- 28 Eylül 2008
- 79
- 25
- 103
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.561
Kizlarr karni cikan varmi yawww
Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.[/QUOTE]TE="sunshine52, post: 38010826, member: 558961"]Cnm nasil anlasiliyor dedigin free beta
UOTE="sunshine52, post: 38012030, member: 558961"]Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.
Benim miniş bi şekilde çikti karnim ,insan mutlu oluyo yaa:)Benim cıktı simdiden gün içinde bazen hafif iniyo ama genelde maşşallahı varsenin ne alemde
Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah[/QUOTE]sunshinepost: 38012151 .!.:Anladim canim ozman benim bebisim kiz :)66.8 cikmis bakalim tutacakmi yazarim ogrenince
Aynen canım azaldı die seviniyordum dün akşam öyle kötü kustum ki nefes alamadım. İnş uzun sürmez geçer gider artıkDun gece yatmadan oyle bir cikardm ki;( akabinde nefes alamadm yutkunamadm hala bogazmda sanki bir tas var ne su icebldm bifun ne bisi yiyebldmsanirim bulantilar bni hic birakmicak
Tamam tatlım sen ne hissediyorsun.hayirli evlat olsun inşallah
Canim idrar yollarında enfeksiyon olabilir. Suyu az tukettigimizde enfeksiyon olabiliyor.Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
cnm bende gobisliyim bizde 5 ten sonra belli olur:)Kızlar 12. haftası bittiği halde karnı hiç belli olmayan var mı? Ben hamile kalmadan önce de göbekliydim biraz, şimdi baktıkça sanki sadece kendi göbeğimmiş gibi geliyor...fark yok gibi...Ne zaman büyümeye başlıyo bu göbişler?
Gözün aydin canim, ikili test sonuçların iyiymis. İnsan sabirsizlaniyor bebeği için, duramiyor ki. Seni çok iyi anliyorumGünaydınn arkadaşlarrrr ;
Doktorum 2li tarama testi için 10 gün sonra çıkar demişti ama merakımdan duramadım hemen aradım gittik, sonuçlar çıkmış çok şükür Maşallah İYİ çıktı. En son çıkarken doktorum diyor ki ; duramadın dimi ben sana 10 gün sonra demiştim dedi bi güldü , 3 hafta sonra kontrol için görüşürüz dedi :)
Maşallah canim iyi sonuclarini almissin bebisinin. Cinsiyet tahmini de yapmis doktorun daha ne olsun.Ikili test yaptirdikkkkkk bizzz.
12 taneee ultrason goruntumuz oldu.
Hemde bitanesini parmagini emerken.
13+1 olmusuz
Uyumluyuz.
Ense kalinligimi 1.6mm cikti guzel dedi burun kemigimiz de guzel kalbimiz de tikir tikir masallah.
Allahima cok sukur.
Herseyini gosterdi.cinsiyet diye tuturdum fakat bakti bakti evt bisey var bunu pipi olarak kabul edebiliriz ama daha cok erken dedi. Belirsizlikkkkk :) hayirlisi ne diyelim
Resmlerine bakmaya doyamadim
Kan da verdik .
1 hafta sonra sonucumuzu alcaz insallah
Canim benim Allah kolaylık versin. Üzme kendini bu kadar. İnşallah geçecek bir an once. Genellikle vücut alistigi için 12. haftaya doğru bitiyor bulantilar.Hergun dua ediorum.6.haftadan beri n cektgmi br bn bilirim.hastanede bile 10 gun yttm.eeve gldim 2 hfta oldu hersey ayni.aglamk tn gzlerim sisior..allah biliyorya ne hsmilelgmn farkndaym ne yasadgmn..hergn btsn die icimib yangini bni kndmdn soguttu.kelimlrum tukendi
Benim cıktı simdiden gün içinde bazen hafif iniyo ama genelde maşşallahı varsenin ne alemde
benimde sabah düz normalde 38 beden giyiyordum eteklerim felan oluyor ama aksama doğru sığmıyorum.Benim cıktı simdiden gün içinde bazen hafif iniyo ama genelde maşşallahı varsenin ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?