- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.501
Benim bebeğim de 5 gün geriden geliyordu ilk zamanlar ama en son gittiğim kontrolde SAT ile tam uyumlu çıkmıştıbenimki de bir hafta geriden geliyor acaba sonradan yetişir mi?
çok iyi benimki de yetişsin o zaman :)Benim bebeğim de 5 gün geriden geliyordu ilk zamanlar ama en son gittiğim kontrolde SAT ile tam uyumlu çıkmıştı
bizde haftaya gidocezz kontrole bende dr la konusayim bakalim . insallah sagliklidirlar cinsiyetini gormek icin daha gec gitcektim ama bir yandan da kalp atisi devam ediyo mu iyi mi gormek istiyorum Allahim hepimize hayirlisini nasip eylesin cnmAnnem de benimleydi kontrolum sirasinda sordu ne bu ikili test diye zeka testi dedi doktor ben istemiyorum dedim tamam tercih senin dedi. Yani allahim saglikla kavusmayi nasib etsin tabiki ve buyuk de konusmayaym ama o testin sonucu ne olursa olsun ben bebegimin cani tehlikede olmadigi surece yani rahatsizsa hastaysa falan bile onu kendimden koparmam o yuzden yaptirmadim ve ne olursa olsun devam edicem rabbimin izniyle de hic bi sorun cikmiycak insallah..
ne bileyim canim birax kafam karisik bu konuda ultrasona ve kan tahliline mi bakiyorlar sadeceben ilk çocugumda yaptırdım bunda da yaptrmayı düşünüyorum aklımda kalmasındansa yaptırırım rahatlarım
Bende dusunmuyorum,Allahu Tealaya dua edelim Rabbim herseyin en hayirlisini nasip eder,tevekkül edelim insallahSelamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..
Benim de son bir günMerhaba hanımlaarMeleğimi görmeme son 4 gün bugünü saymıyorum
cnm hem folıcasıt hemde aldıgın vitamin cok fazla folıcasıtı bırakmalısın dr un unutmus olabilir ... biz bu hafta folıcasiti bırakıp elevite geçtikKizlar dilimde yarilma gibi aciyan cizikler olustu...
Folidoce
400 mcg Folik asit + 2 mcg B12 vitamini iciyordum
Gecen hafta doktorum
Imom omega verdi...
Bu vitaminin icinde de ayni oranlarda folik asit ve B12 var... 1 hafta oldu ikisini bir iciyorum...
Acaba folik asit ve B12 fazlami gelmeye başladı...
Folik asit i birak da demedi bana bende sormayi unuttum...
Dilim aciyor...
Cinko kaybi mi olustu acaba vücutta...
cnm yuksek ıhtımal idrar yolu enfeksiyonu var doktor ilaç vericektir bol bol su iç cnm hemen iyileşirsin inşallahKizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
magnezyum için cok erken die biliyorum bende ilk gebeliğimdede dr 16 yada 20 haftalarda vermişti kasıklarımda cok sancı oluyo ve bacagıma çok kramp giriyo die tadını hiççç sevmiyorum içmek zorunda kalıcam biliyorum bide calsıyum veriyolar oyy oyyselam kızlar 10+2 yim bende sizde magnivital (magnezyum) içiyor musunuz içerken zorlanıyor musunuz benim midemi cok kötü yapıyor doktor başka verebileceğim birşe y yok dedi.
Benim de son bir günçok heyecanlıyım. Aramızda bir gün varmış seninle canim
Ikili test için gidiyorum, inşallah cinsiyeti de öğrenirim çok merak ediyorumAaa evet canım benim bıcırık aslında daha öndeydi fakat 3-4 gün geriden geliyor sıpa bende tarihi ilerlettim o yüzden bir kaç gün bakalım :) ikili test için mi gidiyorsun yoksa rutin kontrol mü ?
Ikili test için gittiğimizde biraz ipucu verdi aslında ama kesin bişey diyemedi. Babamız kızım diye seviyo, erkekse üzülmesin miniğimcnm benı önümüzdeki hafta 12+2 de ikili teste gidicem doktorum %90 olasılıkla cinsiyetini sölicem dedi.
sende öğrenirsin doktorun söylerse.. aslında erkekler şak diye belli oluyor 12 den sonra
Ikili test için gidiyorum, inşallah cinsiyeti de öğrenirim çok merak ediyorum
Ben de kız hissediyorum eşim erkek diyo bakalımBende çatlıyorum meraktan. Bu aralar kız diye geçiyor içimden amaaa çevremdeki herkes erkek diye düşünüyor eşim de oğlum diyo ama bilemiyorum artık bakalım kim haklı cıkıcak
Maşallah subhanallahIkili test yaptirdikkkkkk bizzz.
12 taneee ultrason goruntumuz oldu.
Hemde bitanesini parmagini emerken.
13+1 olmusuz
Uyumluyuz.
Ense kalinligimi 1.6mm cikti guzel dedi burun kemigimiz de guzel kalbimiz de tikir tikir masallah.
Allahima cok sukur.
Herseyini gosterdi.cinsiyet diye tuturdum fakat bakti bakti evt bisey var bunu pipi olarak kabul edebiliriz ama daha cok erken dedi. Belirsizlikkkkk :) hayirlisi ne diyelim
Resmlerine bakmaya doyamadim
Kan da verdik .
1 hafta sonra sonucumuzu alcaz insallah
Ben de kız hissediyorum eşim erkek diyo bakalım
Ikili test yaptirdikkkkkk bizzz.
12 taneee ultrason goruntumuz oldu.
Hemde bitanesini parmagini emerken.
13+1 olmusuz
Uyumluyuz.
Ense kalinligimi 1.6mm cikti guzel dedi burun kemigimiz de guzel kalbimiz de tikir tikir masallah.
Allahima cok sukur.
Herseyini gosterdi.cinsiyet diye tuturdum fakat bakti bakti evt bisey var bunu pipi olarak kabul edebiliriz ama daha cok erken dedi. Belirsizlikkkkk :) hayirlisi ne diyelim
Resmlerine bakmaya doyamadim
Kan da verdik .
1 hafta sonra sonucumuzu alcaz insallah
Canim selam :) iyiyiz biz cok sukur Allahin iznitle bi sikintimiz yok simdilik. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Ya bak sana ne anlaticam. Benim ikiz kardeslerim var bi kiz bi erkek. 16 yasindalar suan, allah hepsini bizlere bagislasin. Annem hamileyken bu testler yapildi bebeklerden birinin akcigerleri su toplamis birinin ayaklari yamuk dediler biz bu hamilelik boyunca surekli dualar ettik ki aldirmadi zaten annem.. Ve yalnizca annemin son 5-6 ayi zehir oldu ama suan Rabbime binlerce kez sukrolsun ki ikisi de saglikli. Ergenlik yasiyolar dusun iste :) Kadina eziyet oldu sadece hamileligi.. O yuzden hic gerek yok. O her halukarda benim mucizem umudum Rabbimin hediyesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?