- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.101
Selam , ben de erken hissedenlerdenim.İlk kizimda da 13. haftada hissetmeye baslamistim,bunda da oyle oldu. Zaten surekli hissedilmiyo, gunde 1-2 kere falan hissediyorum. Mide bulantilarim aksam haric gündüz devam ediyo. İlk kizimda 9 ay kusmustum bunda da oyle mi olucak acaba :) Onun disinda benim de gobegim biraz buyudu. Bir tane hamile tayti aldim waikikiden. Üst almiyorum normalde giydiklerimi giyorum.
ah abla alemsinkezban kezban tripler ay oldum gulmekten ama cok dogru yazmissin benim de arada hala bulantim oluyo napalim olmali iste fakat yazmiyorum cunki burda kanamasi olan,agrisi,dusuk tehlikesi olanlari goruyorum ve benim bas agrimi filan yazmam hic dogru degil bence Allah o arkadaslarima yardimci olsun hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah amin
çok kötüyüm geçmiyor bulantılarım hayata küstüm demiş... ben de ya niye böyle kötü durumdasın çoğu arkadaşımızın geçti bulantıları acaba seninki biraz da psikolojik mi dedim... sonrası...saçma sapan bir yorumla karşılık vermiş... Ne diyeyim ki şimdi. Bir arkadaş ortamı hayal edin. Hergün bir araya gelip sohbet eden, aynı dertlerden muzdarip, aynı sevinçleri yaşayan, cinsellikten temizliğe, iş hayatından aile ilişkilerine kadar herşeyden bahseden ve benzer korkuları yaşayan arkadaşlar. Birisi de varki sürekli ortama girip "ben çok kötüyüm ben berbatım hayat ne kadar acı blabla" diye konuşup konuşup kimseyle de sohbet etmeyip kapıyı çarpıp çıkan kendi kendine konuşan, lanetler savuran biri... İşte bu arkadaşı böyle görüyorum ben. Durum çok net ve açık. İşte ne muhattap oluyosun ki... Bırak konuşsun konuşsun gitsin... Bir de sonra gelip magdur edebiyatı yapıyor ya en komik tarafı o[/
kuzum sen bıraz sınırlımısın ne ,bak sonra bebıs de sana benzerArkadas da bellı kı bunalmıs bunalmıs ıcını dokmus,bız burda neler duyduk neler hep olumlu olduk manevı destek verdık bır bırımıze bunlardan bırı de sensın. .
ıyı canım yok cok sukur,aralık 2 randevum var doktor amcayla cınsıyet kesınlessın de ben de bebıse netten bı seyler alıyım dıyorum,senın bellı oldumu canım cınsıyetcanm nasilsin ? kanaman yoktur insallah
kuzum napalım Allah caresız dert vermesın deyelım .Inan kı sabır da verılıyor ınsana boyle bı anda.Bebıslerımız ıyı saglıklı olsunlar da bız her seye razıyız yeter kı onlarla sınanmayalımben sana o konuda hayranım ya... Nasıl bir sabır nasıl bir tevekkül nasıl bir teslimiyet... Allah sabrını veriyor demek ki..
öyle canım... her bir gün eğitiyor bizi bebeğimiz..kuzum napalım Allah caresız dert vermesın deyelım .Inan kı sabır da verılıyor ınsana boyle bı anda.Bebıslerımız ıyı saglıklı olsunlar da bız her seye razıyız yeter kı onlarla sınanmayalım
üff sıkıntıdan işteYüklü hatunlariimNasılsıniz bakalım? Vallahi okulda yogun oluyorum ama eve gelip dinlenip elim boşa çıkınca direk burda buluyorum kendimi ne ettiniz yahu bana azıcık okudum da aman gerilmeyin yahu zaten gün içinde sıkıntılı anlar yaşıyoruz burda azıcık stres atalım tabi sorunlarımızı da paylaşalım ama no panic ok
ıyı canım yok cok sukur,aralık 2 randevum var doktor amcayla cınsıyet kesınlessın de ben de bebıse netten bı seyler alıyım dıyorum,senın bellı oldumu canım cınsıyet
Ayy bana da gönder ben hiç yemek yapamıyorumüff sıkıntıdan işteatanamadım daha, sıkıntıdan 10kişilik yemek yapıp yarım porsiyon yiyorum, kalanı komşulara uğraşacak bi bebişim var onu bile hissedemiyorum daha sen ne öğretmeniydin cano?
Aynen ben de güldüm :) Çok yoğun değil ama az da olsa benimde oluyor hala. Kişiden kişiye değişiyor kimizi 9 ay çekiyor malesef. Dediği gibi psikolojikte olabilir. Bazı insanlar dikkat çekmekten hoşlanıyor:)
Bu arada benim kayınvalide de 6. haftada midem bulanmaya başlayınca psikolojiktir deyip sinirimi zıplatmıştı. Naz felan yapsam anlıcam sesim bile çıkmıyordu, onu hatırladım şimdi:)
Bende 2gun once koca tabagi bitirmistim:)insan kwndini durduramiyo yaa:)Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Netten araştrıdım ama net bişey yok konuyla ilgili.
Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Bende 2gun once koca tabagi bitirmistim:)insan kwndini durduramiyo yaa:)
Zararli oldugunu bende sanmiyorum,bugunde canim istedi bi ara veaa tesadufe bakin kizlar bende iki gundur yiyorum 2 kova yedimcook lezzetli, yararli bildigim kadariyla zarari yok
Hayırlı olsun canım :) hep oğlan hep oğlan. Topikte oğlan anaları olarak az sayıdaki kızları oğluslarimiza almak için çekişme olcak gibi duruyorBizim de ohlumuz oluyor:)))) ikinci oglamn geliuor maşallah durumumuz da iyiymis
Canim aynen bende senin gibiyim. Pantalonlari hic begenmedim ve rahat hissetmedim. İki tane tayt aldim, 1 tane hamilelik elbisesi. Ust olarak salaş kazaklar.Yaa ben bu hamile kıyafetlerini beğenemiyorum, tarzıma, zevkime falan uymuyor, bi hevesle bakıp elim boş çıkıyorum, sadece iki tane tayt alabildim.
Üst giyecekleri hiç beğenemiyorum, o yüzden beğendiğim bluz-kazak vs. bedenimden büyük alıyorum daha iyi oluyor o yüzden, salaş severim zaten sıkıntı olmuyor, ama pantolon-tayt falan bulamıyorum istediğim gibi
Annişler iyi akşamlar
aa tesadufe bakin kizlar bende iki gundur yiyorum 2 kova yedimcook lezzetli, yararli bildigim kadariyla zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?