davransa da paralarımızı özellere vermek zorunda kalmasak.

evet canım bende heyecanla bekliyorum bakalım kısmetimizde de kız annesi olmak vardır inşallah.
cnm sanırım sakarya dasın . kasım annelerinde sakaryalı arkadaşlarım var .onlardan birisi adatıp hastanesinde sevgi damar a gidiyormuş kadın doğumcu. çokta memnun. gittin mi bilmiyorum. ama gitmediysen bir görüşebilirsin belki.

bebeğimi kucağıma almama 196 gün kalmış, 96 ları da görür müyüz acaba.

Bakalım şu iki hafta geçsin kontrole gideyim bakalım ne diyecek. Tabi daha eşime söylemedim gerçi o hangisi iyisi ise o olsun para önemli değil diyecektir ama aynı şeye niye daha fazla para ödeyelim ki :) Neticede ikiz geliyor masraflarımız çok olacak :))))))

canım bende çalışıyorum her eğitimin süresi farklı olabilir benim katıldığım toplamda 12 saat mesela. onları sayfalarından takip edebilirsin. hatta akademinin face deki sayfasında bugün gördüm saatleri ve günlerini paylaşmışlardı. hilal hanımı hiç duymadım bir arkadaşım gülçin hanımdan bahsetmişti ama onunla ilgili bilgim yok. benim ilk doğum sezeryan aradan 5 yıl geçeceği için normali deneyeceğim o yüzden doğalı destekleyen bir doktor arayışındayım bahsettiğim doktorlarda ssvd yi destekliyorlarsa hayli hayli normal doğum taraftarıdırlar diye düşünüyorum. birde tıp merkezi değilde yoğun bakımı olan bir hastaneyi tercih ediyorum.

wc ye sık gidiyorum, göğüslerim kocaman oldu ve sürekli bir sızlama halinde, bulantılarım hafifledi ama hala devam ediyor. Bulantılarım tamamen geçse diğerlerine rağzıyım.

Ye yiyeceğim diye düşünmeden her aklıma geleni yiyeceğim günü bekliyorum sabırsızlıkla.

İlk hamileliğimde ağzımdaki demir tadı doğuma kadar geçmemişti ve hep öyle kalacağım sanmıştım, herkes her ne kadar doğum yapar yapmaz bütün şikayetlerin son bulacak desene inanamıyordum.

Ama kızım sabah saat 8,20 de doğdu ve saat 10 da hastane odasında kumpir yedim.

Gerçekten de doğum yapar yapmaz insanın bütün şikayetleri son buluyor. Birde ben normal doğum yaptım 3 tane dikişim vardı, doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi ayaklanmıştım. İnş. o günleri görmekte nasip olur.

çok haklısın canım bütçede önemli tabiki ve rutin kontrole giriyor senin için.

Erkekler hep öyle, benim eşimde öyle sen ne istersen o olsun, sen nereyi istersen o olsun para önemli değil modunda, ama aynı sonuca ulaşacaksak neden daha fazlası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…