- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.061
canım senin durumun çok kötüIstegim biran once bulanti ogurtuden kurtulup.anne olmanin sevncini yasamak..cok sey istedim hayat senden ..
Benim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.canım senin durumun çok kötüburdaki arkadaşların bulantısı kalmadı. seninki biraz da psikolojik mi acaba
Kızlar yine aklım karıstışimdi son ad tarihime gore 15+3 üm. ama ultrasona gore 16+1 im bu durumda birisi sorduğu zaman ne kdrlık hamilesin die hangisini söylicem ? siz hangisini söylüyorsunuz
merhabalar.. doktora gıttım geldım bıle kuzucum cok ıyı maşallah. ense kalınlıgımız normal çıktı kan da verdım. ama uykucu uyuyor hep zar zor hareket ettırebıldık :) ve erkek dedi yuzde 60 zaten cıkıntıyı bıle gosterdı de yıne ıkı hafta sonra kesın bellı olacakmış bakalım... ılk defa bebeğimi bu kadar hareketlı gordum ve ağladım çok çok guzel bambaşka bır duyguymuş bu.. Rabbimm sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın evlatlarımızı.. :)
geçen ay hep 1 hafta once soledim ultrason tarihime gore ama sonra saçma gibi geldi takvim hesabına gore gun atlamış gibi hissettim kendimi :)
Benim ilk gebeliğimde, bebeğim önden gidiyordu ama sonra 41. haftayı doldurduktan sonra zorla doğurdum.ben de duzelttim
Benim ilk gebeliğimde, bebeğim önden gidiyordu ama sonra 41. haftayı doldurduktan sonra zorla doğurdum.
SAT'a göre değerlendirme daha doğru olur bence. Zaten hangi doktora giderseniz gidin hemen son adet tarihini sorar. Tam bu tarihte doğura var mı acaba ya daha erken ya daha geç oluyor çevremde hep gördüğüm.
Yaa ben bu hamile kıyafetlerini beğenemiyorum, tarzıma, zevkime falan uymuyor, bi hevesle bakıp elim boş çıkıyorum, sadece iki tane tayt alabildim.
Üst giyecekleri hiç beğenemiyorum, o yüzden beğendiğim bluz-kazak vs. bedenimden büyük alıyorum daha iyi oluyor o yüzden, salaş severim zaten sıkıntı olmuyor, ama pantolon-tayt falan bulamıyorum istediğim gibi
Selam canım bizde 1 hafta önden gidiyoruz, bugün 15 haftalık olduk ala ultrasona göre 16+1 iz.
Ben 15 haftalık diyorum.
Bana da sat mantıklı geliyor onun için değiştirmedim ben haftamı.
Zamanında doğan bebek çok nadirmiş canım. Benim kızım 35+6 günlük doğdu.
Buda 8 aralık göstermesine rağmen nedense içimden 25 mayıs gibi bir tarih geçiyor.
Benim ilk gebeliğimde, bebeğim önden gidiyordu ama sonra 41. haftayı doldurduktan sonra zorla doğurdum.
SAT'a göre değerlendirme daha doğru olur bence. Zaten hangi doktora giderseniz gidin hemen son adet tarihini sorar. Tam bu tarihte doğura var mı acaba ya daha erken ya daha geç oluyor çevremde hep gördüğüm.
Canım ben bugun bunları aldım trendyoldan bende minyon tipli olduğum için heryerde kendi zevkime tipime gore bişeyler bulamıyorum ama buluncada hemen alıyorum :)
Eki Görüntüle 1338466 Eki Görüntüle 1338469
sürekli şikayetçi olmak mı kafa dağıtmak... Yazdığın mesajlara kimse cevap vermiyor diye acıdım da cevap yazdım. Tüm yazdığın şöyle bulanıyor midem, böyle öğürüyorum bilmem ne... Bi de kezban kezban tripler.. Hay Allahım ya tipe bakBenim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.
Canım daha önce de konusmustuk sanırım bunu. Ultrasondaki tahmini doğum tarihine göre (EDD : Estimated Delivery Date yazar ) hesapla kendini. Zaten aynı kağıtta 16w 1d yazıyodur senin :) Onu baz alıyor doktorlar. Ben de 10+2 iken gitmiştim. Ultrasona göre 11+1 dedi doktor ve ikili test yaptı. Normalde 10 haftalık bebeğe yapılmazmış.Selam canım bizde 1 hafta önden gidiyoruz, bugün 15 haftalık olduk ala ultrasona göre 16+1 iz.
Ben 15 haftalık diyorum.
Çıkmadı cnm ama hediye ceki vardı 40 lira üzerine o yuzden onuda alayım kısmetse ilerde giyerim dedim :)Çok güzeller güle güle kullan.
Eşofman altı tamam da üstünü giyecek kadar göbeğin çıktı mı?
Canım ben bugun bunları aldım trendyoldan bende minyon tipli olduğum için heryerde kendi zevkime tipime gore bişeyler bulamıyorum ama buluncada hemen alıyorum :)
Eki Görüntüle 1338466 Eki Görüntüle 1338469
tşk ederim cnm rabbim bebişlerimize de alıp giydirmeyi nasip etsin :))Çook güzeller canım, güle güle sağlıklı günlerde giyin bebişinle
sürekli şikayetçi olmak mı kafa dağıtmak... Yazdığın mesajlara kimse cevap vermiyor diye acıdım da cevap yazdım. Tüm yazdığın şöyle bulanıyor midem, böyle öğürüyorum bilmem ne... Bi de kezban kezban tripler.. Hay Allahım ya tipe bakİlgi çekmek için başka yerler bul sen canım... Burası güzel kötü her türlü deneyimin paylaşılacağı bir başlık... Sürekli olumsuz olmaya, kıskançlığa ve fesatlığa yer yok.. Hele ki sürekli şikayetçi olup herkesin moralini bozan tipler hiç bi yerde hoş karşılanmaz bunu bil... Yarın bigün anne olacaksın ama çocukluktan kurtulamamışsın bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?