- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.521
Ikili test için gittiğimizde biraz ipucu verdi aslında ama kesin bişey diyemedi. Babamız kızım diye seviyo, erkekse üzülmesin miniğim
gazi osman paşa üniversitesi cnm tokatta...Hangi üniversite o canım bayağı çabuk vermişler hakikaten
Canim selam :) iyiyiz biz cok sukur Allahin iznitle bi sikintimiz yok simdilik. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Ya bak sana ne anlaticam. Benim ikiz kardeslerim var bi kiz bi erkek. 16 yasindalar suan, allah hepsini bizlere bagislasin. Annem hamileyken bu testler yapildi bebeklerden birinin akcigerleri su toplamis birinin ayaklari yamuk dediler biz bu hamilelik boyunca surekli dualar ettik ki aldirmadi zaten annem.. Ve yalnizca annemin son 5-6 ayi zehir oldu ama suan Rabbime binlerce kez sukrolsun ki ikisi de saglikli. Ergenlik yasiyolar dusun iste :) Kadina eziyet oldu sadece hamileligi.. O yuzden hic gerek yok. O her halukarda benim mucizem umudum Rabbimin hediyesi..
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Allah korusun bir şey çıkarsa yapacak bir şey yok sonuçta ihtimal. Aklımı karıştırmak istemiyorum öyle çok yanlış olanı duyuyorum ki, o nedenle gerek yok Allah'a emanet. Yaptırıp bir şey çıksa alınacak bir önlem olsa tamam ama aldırma dışında yapılacak hiç bir şey yok.cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
Herkes bebişlerini görüyo. Benim doktorum 1 ayda bir çağırıyo ya. Daha gitmeme 7 gün var. Bende çok özledim miniğimi. Acaba nasıl oldu çok merak ediyorum. Inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Bu arada 5 yaşındaki kızım anaokuluna gidiyor. Kur'an kursunun anaokuluna. Yarın Kur'ana geçiyor. Kızımın töreni var yarın. Bugün hazırlık yapıcam onun için
elevıte gecmıssın dedın burda arkadaslar yazmıstı elevıtın ıcerıgınde domuz yagı var mıs hatta yetkılı fırmayı arayıb teyıt etmıstı bı arkadas burdan.Bı arastır ıstersıncnm hem folıcasıt hemde aldıgın vitamin cok fazla folıcasıtı bırakmalısın dr un unutmus olabilir ... biz bu hafta folıcasiti bırakıp elevite geçtik
cnm yuksek ıhtımal idrar yolu enfeksiyonu var doktor ilaç vericektir bol bol su iç cnm hemen iyileşirsin inşallah
magnezyum için cok erken die biliyorum bende ilk gebeliğimdede dr 16 yada 20 haftalarda vermişti kasıklarımda cok sancı oluyo ve bacagıma çok kramp giriyo die tadını hiççç sevmiyorum içmek zorunda kalıcam biliyorum bide calsıyum veriyolar oyy oyy(
bu arada kızlar ikili testte down sendromuna bakılıyo varmı yokmu die başka bi anlamı yok ben yaptırdım
Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşünmeye başladığımdan beri çok nadir yiyordum. Ama acayip çok seviyorum. Şimdiye kadar da 2-3 kez yedim kendime engel olamadım içimi bastırdı. Ama yememeye çalışıyorum dediğin gibi suçluluk hissediyorumkızlaar napıyorum şimdi biliyo musunuz? çatır çutur cips yiyorumdoktor çok canın isterse arada ye demişti eşim cok karşı çıkıyo bebiş düşündüğümüz andan beri bana hiç cips yedirmiyo.ben de işyerinde gizli gizli yiyorum şuan suçlu hissediyorum kendimi.
afıyet olsun ben gecen hafta yedım bılekızlaar napıyorum şimdi biliyo musunuz? çatır çutur cips yiyorumdoktor çok canın isterse arada ye demişti eşim cok karşı çıkıyo bebiş düşündüğümüz andan beri bana hiç cips yedirmiyo.ben de işyerinde gizli gizli yiyorum şuan suçlu hissediyorum kendimi.
kızlaar napıyorum şimdi biliyo musunuz? çatır çutur cips yiyorumdoktor çok canın isterse arada ye demişti eşim cok karşı çıkıyo bebiş düşündüğümüz andan beri bana hiç cips yedirmiyo.ben de işyerinde gizli gizli yiyorum şuan suçlu hissediyorum kendimi.
kızlaar napıyorum şimdi biliyo musunuz? çatır çutur cips yiyorumdoktor çok canın isterse arada ye demişti eşim cok karşı çıkıyo bebiş düşündüğümüz andan beri bana hiç cips yedirmiyo.ben de işyerinde gizli gizli yiyorum şuan suçlu hissediyorum kendimi.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşünmeye başladığımdan beri çok nadir yiyordum. Ama acayip çok seviyorum. Şimdiye kadar da 2-3 kez yedim kendime engel olamadım içimi bastırdı. Ama yememeye çalışıyorum dediğin gibi suçluluk hissediyorum
ay yalnız değilmişim çok sevindim. bnm eşim cipsi hiç yemez hiç sevmiyo ama ben öğrencilik yıllarından alışkanlık bağımlıyım resmen.ilk defa yedim arayı yine açarım artık gece rüya giriyoduafıyet olsun ben gecen hafta yedım bılecanım cok cektı esım koltukta uyuya kalmıs ben de uyuyor nasıl olsa dedım yedım ,1 tanesını agzıma atmıstım kı bızımkı uyandı ve paylasmak zorunda kaldım onla
ay canım yaa gercekten mi çok üzüldüm varsa yakınlarında bi tanecik ağzına atKız canımı çektirdin
aynen canım kendim yaptım evde fırında falan ama o lezzeti alamadım bende yenik düştüm yedim :)afiyet olsun cnm arada olur böyle kaçamaklar sıkıntı yapma.. bende patates cips yiyorum yemeklerın yanında arasıra. napiim canım istiyor..
aynen canım kendim yaptım evde fırında falan ama o lezzeti alamadım bende yenik düştüm yedim :)
etrafımda öyle becerikli arkadaslarım yok çok şükür ben cok kafama takıyorum paketli hiç bişey yemiycektm ama yiyoruz el mahkum:)benim etrafımda peynirini bile kendi yapan arkadaşlarım var :) düşün bendeki vicdan azabını :)
ilk 3 ay normaldi de bebiş, annesinde gebelik şekeri çıktı. bebk çok kilo almış o arada. zaten 5 kilo doğdu yavrucak :)Merhaba canım; benim 3 gün ileride sadece bebek. 9+6 olması lazım son adete göre , 3 gün ilerde olunca çok farketmiyor ben şuan zaman geçirmek için öyle daha iyi hissettiğim için öyle diyorum , mutlu oluyorum cumartesi doktora gideceğim bakalım bebeğim hale ileride mi 3 gün. 4 hafta önden gidiyorsa bence geç döllenmiştir o 1 ay ileriden gitmesi biraz mantık dışı geldi bana açıkçası
Selamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?