- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.141
tabıkı ıyı dusun canım bısey olmaz ınsallah Allah korur herkes yasıyor bu durumu sanırım ama benım ılk olunca bılemedım panık yaptım bı arkadasım vardı her hamılelıgınde sureklı kanaması olurdu ama saglıklı bı sekılde de dogum yaptı senın dunden sonra devam ettı mı canım kanaman?Dr ofisini sabah aradım. Not bıraktım.Öyle cepten görüşme yok bizde. 1 saat sonra dönüş yaptı kahverengi ise başka bir semptom yoksa acil birşey değildir kanama olursa git dedi. Bende her lavaboya merakla gidiyorum... İnşallah sorun yoktur iyi düşünelim analım iyi gelsin dimi ?
kızlarr bende de cok sıvılce cıkıyor ya yuzumde bı de kocaman cıkıyor bırı gecıyor dıgerı cıkıyor bu ara cok mıgde yanması yasıyorum bulantım yok cok sukur ama yanma da cok kotuymus bıde goguslerım buyudu kızım mı olacak kı acabaaaCnm benim sivilceler hep cikardi...
Her ay bikac taneyle ugrasirdim...
Birde kalan izler basa bela...
Gebeligimde beri hic sivilce yok şükür. ..
Bende sasiyorum duruma...
Erkek mi acaba diye aklima geliyor...
Hadi bakalım hayırlısı hepimiz için :)
devlette test yaptırmak en iyisi. ücretsiz en azından..ben özelde ilk testlerimi yaptırdım 200 tl tuttu. Devlet hastanesinde iyi bir doktor bulup randevulu gidersek sorun çıkmaz.Bakalım şu iki hafta geçsin kontrole gideyim bakalım ne diyecek. Tabi daha eşime söylemedim gerçi o hangisi iyisi ise o olsun para önemli değil diyecektir ama aynı şeye niye daha fazla para ödeyelim ki :) Neticede ikiz geliyor masraflarımız çok olacak :))))))
benim yüzümde de hiç sivilce çıkmazdıben ergenliğime döndüm :) alnım sivilce patlaması yaşadı resmen... uzuuun zamandır böyle yoğun sivilcem çıkmamıştı
saglık ocagında ıkılı test yapılıyor mu ılk kez duydum ama tetanoz asısı daha gec yapılıyor dıye bılıyorum bana ebe 19-20. hafta dedı dıye hatırlıyorumKızlar beni sağlık ocağından aradılar. Yarın gelmemi söylediler birtakım testler yapılcakmış. Sanırım ikili test filan yapılcak.
Tetenoz aşısı ne zaman yapılıyor bilgisi olan varmı?
çok geçmiş olsun biraz sarımsak sürebilirsin ağrıyan dişinin et kısmına ama biraz yakıyor bir de karanfil tut ağzında uyuştuyor gibi yapıyor diş ağrısı çok zor belki bunlar hafifletir....Kizlar dun akşamdan beri dişim cok ağrıyor bi türlü durmadı. Bir tavsiyesi olan varmı
darısı hepimizin başına inşallahMerhaba kızlar biz ikili test sonucunu aldık şükür iyimiş darısı sizlere inşallah
astanesaglık ocagında ıkılı test yapılıyor mu ılk kez duydum ama tetanoz asısı daha gec yapılıyor dıye bılıyorum bana ebe 19-20. hafta dedı dıye hatırlıyorum
ben devlete de ozele de gıttım bana da bı kadın dogum uzmanı ıkılı test cok hassas bı olcum heryerde yapılmıyor demıstı ıyı bı doktora denk gelmedım kı kımse bısey soylemıyo bana kalsa hıcbırını yaptırmıcam ama doktorların duyarsızlıkları benı sınır edıyor kendım arastırıyorum herseyıastane
ikili test dediğimiz zaten kan alınıyo devlet hastanesi laboratuarına gönderilip değerlere bakılıyo. Ama tabi usg de ense kalınlığına da hastanede bakılması gerekiyo.
Ben özel hastaneye gidiyorum aslında ama gebe olduğumu sağlık ocağına gittiğimde öğrenmiştim. Onlarda çok ilgililer. Telefonla arayıp yapılması gerekenleri söylüyolar. hemen evimin karşısında zaten.O yüzden benim çok iyi oldu.
Ayy canim Allah kolaylık versin. Benimde döllenmeden 10 gun sonra disim agrimisti. 2 gün sabrettim sonra minoset aldim. Kekik suyu kaynatip içtim 3-4 gün. Gerçekten iltihabi atiyor vücuttan ama kekiği onermiyorum çünkü hamilelikte düşüğe sebep olabiliyormus canim. Buradan öğrendim sanirim. Dayanılmayacak gibiyse diş doktoruna git bence. Ben bilmeden denedim, Allah tan bir şey olmadiKizlar dun akşamdan beri dişim cok ağrıyor bi türlü durmadı. Bir tavsiyesi olan varmı
benimde bu akşam bulantım tekrar arttıSelam anneler. Ben pek iyi degilim.mide bulantilarim tekrar geri geldi ve hiç dinlenemiyorum. Haftasonu seminerlerim oluyor il merkezinde ve 40 dakikalık yol gidiyorum bugün kustum otobüste okadar utandım kiAllah kolaylik versin bizlere gerçekten işimiz zor ve ben çok yoruldummm
Ayy maşallah bebisine. İnşallah biz de görürüz o günleriMerhaba kızlar biz ikili test sonucunu aldık şükür iyimiş darısı sizlere inşallah
ben devlete de ozele de gıttım bana da bı kadın dogum uzmanı ıkılı test cok hassas bı olcum heryerde yapılmıyor demıstı ıyı bı doktora denk gelmedım kı kımse bısey soylemıyo bana kalsa hıcbırını yaptırmıcam ama doktorların duyarsızlıkları benı sınır edıyor kendım arastırıyorum herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?