2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
tarihlerimiz ayni :) ben de biseyler hissediyorum ama bağırsak hareketidir diye cok ustunde durmuyordum. yatarken balik gibi kayan bisey oluyor ayaktayken de icimden biri beni cimcikliyor sanki. boyle bir his mi? ilk Bebegim o yuzden bilemiyorum :))

Aynen ben de güldüm :) Çok yoğun değil ama az da olsa benimde oluyor hala. Kişiden kişiye değişiyor kimizi 9 ay çekiyor malesef. Dediği gibi psikolojikte olabilir. Bazı insanlar dikkat çekmekten hoşlanıyor:)

Bu arada benim kayınvalide de 6. haftada midem bulanmaya başlayınca psikolojiktir deyip sinirimi zıplatmıştı. Naz felan yapsam anlıcam sesim bile çıkmıyordu, onu hatırladım şimdi:)

Tabiki kızlar hepimiz derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz, ben endişe etcek die eşime annemlere bile söyleyemediğim soramadığım şeyleri size soruyorum, ve sanal bi ortam olmasına rağmen bazen burda gördüğüm arkadaşlığı gerçek hayatta göremiyorum :) bi de o sıkıntıyı çoğumuzun yaşadığını görmek bi nebze de olsa rahatlatıyo, mesela hepimiz dönem dönem bulantı, kusma, kasık ağrısı, baş ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı çektik, normalde belki çook panik olacakken birbirimizi görüp teselli bulduk, hatta eşime de dedim bu ara bizim kızlarda da varmış normal yani die :) seviyorum sizi bea

canm nasilsin ? kanaman yoktur insallah
ıyı canım yok cok sukur,aralık 2 randevum var doktor amcayla cınsıyet kesınlessın de ben de bebıse netten bı seyler alıyım dıyorum,senın bellı oldumu canım cınsıyet

Isteyen destek olabilir .isteyen o arkadasin bana kezban demesine gulsun.isteyen dikkat cekmek istio desin.yada bulantoya basit deyip farkli sikintilarindan bassetsin..ben o mesajin bukadar herkesn diline dusup yorum yapicagni dusunemedm buda hormonlarimin oyunu sanirim..bn kimsenin mesajla dalga gcmedm bugune dek .hala neden bukdr uzattiniz die merak ediorum.. birbirinize yorum ypip duruosunuz ne yazmam gerekio suanda konuyu kapatmaniz icn anlamadm..birdaha yorum ypmicam kimsede rahtsz olmasin .. simdi buyuzdgm icinde yorum ypin tutun konuyu baska yerlere gturun ..

ben sana o konuda hayranım ya... Nasıl bir sabır nasıl bir tevekkül nasıl bir teslimiyet... Allah sabrını veriyor demek ki..
kuzum napalım Allah caresız dert vermesın deyelım .Inan kı sabır da verılıyor ınsana boyle bı anda.Bebıslerımız ıyı saglıklı olsunlar da bız her seye razıyız yeter kı onlarla sınanmayalım

Yüklü hatunlariim Nasılsıniz bakalım? Vallahi okulda yogun oluyorum ama eve gelip dinlenip elim boşa çıkınca direk burda buluyorum kendimi ne ettiniz yahu bana azıcık okudum da aman gerilmeyin yahu zaten gün içinde sıkıntılı anlar yaşıyoruz burda azıcık stres atalım tabi sorunlarımızı da paylaşalım ama no panic ok

öyle canım... her bir gün eğitiyor bizi bebeğimiz..

üff sıkıntıdan işte atanamadım daha, sıkıntıdan 10kişilik yemek yapıp yarım porsiyon yiyorum, kalanı komşulara uğraşacak bi bebişim var onu bile hissedemiyorum daha sen ne öğretmeniydin cano?

Ayy bana da gönder ben hiç yemek yapamıyorum kuzum sen de mi ogretmensin inşallah atanırsin. Ben ingilizce öğretmeniyim eylülde atandim daha taze ortmen

aynen canm, ah kayinvalideler ah

Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Netten araştrıdım ama net bişey yok konuyla ilgili.

Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim

Bende 2gun once koca tabagi bitirmistim:)insan kwndini durduramiyo yaa:)

aa tesadufe bakin kizlar bende iki gundur yiyorum 2 kova yedim cook lezzetli, yararli bildigim kadariyla zarari yok

Canim aynen bende senin gibiyim. Pantalonlari hic begenmedim ve rahat hissetmedim. İki tane tayt aldim, 1 tane hamilelik elbisesi. Ust olarak salaş kazaklar.

Tesadüf e bakin benimde canim hergun istiyor ama gunasiri yapiyorum. Hatta dşimdi patlaticaktim :))))

Annişler iyi akşamlar

aa tesadufe bakin kizlar bende iki gundur yiyorum 2 kova yedim cook lezzetli, yararli bildigim kadariyla zarari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…