- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #6.221
10 cu haftamdan azalmıstı baya,ama tekrar 2 gundu sabahları fena oluyorum.Gerı mı geliyor neMide Bulantınız azaldı mı? Benim baya azaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 cu haftamdan azalmıstı baya,ama tekrar 2 gundu sabahları fena oluyorum.Gerı mı geliyor neMide Bulantınız azaldı mı? Benim baya azaldı
maşşallah cinsiyetlerde belli olmaya başlamış geneli erkek :)) çünkü pipileri hemen görünüyo banada erkege benziyo dedi kısmet bakalım bi sonraki kontrolde kesinleştircez bir oğlum var bide kızım olsun cok istiyorum ama sağlıklı sıhatli olsunda bi oğlum daha olsun :))
buarada isim düşünüyomusunuz kızlar oğlumun adı efe timur ikinci erkek olursa ege olucak ismi ikinci isme eşim karar vericekmiş :) kız olursa ela derin diyodum hep ama kısmet bakalım :)
benim eşimde kız istiyo :) dr erkege benziyo diyince bize üçüncü yolları gözüktü dedi dr bile güldü :))) Allahım iki kuzuma sağlık versin üçü düşünmüyorum :)eşim pipili istiyormuşbenimde içime öyle doğuyor..Allah hepsine sağlık versin..
cnm merhaba nerde oturuyosun bilmiyorum ama avcılar hospitalde 52 lira ikili test muaynesi 60 lira 112 liraya geliyo yani bilgin olsun ben cumartesi yaptırdım yarın çıkıcak sonuclar
benim eşimde kız istiyo :) dr erkege benziyo diyince bize üçüncü yolları gözüktü dedi dr bile güldü :))) Allahım iki kuzuma sağlık versin üçü düşünmüyorum :)[/QUOTE
kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınzı mı. ben henüz hiç bişey yapmıyorum. ilk hamileliğimden çatlağım yok çok şükür. ama onda bazı yağlar kullanmıştım düzenli olmasada. şimdi bio oil diye bişey dönüo reklamlarda deneyenleriniz var mı...
12+1 de çağırmıştı cnm önce ense kalınlıgını olctu sonra burnuna baktı ve gelişimine ve kan verdimcanım kaçıncı günde yaptırdın..beni nerdeyse 14.haftada çagırdı ya..haftaya pazartesi 12+6 olcaz o zaman gideyim diyorum ben
harika ya. Ben bu duyguyu daha once yasadim ama yinede merakla bekliyorum. Gozun aydin canimArkadaşlaarrrrrr ; bugün ilk defa bebişimin(saınırım oğluşum) tekmesini hissettim :) Misafirde vardı az önce oturuyorduk attı attı tekme attı diye bağırmışım herkesi bir gülme tuttu ama benim gözlerim doldu hem ağladım hem güldüm Allah'ım herkese yaşatın bu duyguyu![]()
![]()
Cokkk sevindim ya gozumuz aydin prensesimiz saglicakla dosun InşallahBizimde 12 haftalik oldu kızlar doktor %85 kız dedi çok sevindik. . Ikili test de yaptirdik ama haftaya sonuclancak inşallah iyi çıkar
bulantim az ama gun icinde artarak ilerliyorSbah bulantilariniz nasil gecti.ne zmn kurtuldbz.nler yediniz
Denemedim ama yorumlarda mnun kimse yokkızlar çatlaklar için önlem almaya başladınzı mı. ben henüz hiç bişey yapmıyorum. ilk hamileliğimden çatlağım yok çok şükür. ama onda bazı yağlar kullanmıştım düzenli olmasada. şimdi bio oil diye bişey dönüo reklamlarda deneyenleriniz var mı...
Cok normal benim oglum iki hafta geriden gwliyordu.dogum zamani bir hafta one geçmiştiMasallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik
Arkadaşlarrrr hepinize günaydın ikili test yaptırmayıp 3'lü test yaptıracak olanlar var mı?
Bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşlara sordum cevap yazan olmamış???Kaçıncı haftada tahminde bulundu doktorlarınız???
Masallah bebisine:)ya arkadaslar bebegin ultrasinda 1 haftakucuk gozukmesi normalmi.11+1 olmasi gerekirken 10+1 suanda.baslarda boyle olur diyorlar ama kafam karisik
Ayyy ben niye burada değildim topik de almış başını gitmissss ben de geldimmmm![]()