2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bu arada son adet tarihine göre 22 haziran ama geriden geldigi için 29 haziran.listeye ekler misiniz beni de yas 30 ikinci bebek

Canim selam :) iyiyiz biz cok sukur Allahin iznitle bi sikintimiz yok simdilik. Sen nasilsin? Nasil gidiyo?
Ya bak sana ne anlaticam. Benim ikiz kardeslerim var bi kiz bi erkek. 16 yasindalar suan, allah hepsini bizlere bagislasin. Annem hamileyken bu testler yapildi bebeklerden birinin akcigerleri su toplamis birinin ayaklari yamuk dediler biz bu hamilelik boyunca surekli dualar ettik ki aldirmadi zaten annem.. Ve yalnizca annemin son 5-6 ayi zehir oldu ama suan Rabbime binlerce kez sukrolsun ki ikisi de saglikli. Ergenlik yasiyolar dusun iste :) Kadina eziyet oldu sadece hamileligi.. O yuzden hic gerek yok. O her halukarda benim mucizem umudum Rabbimin hediyesi..

bizde haftaya gidocezz kontrole bende dr la konusayim bakalim . insallah sagliklidirlar cinsiyetini gormek icin daha gec gitcektim ama bir yandan da kalp atisi devam ediyo mu iyi mi gormek istiyorum Allahim hepimize hayirlisini nasip eylesin cnm

Bende dusunmuyorum,Allahu Tealaya dua edelim Rabbim herseyin en hayirlisini nasip eder,tevekkül edelim insallah

cnm hem folıcasıt hemde aldıgın vitamin cok fazla folıcasıtı bırakmalısın dr un unutmus olabilir ... biz bu hafta folıcasiti bırakıp elevite geçtik
Kizlar benim sorunum var :-( idrarimi yapamıyorum ama o kadar çok geliyor cok geldiği için sizliyor karnim şişiyor yapamiyorum saatlerCeee sizce neden doktorum bugün idrar testii istedi çok kötü kızlar
cnm yuksek ıhtımal idrar yolu enfeksiyonu var doktor ilaç vericektir bol bol su iç cnm hemen iyileşirsin inşallah

selam kızlar 10+2 yim bende sizde magnivital (magnezyum) içiyor musunuz içerken zorlanıyor musunuz benim midemi cok kötü yapıyor doktor başka verebileceğim birşe y yok dedi.
magnezyum için cok erken die biliyorum bende ilk gebeliğimdede dr 16 yada 20 haftalarda vermişti kasıklarımda cok sancı oluyo ve bacagıma çok kramp giriyo die tadını hiççç sevmiyorum içmek zorunda kalıcam biliyorum bide calsıyum veriyolar oyy oyy (

bu arada kızlar ikili testte down sendromuna bakılıyo varmı yokmu die başka bi anlamı yok ben yaptırdım

Benim de son bir gün çok heyecanlıyım. Aramızda bir gün varmış seninle canim

Aaa evet canım benim bıcırık aslında daha öndeydi fakat 3-4 gün geriden geliyor sıpa bende tarihi ilerlettim o yüzden bir kaç gün bakalım :) ikili test için mi gidiyorsun yoksa rutin kontrol mü ?

Aaa evet canım benim bıcırık aslında daha öndeydi fakat 3-4 gün geriden geliyor sıpa bende tarihi ilerlettim o yüzden bir kaç gün bakalım :) ikili test için mi gidiyorsun yoksa rutin kontrol mü ?
Ikili test için gidiyorum, inşallah cinsiyeti de öğrenirim çok merak ediyorum

cnm benı önümüzdeki hafta 12+2 de ikili teste gidicem doktorum %90 olasılıkla cinsiyetini sölicem dedi.
sende öğrenirsin doktorun söylerse.. aslında erkekler şak diye belli oluyor 12 den sonra
Ikili test için gittiğimizde biraz ipucu verdi aslında ama kesin bişey diyemedi. Babamız kızım diye seviyo, erkekse üzülmesin miniğim

Ikili test yaptirdikkkkkk bizzz.
12 taneee ultrason goruntumuz oldu.
Hemde bitanesini parmagini emerken.
13+1 olmusuz
Uyumluyuz.
Ense kalinligimi 1.6mm cikti guzel dedi burun kemigimiz de guzel kalbimiz de tikir tikir masallah.
Allahima cok sukur.
Herseyini gosterdi.cinsiyet diye tuturdum fakat bakti bakti evt bisey var bunu pipi olarak kabul edebiliriz ama daha cok erken dedi. Belirsizlikkkkk :) hayirlisi ne diyelim
Resmlerine bakmaya doyamadim
Kan da verdik .
1 hafta sonra sonucumuzu alcaz insallah

Maşallah subhanallah

oh ne güzel :) bi an önce gelsin salıı da bende göreyim yavruşumuuuuu

Bende iyiyim canım çok şükür bir sıkıntı yok, çok güzel bir örnek verdin şuan çok duygulandım... Evet emanet o sonuçta bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…