2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
TE="sunshine52, post: 38010826, member: 558961"]Cnm nasil anlasiliyor dedigin free beta
Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.[/QUOTE]

Anladim canim ozman benim bebisim kiz :)66.8 cikmis bakalim tutacakmi yazarim ogrenince

Dun gece yatmadan oyle bir cikardm ki;( akabinde nefes alamadm yutkunamadm hala bogazmda sanki bir tas var ne su icebldm bifun ne bisi yiyebldm sanirim bulantilar bni hic birakmicak

UOTE="sunshine52, post: 38012030, member: 558961"]Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.[/QUOTE]

Anladim canim ozman benim bebisim kiz :)66.8 cikmis bakalim tutacakmi yazarim ogrenince[/QUOTE]
Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah

UOTE="sunshine52, post: 38012030, member: 558961"]Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.

Anladim canim ozman benim bebisim kiz :)66.8 cikmis bakalim tutacakmi yazarim ogrenince[/QUOTE]
Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah[/QUOTE]

Amin cnm insallah hayirli saglikli olsunlarda bn kiz hissediyorum ama eşim ve cevrem erkek diyor bakalim aralikta kontrolum var iple cekiyorum..

sunshinepost: 38012151 .!.:
Anladim canim ozman benim bebisim kiz :)66.8 cikmis bakalim tutacakmi yazarim ogrenince
Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah[/QUOTE]

Amin cnm insallah hayirli saglikli olsunlarda bn kiz hissediyorum ama eşim ve cevrem erkek diyor bakalim aralikta kontrolum var iple cekiyorum..[/QUOTE]
Hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin

Dun gece yatmadan oyle bir cikardm ki;( akabinde nefes alamadm yutkunamadm hala bogazmda sanki bir tas var ne su icebldm bifun ne bisi yiyebldm sanirim bulantilar bni hic birakmicak
Aynen canım azaldı die seviniyordum dün akşam öyle kötü kustum ki nefes alamadım. İnş uzun sürmez geçer gider artık şuan açım ama canım hiçbişi yemek istemiyo bulantım yüzünden

Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah

Amin cnm insallah hayirli saglikli olsunlarda bn kiz hissediyorum ama eşim ve cevrem erkek diyor bakalim aralikta kontrolum var iple cekiyorum..[/QUOTE]
Hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin[/QUOTE]

Amin cnm insallah hepimizin

Hergun dua ediorum.6.haftadan beri n cektgmi br bn bilirim.hastanede bile 10 gun yttm.eeve gldim 2 hfta oldu hersey ayni.aglamk tn gzlerim sisior..allah biliyorya ne hsmilelgmn farkndaym ne yasadgmn..hergn btsn die icimib yangini bni kndmdn soguttu.kelimlrum tukendi

Kızlar 12. haftası bittiği halde karnı hiç belli olmayan var mı? Ben hamile kalmadan önce de göbekliydim biraz, şimdi baktıkça sanki sadece kendi göbeğimmiş gibi geliyor...fark yok gibi...Ne zaman büyümeye başlıyo bu göbişler?

Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
Canim idrar yollarında enfeksiyon olabilir. Suyu az tukettigimizde enfeksiyon olabiliyor.

cnm bende gobisliyim bizde 5 ten sonra belli olur:)

Gözün aydin canim, ikili test sonuçların iyiymis. İnsan sabirsizlaniyor bebeği için, duramiyor ki. Seni çok iyi anliyorum

Maşallah canim iyi sonuclarini almissin bebisinin. Cinsiyet tahmini de yapmis doktorun daha ne olsun.

Merhabalar,
Hamileler ile ilgili yüksek lisans tez çalışmasını cevaplamak isteyen hamileler için link paylaşıyorum; https://tr.surveymonkey.com/s/39YNLQH Daha önceden çalışmayı yapanların tekrar yapmaması gerekiyor.
Şimdiden teşekkür ediyorum ve sağlıklı günler diliyorum.

Slm kizlaaarrrrr bgn inanılmaz sekilde göğüslerimde kaşıntı var ve farkettim ki kahverengi kısmı ve ucu kurumuş deri ddöküntüsü seklinde bu catlamanin habercisi mi dersiniz bisey sürmeye baslamamistim hemen başlamalı miyim ne dersiniz ?

Canim benim Allah kolaylık versin. Üzme kendini bu kadar. İnşallah geçecek bir an once. Genellikle vücut alistigi için 12. haftaya doğru bitiyor bulantilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…