2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Allah yardimcin olsun, bir an evvel şikayetler biter inşaAllah...benim de 12.haftada bulantım geri dönüş yaptı , ogurup duruyorum...herhalde vedalasmadan bir ugrayayim dedi :) nasipse 5 haftadan sonra haftaya minigimizi göreceğiz...çok özledim...:)​

O agizdaki demir tadına tek çözümum bütün gün first naneli sakız çiğnemek...yoksa duramiyorum

bir sonraki kontrolüm taaa 22 aralıkta, 16. haftada. aslında haftaya cinsiyetini söyler, kızımda 13+2 de söylemişti ama kontrolüm yeni bitti, sırf cinsiyet için de gitmek olmaz.

Merhabalar Bizde cumartesi günü gittik İki kesemizde birbirine paralel olarak gelişmiş :) İkiz gebelik olduğu için İki test yapılamıyormuş onun yerine İleri Düzey Fetal Ultrason istedi doktor 3 hafta sonra yaptır dedi. Özel bir yerin adresini verdi burada yaptırabilirsin diye ama fiyatlarını araştırdım orada 300 TL'ye yapıyorlar. İnternette araştırdım Vakıf Gureba'da 50 TL'ye yapılıyorlarmış aynı testi kararsız kaldım. Doktorumun dediğine mi yaptırayım Vakıf Gureba'yamı?

hadi bakalım gelsin hayırlısı ile erkek çocuklarıda anneye pek bir düşkün oluyor kendiminkinden biliyorum.

canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin sanada bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah.
Bizim aramızda bir güncük varmış Ay belkim cinsiyetini de söyler , burda paylaşıldıkça ben çok heyecanlanıyorum yaa

tatlım bende 26. cüzü okuyayım oyleyse okuyan yoksa ne zamana kadar okuyoruzz?

2 ayın ardından doktor kontrolü hariç ilk kez dışarı çıkacağım, kızımın okuluna gideceğim öğretmenler günü için aldığı hediyeyi servisle götüremedi ben götüreceğim.

İnanın araba sürmekten de korkar oldum, reflekslerim zayıfladı diye annemi de yanıma alacağım. İnş. kazasız belasız gider gelirim.

aynen canım bende özellikle saat 3 oldumu birşey dürtüyor beni. işyerindede çok zorlanıyorum o yüzden. ama yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum bebeğim benimle Rabbim nasip etti bu güzel duyguyu 2. defa ve anne karnında herşeyi hissettikleri içinde dahada bir dikkatli davranmaya çalışıyorum.

aman canım Allah kolaylık versin sağ salim gidip gelirsiniz inşallah. oğlumda kreşe gidiyor kendisi götürmek istedi hediyelerini bende karışmadım.

Korkma inşaAllah guzelce gider gelirsin canim.. sen performansindan bir şey kaybetmedin. :)

İnşallah canım , içini ferah tut bişey olmaz Allah ın izniyle ..

Bütçeni zorlamayacak olana gitmeni tavsiye ederim canim:)
Ne güzel maaşAllah karninda iki minnooosss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…