- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.081
ımkanım olsa gıderım canım ama sehırlerarası bıraz zor benım ıcın calısıyorum cunku ama kocaelıdekı egıtımlere gıtmeyı dusunuyorum egıtımlerın suresı ne kadar pekı? bende normal dogumdan yanayım bı aksılık olmazsa belkı epıdural normal de dusunebılırım doktorumu sırf normal dogum yanlısı herseyın dogalından yana dıye sectım fakat bı gece kanamam oldu cepten ulastım yarın gel bakarız dedı sunu yap bunu yapma demedı bende o tavrından hıc hoslanmadım dedıgın gıbı mesaı saatlerı dısında pek umursayan yok galıba kocaelı tıp merkezınde hılal hanımı duydunmu bı arkadasım soyledı ama gıtmedım:)evet gayet mantıklı:)
canım zaten git diye demedim çok faydalı bilgiler paylaşılıyor doğumla ilgili incelersin diye demiştim. sancılar başladıktan sonra doğum süreci 3 gün bile sürebiliyor o yüzden hadi sancılandım su geldi nişan geldi tamam açıklık 10 cm ulaştı diye birşey yok tatlım her gebenin fizyolojisi farklı. ama su gelse dahi eğer açıklık tam değilse 72 saate kadar beklenebiliyor. nişanı gelipte 1 hafta sonra doğum sancısı başlayanda var. benim oturduğum ilçe ile izmit arası 1 saat sürüyor sakaryada gitmediğim doktor kalmadı ama bir tanesi bile doğalı savunmuyor hani tamam sezeryan olayım ama en azından bebeğim kendisi karar versin doğacağı zamana sancılarım başlasın o hormonlar salgılansın öyle sezeryana alın diyorum onu bile kabul etmiyorlar randevu verip sezeryana alma derdindeler mesai saati dışında hastaneye gelmeyi istemiyorlar hiç. o yüzden bende bebeğimin hakkı için uğraşıyorum eşimde sağolsun destekçim.
İnşallahevet canım bende heyecanla bekliyorum bakalım kısmetimizde de kız annesi olmak vardır inşallah.
Allah senden de razı olsun canım boyle guzel bısey dusundugun ıcın bu forumun da bagımlısı oldum hep takıp edıyorum sayende bırbırımızden cok sey ogrenıyoruzz:)2 araliga kadar canim...çok güzel olur... Alan olmazsa son kalan 25 i de ben okurum ,biter böylece...:) Allah razı olsuun...
İnşallahbrnim ilk bebeğim ve kız hissediyorum ..ama gören herkes erkek diyor ..bakalım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim..herikiside ayrı güzeldir eminimki
25 de benim olsun canlar :)2 araliga kadar canim...çok güzel olur... Alan olmazsa son kalan 25 i de ben okurum ,biter böylece...:) Allah razı olsuun...
Bütçeni zorlamayacak olana gitmeni tavsiye ederim canim:)
Ne güzel maaşAllah karninda iki minnooosss :)
TeşekkürlerEkledim arkadaşlar , hoşgeldiniz aramıza
Bende öyle düşünüyorum. İki hafta sonra kontrole gittiğimde söyleyeceğim. Verdiği özel yer ile kuvvetle muhtemel ortak çalışıyorlar yönlendirdikleri hasta başına para falan alıyorlar diye düşünüyorum. Bakalım ona Vakıf Gurebada yaptırmak istiyorum dediğimde ne diyecek :)
cnm sanırım sakarya dasın . kasım annelerinde sakaryalı arkadaşlarım var .onlardan birisi adatıp hastanesinde sevgi damar a gidiyormuş kadın doğumcu. çokta memnun. gittin mi bilmiyorum. ama gitmediysen bir görüşebilirsin belki.evet canım bende heyecanla bekliyorum bakalım kısmetimizde de kız annesi olmak vardır inşallah.
kızlar siz de wc ye çok sık gidio musunuz[/QUOevet ben gidiyorum bu haftalarda azalması lazım ama benim azalmadı daha
kızlar siz de wc ye çok sık gidio musunuz
canım bende çalışıyorum her eğitimin süresi farklı olabilir benim katıldığım toplamda 12 saat mesela. onları sayfalarından takip edebilirsin. hatta akademinin face deki sayfasında bugün gördüm saatleri ve günlerini paylaşmışlardı. hilal hanımı hiç duymadım bir arkadaşım gülçin hanımdan bahsetmişti ama onunla ilgili bilgim yok. benim ilk doğum sezeryan aradan 5 yıl geçeceği için normali deneyeceğim o yüzden doğalı destekleyen bir doktor arayışındayım bahsettiğim doktorlarda ssvd yi destekliyorlarsa hayli hayli normal doğum taraftarıdırlar diye düşünüyorum. birde tıp merkezi değilde yoğun bakımı olan bir hastaneyi tercih ediyorum.ımkanım olsa gıderım canım ama sehırlerarası bıraz zor benım ıcın calısıyorum cunku ama kocaelıdekı egıtımlere gıtmeyı dusunuyorum egıtımlerın suresı ne kadar pekı? bende normal dogumdan yanayım bı aksılık olmazsa belkı epıdural normal de dusunebılırım doktorumu sırf normal dogum yanlısı herseyın dogalından yana dıye sectım fakat bı gece kanamam oldu cepten ulastım yarın gel bakarız dedı sunu yap bunu yapma demedı bende o tavrından hıc hoslanmadım dedıgın gıbı mesaı saatlerı dısında pek umursayan yok galıba kocaelı tıp merkezınde hılal hanımı duydunmu bı arkadasım soyledı ama gıtmedım:)
çok haklısın canım bütçede önemli tabiki ve rutin kontrole giriyor senin için.Bakalım şu iki hafta geçsin kontrole gideyim bakalım ne diyecek. Tabi daha eşime söylemedim gerçi o hangisi iyisi ise o olsun para önemli değil diyecektir ama aynı şeye niye daha fazla para ödeyelim ki :) Neticede ikiz geliyor masraflarımız çok olacak :))))))
Bakalım şu iki hafta geçsin kontrole gideyim bakalım ne diyecek. Tabi daha eşime söylemedim gerçi o hangisi iyisi ise o olsun para önemli değil diyecektir ama aynı şeye niye daha fazla para ödeyelim ki :) Neticede ikiz geliyor masraflarımız çok olacak :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?