2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yaa ben bu hamile kıyafetlerini beğenemiyorum, tarzıma, zevkime falan uymuyor, bi hevesle bakıp elim boş çıkıyorum, sadece iki tane tayt alabildim.
Üst giyecekleri hiç beğenemiyorum, o yüzden beğendiğim bluz-kazak vs. bedenimden büyük alıyorum daha iyi oluyor o yüzden, salaş severim zaten sıkıntı olmuyor, ama pantolon-tayt falan bulamıyorum istediğim gibi

canım senin durumun çok kötü burdaki arkadaşların bulantısı kalmadı. seninki biraz da psikolojik mi acaba
Benim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.

Kızlar yine aklım karıstı şimdi son ad tarihime gore 15+3 üm. ama ultrasona gore 16+1 im bu durumda birisi sorduğu zaman ne kdrlık hamilesin die hangisini söylicem ? siz hangisini söylüyorsunuz

Selam canım bizde 1 hafta önden gidiyoruz, bugün 15 haftalık olduk ala ultrasona göre 16+1 iz.

Ben 15 haftalık diyorum.

Güzel haberlerle gelmişsin maşallah.

geçen ay hep 1 hafta once soledim ultrason tarihime gore ama sonra saçma gibi geldi takvim hesabına gore gun atlamış gibi hissettim kendimi :)
ben de duzelttim
Benim ilk gebeliğimde, bebeğim önden gidiyordu ama sonra 41. haftayı doldurduktan sonra zorla doğurdum.
SAT'a göre değerlendirme daha doğru olur bence. Zaten hangi doktora giderseniz gidin hemen son adet tarihini sorar. Tam bu tarihte doğura var mı acaba ya daha erken ya daha geç oluyor çevremde hep gördüğüm.

Bana da sat mantıklı geliyor onun için değiştirmedim ben haftamı.

Zamanında doğan bebek çok nadirmiş canım. Benim kızım 35+6 günlük doğdu.

Buda 8 haziran göstermesine rağmen nedense içimden 25 mayıs gibi bir tarih geçiyor.

Son düzenleme:

Canım ben bugun bunları aldım trendyoldan bende minyon tipli olduğum için heryerde kendi zevkime tipime gore bişeyler bulamıyorum ama buluncada hemen alıyorum :)

Tşk ederim kızlar cvp için :)) Ben o zaman en iyisi doktoruma sorayım hangisi dikkate alayım diye hepimiz farklı düşüncede anladığım kadarıyla bu tarihler konusunda :)))
Selam canım bizde 1 hafta önden gidiyoruz, bugün 15 haftalık olduk ala ultrasona göre 16+1 iz.

Ben 15 haftalık diyorum.

Ben henüz kendime de bebişe de bir şey almadım pazartesi kontrolüm var cinsiyeti bekliyorum.

Kızım ve babası alışveriş için çok hevesli ama 1 hafta daha sabredecekler.

Benim durumum cok mu kotu.. morel oldunsaol.ben buraya kafami dagtmaya giriyorum.durumun kotu gibi yorumlar slmk icn deil..nyse yazmayinbisi rica ediorum.
sürekli şikayetçi olmak mı kafa dağıtmak... Yazdığın mesajlara kimse cevap vermiyor diye acıdım da cevap yazdım. Tüm yazdığın şöyle bulanıyor midem, böyle öğürüyorum bilmem ne... Bi de kezban kezban tripler.. Hay Allahım ya tipe bak İlgi çekmek için başka yerler bul sen canım... Burası güzel kötü her türlü deneyimin paylaşılacağı bir başlık... Sürekli olumsuz olmaya, kıskançlığa ve fesatlığa yer yok.. Hele ki sürekli şikayetçi olup herkesin moralini bozan tipler hiç bi yerde hoş karşılanmaz bunu bil... Yarın bigün anne olacaksın ama çocukluktan kurtulamamışsın bile.

Ben 15 haftalık diyorum.
Canım daha önce de konusmustuk sanırım bunu. Ultrasondaki tahmini doğum tarihine göre (EDD : Estimated Delivery Date yazar ) hesapla kendini. Zaten aynı kağıtta 16w 1d yazıyodur senin :) Onu baz alıyor doktorlar. Ben de 10+2 iken gitmiştim. Ultrasona göre 11+1 dedi doktor ve ikili test yaptı. Normalde 10 haftalık bebeğe yapılmazmış.

ah abla alemsin kezban kezban tripler ay oldum gulmekten ama cok dogru yazmissin benim de arada hala bulantim oluyo napalim olmali iste fakat yazmiyorum cunki burda kanamasi olan,agrisi,dusuk tehlikesi olanlari goruyorum ve benim bas agrimi filan yazmam hic dogru degil bence Allah o arkadaslarima yardimci olsun hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah amin

bilemiyorum artik dr. Kagan kocatepenin sayfasinda yaziyodu yani ultrasona gore haraket edilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…