2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkes bebişlerini görüyo. Benim doktorum 1 ayda bir çağırıyo ya. Daha gitmeme 7 gün var. Bende çok özledim miniğimi. Acaba nasıl oldu çok merak ediyorum. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Bu arada 5 yaşındaki kızım anaokuluna gidiyor. Kur'an kursunun anaokuluna. Yarın Kur'ana geçiyor. Kızımın töreni var yarın. Bugün hazırlık yapıcam onun için

Merhaba canım ,
şuan bunu yazdın ya içime su serptin bende ikiz bekliyorum ve testleri yaptırmama kararı almamıza rağmen hep içimde bişey kaldı ki ikiz oldukları için testlerin doğruluk oranıda düşükmüş ama hep acaba dermiyim dedim
rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Allah korusun bir şey çıkarsa yapacak bir şey yok sonuçta ihtimal. Aklımı karıştırmak istemiyorum öyle çok yanlış olanı duyuyorum ki, o nedenle gerek yok Allah'a emanet. Yaptırıp bir şey çıksa alınacak bir önlem olsa tamam ama aldırma dışında yapılacak hiç bir şey yok.

Kolay gelsin canım :) Maasallah yavruna :) ben 15-20 günde bir çağırıyor 1 aya uzatırsa napıcam bilmiyorum 15 gün bile zor geliyor

elevıte gecmıssın dedın burda arkadaslar yazmıstı elevıtın ıcerıgınde domuz yagı var mıs hatta yetkılı fırmayı arayıb teyıt etmıstı bı arkadas burdan.Bı arastır ıstersın

Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşünmeye başladığımdan beri çok nadir yiyordum. Ama acayip çok seviyorum. Şimdiye kadar da 2-3 kez yedim kendime engel olamadım içimi bastırdı. Ama yememeye çalışıyorum dediğin gibi suçluluk hissediyorum

afıyet olsun ben gecen hafta yedım bıle canım cok cektı esım koltukta uyuya kalmıs ben de uyuyor nasıl olsa dedım yedım ,1 tanesını agzıma atmıstım kı bızımkı uyandı ve paylasmak zorunda kaldım onla

Kız canımı çektirdin

afiyet olsun cnm arada olur böyle kaçamaklar sıkıntı yapma.. bende patates cips yiyorum yemeklerın yanında arasıra. napiim canım istiyor..

ay yalnız değilmişim çok sevindim. bnm eşim cipsi hiç yemez hiç sevmiyo ama ben öğrencilik yıllarından alışkanlık bağımlıyım resmen.ilk defa yedim arayı yine açarım artık gece rüya giriyodu

Kız canımı çektirdin
ay canım yaa gercekten mi çok üzüldüm varsa yakınlarında bi tanecik ağzına at

Kızlar bugün daha iyiyim şükür... Evimi temizleyeyim güzelce ...
Minnosumu görmeme son 4 gün...şükür Rabbime...çok merak ediyorum onu...en son kasımin başında görmüştuk...5 hafta olacak...ah Ahhh...
İnşaAllah cinsiyetini de görür doktorumuz çok merak ediyorum...hareketlerini merak ediyorum...ah ah... Oyle ışte..:)

İkili testi temiz çıkan arkadaşlarim gözünüz aydın olsun :)

hayırlı günler kızlar
ALLAH nasip ederse bende 1 haziran gibi bebeğimi bekliyorum
ALLAH ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
ilk bebeğimde haziranda doğmuştu

ilk 3 ay normaldi de bebiş, annesinde gebelik şekeri çıktı. bebk çok kilo almış o arada. zaten 5 kilo doğdu yavrucak :)

desene benimki de o zaman yıl sonuna kaldı :) cinsiyet için beklicez daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…