2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim karnım büyüse de ben de alsam gerçi kazak falan giyiyorum, onlar da bol beni 5. aya kadar idare eder kıyafetlerim heralde

cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
down sendromu için. down sendromu sadece zekayla alakalı bir durum değil. ortalama ömürleri 45 yıl. çocukken lösemiye yakalanma olasılıkları çok yüksek. zeka testi değildir ikili test...

seninde dedigin gibi canim bir tedavisi yoksa ne gerek var ki dogru soyluyorsun yani bende senin gibi dusunuyorum

down sendromu için. down sendromu sadece zekayla alakalı bir durum değil. ortalama ömürleri 45 yıl. çocukken lösemiye yakalanma olasılıkları çok yüksek. zeka testi değildir ikili test...
hmm anladim cnm tesekkurler cevabin icin

canım merhaba bız neredeyse her hafta gidiyoruz :) ama artık bende ikili taramaya gıdıcem aralık ortası gibi 12.haftanda gel dedı doktorumuz. biz çook tezcanlıyız eşimde öyle ondan herhafta gittik neredeyse bu zamana kadar ama artık ara verdik biraz :)

Günaydınnnnnlarrr bugün tatil Teog sınavı var görevim yoktu çok iyi oldu özlemişim evde pineklemeyi
canım bana da görev çıkmadı die seviniyordum tüm hocalar okula gelip imza atcak dediler, gidince de biz sizin yerinize atardık diolar iyice sinir oldum

Aynı fikirdeyiz canım bizde yaptırmıcaz, her koşulda evlat yani. Bide yanılma payı yüksek olduğu için şu süreci kendime zehir etmek istemiyorum

Selamlar gene keyfim yok enerjim gelse ohhhh ne güzel olacak.

IKili test yaptiran arkadaslar free betayada bi bakiversinler kizmi erkek mi tahmin yapalim......I

Canım hamilelikte yenmemesi gereken bişeyi çok isyiyorrr yazamıyorum da canınız çeker diye. Bakteri üretiyomus yeme dedi doktor ama rüyalarıma giriyor

canım bana da görev çıkmadı die seviniyordum tüm hocalar okula gelip imza atcak dediler, gidince de biz sizin yerinize atardık diolar iyice sinir oldum
Kötü olmuş canım ya bize de önce görev olmasa da geleceksiniz dendi ama mudur yardimcim çok iyi sağolsun gelmeyin hocam hallederiz dedi. Hallederiz meşhur lafı zaten sağolsun zaten görev yok gitmek çok saçma yahu

merhaba kizlar bu gun kontrole gitmistim , kan tahlili ve ultrason yapmistilar burda doktor onlara bakti cok sukur her sey iyi,istahsizligimi soyleyince dr takma dedi bebegin yemeyini kendisi buluyor ki saglikli dedi hic vitamin falan vermek istemiyodu ben soyleyince bi vitamin verdi,ruslar boyle cok ilac falan vermiyolar ,ikili test falan da istemedi hic yani ben de yaptirmayacagim ama idrar testi,goz dr falan da kontrl edicek,ben de cinsiyyeti cook merak ediyorum 2 hafta beklemem lazim Allah hepimize bebislerimizi saglikli ve vaktinde kucagimiza almayi nasip etsin inshAllah Amin bu arada ben de cips yiyorum esimden gizli , napiyim canim cok cekiyo

[QUOTE="yasmin1991, post: 38011509, member: 640168
Allah korusun ama onun disinda yok caresi.dua edelim bol bol.saglikli sihhatli olsunlar ins. Bebislerimiz

TE="sunshine52, post: 38010826, member: 558961"]Cnm nasil anlasiliyor dedigin free beta[/QUOTE]
Cnm freebeta hcg yaziyo kan testinde 50 alti erkek ustu kiz oluyor. Gecen sefer ki gebelikte tuttu benim 10 kisiden 9 u tutmustu arkadaslardada.

elevıte gecmıssın dedın burda arkadaslar yazmıstı elevıtın ıcerıgınde domuz yagı var mıs hatta yetkılı fırmayı arayıb teyıt etmıstı bı arkadas burdan.Bı arastır ıstersın
Oyy evet okudum dr dan decavit yazmasini istiyim iki sene onceki hamileligimdede kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…