- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #6.541
benim karnım büyüse de ben de alsamkizlar ben dun kendime hamile kiyafeti aldim aslinda pek kilo almadim ama bel bolgem sikilasti galiba pantalonlarin frrmuarlari dar geliyordu bebisimi rahatsiz etmek istedim. ok guzel bi kumas pantalon buldum belinin arkasi kumas karin kismi penye istedigin siklikta daralip genisliyo kis diye siyah aldim fiyat da harika 30 tl tuniklerim cok diye almayi dusunmuyordum ama suslu puslu bir tane gorunce ust de aldim o da 60 tl cok mutlu oldum hamile oldugumu hissettim....
down sendromu için. down sendromu sadece zekayla alakalı bir durum değil. ortalama ömürleri 45 yıl. çocukken lösemiye yakalanma olasılıkları çok yüksek. zeka testi değildir ikili test...cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
seninde dedigin gibi canim bir tedavisi yoksa ne gerek var ki dogru soyluyorsun yani bende senin gibi dusunuyorumBen de yaptırmayı düşünmüyorum. Allah korusun bir şey çıkarsa yapacak bir şey yok sonuçta ihtimal. Aklımı karıştırmak istemiyorum öyle çok yanlış olanı duyuyorum ki, o nedenle gerek yok Allah'a emanet. Yaptırıp bir şey çıksa alınacak bir önlem olsa tamam ama aldırma dışında yapılacak hiç bir şey yok.
benimde disardan bakildiginda karnim pek yokta onceki kiyafetlerim mi dar ne anlamadimbenim karnım büyüse de ben de alsamgerçi kazak falan giyiyorum, onlar da bol beni 5. aya kadar idare eder kıyafetlerim heralde
hmm anladim cnm tesekkurler cevabin icindown sendromu için. down sendromu sadece zekayla alakalı bir durum değil. ortalama ömürleri 45 yıl. çocukken lösemiye yakalanma olasılıkları çok yüksek. zeka testi değildir ikili test...
canım merhaba bız neredeyse her hafta gidiyoruz :) ama artık bende ikili taramaya gıdıcem aralık ortası gibi 12.haftanda gel dedı doktorumuz. biz çook tezcanlıyız eşimde öyle ondan herhafta gittik neredeyse bu zamana kadar ama artık ara verdik biraz :)hayırlı olsun canım bebegının hareketlerını de gormussun darısı basıma bu arada yenı farkettım senınle gunlerımız aynıymıs ya bısey sorcam bundan oncekı kontrolun ne zamandı ve bu kontrolde ıkılı testı yaptırdın mı ben 14 kasımda gıtmıstım aralık sonu gel dedı cok gec degıl mı ben merak edıyorum bebegımı ama yaa
canım bana da görev çıkmadı die seviniyordum tüm hocalar okula gelip imza atcak dediler, gidince de biz sizin yerinize atardık diolar iyice sinir oldumGünaydınnnnnlarrrbugün tatil Teog sınavı var görevim yoktu çok iyi oldu özlemişim evde pineklemeyi
Aynı fikirdeyiz canım bizde yaptırmıcaz, her koşulda evlat yani. Bide yanılma payı yüksek olduğu için şu süreci kendime zehir etmek istemiyorumSelamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..
Kötü olmuş canım ya bize de önce görev olmasa da geleceksiniz dendi ama mudur yardimcim çok iyi sağolsun gelmeyin hocam hallederiz dedi. Hallederiz meşhur lafı zaten sağolsuncanım bana da görev çıkmadı die seviniyordum tüm hocalar okula gelip imza atcak dediler, gidince de biz sizin yerinize atardık diolar iyice sinir oldum
vücut su tutuyor çok normal annişbenimde disardan bakildiginda karnim pek yokta onceki kiyafetlerim mi dar ne anlamadim
Selamlar gene keyfim yok enerjim gelse ohhhh ne güzel olacak.
IKili test yaptiran arkadaslar free betayada bi bakiversinler kizmi erkek mi tahmin yapalim......I
Allah korusun aldirmaseninde dedigin gibi canim bir tedavisi yoksa ne gerek var ki dogru soyluyorsun yani bende senin gibi dusunuyorum
seninde dedigin gibi canim bir tedavisi yoksa ne gerek var ki dogru soyluyorsun yani bende senin gibi dusunuyorum
Oyy evet okudum dr dan decavit yazmasini istiyimelevıte gecmıssın dedın burda arkadaslar yazmıstı elevıtın ıcerıgınde domuz yagı var mıs hatta yetkılı fırmayı arayıb teyıt etmıstı bı arkadas burdan.Bı arastır ıstersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?