2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tabıkı ıyı dusun canım bısey olmaz ınsallah Allah korur herkes yasıyor bu durumu sanırım ama benım ılk olunca bılemedım panık yaptım bı arkadasım vardı her hamılelıgınde sureklı kanaması olurdu ama saglıklı bı sekılde de dogum yaptı senın dunden sonra devam ettı mı canım kanaman?

kızlarr bende de cok sıvılce cıkıyor ya yuzumde bı de kocaman cıkıyor bırı gecıyor dıgerı cıkıyor bu ara cok mıgde yanması yasıyorum bulantım yok cok sukur ama yanma da cok kotuymus bıde goguslerım buyudu kızım mı olacak kı acabaaa

Benim bulantim sabhlari dha sddetli hatta ytktn kldrio bni.fix.snra gun icnde aciktikca artio.oyuzden agzimi hc bos birakmamaya clisyrum.peynirkasar ekmek dmates tost patates kavurmasi ayva armut.bunlar donup duruo menude
.yoksa agzima aci tat.bulanti suyu.basdonmesi.halsizlik..bunlar olmasn die sik yiyorum istemedende olsa;(

devlette test yaptırmak en iyisi. ücretsiz en azından..ben özelde ilk testlerimi yaptırdım 200 tl tuttu. Devlet hastanesinde iyi bir doktor bulup randevulu gidersek sorun çıkmaz.

Iyi akşamlar güzel hatunlarrrr Nasılsıniz bakalım. Ben daha iyiyim 3 gibi eve geldim bu saate kadar uyumuşum gece uzun olcak şimdiden belli

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar. Yarın gelmemi söylediler birtakım testler yapılcakmış. Sanırım ikili test filan yapılcak.
Tetenoz aşısı ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı?

Kızlar beni sağlık ocağından aradılar. Yarın gelmemi söylediler birtakım testler yapılcakmış. Sanırım ikili test filan yapılcak.
Tetenoz aşısı ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı?
saglık ocagında ıkılı test yapılıyor mu ılk kez duydum ama tetanoz asısı daha gec yapılıyor dıye bılıyorum bana ebe 19-20. hafta dedı dıye hatırlıyorum

Kizlar dun akşamdan beri dişim cok ağrıyor bi türlü durmadı. Bir tavsiyesi olan varmı
çok geçmiş olsun biraz sarımsak sürebilirsin ağrıyan dişinin et kısmına ama biraz yakıyor bir de karanfil tut ağzında uyuştuyor gibi yapıyor diş ağrısı çok zor belki bunlar hafifletir....

saglık ocagında ıkılı test yapılıyor mu ılk kez duydum ama tetanoz asısı daha gec yapılıyor dıye bılıyorum bana ebe 19-20. hafta dedı dıye hatırlıyorum
astane

ikili test dediğimiz zaten kan alınıyo devlet hastanesi laboratuarına gönderilip değerlere bakılıyo. Ama tabi usg de ense kalınlığına da hastanede bakılması gerekiyo.
Ben özel hastaneye gidiyorum aslında ama gebe olduğumu sağlık ocağına gittiğimde öğrenmiştim. Onlarda çok ilgililer. Telefonla arayıp yapılması gerekenleri söylüyolar. hemen evimin karşısında zaten.O yüzden benim çok iyi oldu.

ben devlete de ozele de gıttım bana da bı kadın dogum uzmanı ıkılı test cok hassas bı olcum heryerde yapılmıyor demıstı ıyı bı doktora denk gelmedım kı kımse bısey soylemıyo bana kalsa hıcbırını yaptırmıcam ama doktorların duyarsızlıkları benı sınır edıyor kendım arastırıyorum herseyı

Herkes belirtilerini yazmis. Benim belirtilerim şunlar: 1 aydan fazla oldu bel agrim var, Gece tuvalete kalkiyorum, iki aydir dislerimi doğru düzgün fircalayamiyorum, sivilceler goguslerimde bile cikti( ergenlik döneminde bile yasamadim), saclarim kepeklendi, 2 haftadir aksam uykularim geri geldi.

Kizlar dun akşamdan beri dişim cok ağrıyor bi türlü durmadı. Bir tavsiyesi olan varmı
Ayy canim Allah kolaylık versin. Benimde döllenmeden 10 gun sonra disim agrimisti. 2 gün sabrettim sonra minoset aldim. Kekik suyu kaynatip içtim 3-4 gün. Gerçekten iltihabi atiyor vücuttan ama kekiği onermiyorum çünkü hamilelikte düşüğe sebep olabiliyormus canim. Buradan öğrendim sanirim. Dayanılmayacak gibiyse diş doktoruna git bence. Ben bilmeden denedim, Allah tan bir şey olmadi

benimde bu akşam bulantım tekrar arttı

Kizlar bi de haftada neredeyse iki kere kestigim tirnaklarim bir haftada uzamiyor bile...
Ne degisiklikler oluyor demi gebelikte...
Uyku sorunumda kalmadi mesela cok şükür... :)

Canım ben yarın bi gidiyim bakıyım ne testi yapacakmış sağlık ocağı sonra senide bilgilendiririm.
Doktorlarımız iyi de olsa, özel hastanelere gidiyoda olsak doktorların bile unuttuğu şeyler olabiliyor. Yoğunluktan dolayı bazen hastaları bile karıştırabiliyolar. Bizim bilinçlenerek gerektiğinde doktorlarımızı uyarmamız gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…