2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın Şükürler olsun bugünde keyfimiz yerinde ama şunu merak ediyorum 13+3 olduk. Artık kesin olarak öğrenebilir miyiz cinsiyetini??

Maşallah serpilcim insan hiç sabredemiyor inanki sanki zaman hiç ggeçmiyor hala 10+1 günüz çok zor beklemek
annişş meraba ben birşey sormak istiyorummm. senin bebişin tahmini doğum tarihi benden 2 gün sonra ama 10+1 im diyorsun. ben 9+6 yım. nasıl oluyore bu merak ettim doktor bebiş önde gidiyor dese de normal haftanda say kendini. benim arkadaşım doğum yaptı 1 ay kadar önce. onun oğlu hep 4 hafta önden gidiyordu. o mantıkla 44 haftalık doğmuş olamaz dimi

Selam kızlarr,

ben 6 aralıkta kontrole gidicem, 11+3 oluyoruz o zaman yani 12.haftanın 3.günü cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba çok merak ediyorum en erken kaçta görünür bilen yaşayan varmı
ablam 2li test için en güzel zamanın 12+3 oldugunu söyledi. kendisi 2 gebelik geçirdi ve hemşire yenidoğanda.

selam kızlar 10+2 yim bende sizde magnivital (magnezyum) içiyor musunuz içerken zorlanıyor musunuz benim midemi cok kötü yapıyor doktor başka verebileceğim birşe y yok dedi.

selam kızlar 10+2 yim bende sizde magnivital (magnezyum) içiyor musunuz içerken zorlanıyor musunuz benim midemi cok kötü yapıyor doktor başka verebileceğim birşe y yok dedi.

yok cnm içmiyorum ben normalde kasılması falan olana veriyorlar onu sen neden içiyorsun?

yok cnm içmiyorum ben normalde kasılması falan olana veriyorlar onu sen neden içiyorsun?

doktor eklem agrılarına kasık agrılarına bir de senin ve bebeğin diş gelişimi acısından önemli demişti o yüzden verdi hamileliğin başından beri kullanıyorum son 1 haftadır içemiyorum bulantımdan dolayı

Günaydın Şükürler olsun bugünde keyfimiz yerinde ama şunu merak ediyorum 13+3 olduk. Artık kesin olarak öğrenebilir miyiz cinsiyetini??

cnm benı önümüzdeki hafta 12+2 de ikili teste gidicem doktorum %90 olasılıkla cinsiyetini sölicem dedi.
sende öğrenirsin doktorun söylerse.. aslında erkekler şak diye belli oluyor 12 den sonra

cnm bulantın varsa zorlama kendini yada yatarken falan iç.
bende balık yağını içemiyorum bir süredir bu yüzden.

kizlar ben dun kendime hamile kiyafeti aldim aslinda pek kilo almadim ama bel bolgem sikilasti galiba pantalonlarin frrmuarlari dar geliyordu bebisimi rahatsiz etmek istedim. ok guzel bi kumas pantalon buldum belinin arkasi kumas karin kismi penye istedigin siklikta daralip genisliyo kis diye siyah aldim fiyat da harika 30 tl tuniklerim cok diye almayi dusunmuyordum ama suslu puslu bir tane gorunce ust de aldim o da 60 tl cok mutlu oldum hamile oldugumu hissettim....

Selam kızlarr,

ben 6 aralıkta kontrole gidicem, 11+3 oluyoruz o zaman yani 12.haftanın 3.günü cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba çok merak ediyorum en erken kaçta görünür bilen yaşayan varmı
Selamlar kizlar hepinize. Dun kontrolu vardi benim de . 12+5 teymisiz. Simdilik cinsiyet icin bisey soylemek zor ama erkek gibi gorunuyo suan net bisey soylemek icin bi sonrki kontrolu bekleyelim dedi doktorum. Ve ikili testleri de yaptirmadim. Sizin fikriniz ne bu konuda bilemiyorum ama ben o zekaya yonelik testlerin hicbirini yaptirmayi da dusunmuyorun..

cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim

Merhaba canım; benim 3 gün ileride sadece bebek. 9+6 olması lazım son adete göre , 3 gün ilerde olunca çok farketmiyor ben şuan zaman geçirmek için öyle daha iyi hissettiğim için öyle diyorum , mutlu oluyorum cumartesi doktora gideceğim bakalım bebeğim hale ileride mi 3 gün. 4 hafta önden gidiyorsa bence geç döllenmiştir o 1 ay ileriden gitmesi biraz mantık dışı geldi bana açıkçası

benimki de bir hafta geriden geliyor acaba sonradan yetişir mi?

Sprinnnngg naber canım.. maşallah süper 12+5 2 hafta sonra bende öyle olucam inşallah :):):) Aslında her şekilde bizim evladımız olacak banada ilk önce 2 li test mantıksız geliyordu, çünkü asla aldıramayı düşünmem.. Ama bir yandan da insan bu düşünceye kendini hazırlar gibi geliyor öyle birşey olsa insan neyle karşılaşacağını da bilebilmeli aslında..

cnm ikili test sadece zeka icin mi oyleyse ben de yaptirmayabilirim
Annem de benimleydi kontrolum sirasinda sordu ne bu ikili test diye zeka testi dedi doktor ben istemiyorum dedim tamam tercih senin dedi. Yani allahim saglikla kavusmayi nasib etsin tabiki ve buyuk de konusmayaym ama o testin sonucu ne olursa olsun ben bebegimin cani tehlikede olmadigi surece yani rahatsizsa hastaysa falan bile onu kendimden koparmam o yuzden yaptirmadim ve ne olursa olsun devam edicem rabbimin izniyle de hic bi sorun cikmiycak insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…