- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.021
doktor teyzesi biraz gıdıklayınca zıp zıp zıpladı görseniz çok komiktioyyy masallah canim ya seninki olimpik yuzme havuzumda hisseduyo demekki bizimki agir vasita galiba hic bana babasina cekmemis sipam
Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
Hayirlisiyla iyi sonuc alirsin insallah benim usg ye gore erkek cine gore kiz. Erkek olacak gibi hissim var ama oda bebek iri kemiklindedi yani anasi gibi ama bende usg de erkek cikmisim. Onun etkisiyle mi erkek hissettim bilmiyorum. Offf ruya da gormuyom kiiiQUOTE="Rain60, post: 38332461, member: 532495"]Canım benim doktorum kıza benzetti, bu duruma göre de çin takvimi ve ultrason resmindeki konumu tutmuş oldu
beta hcg'yi bilmiyorum, çarşamba alcam sonucumu çünkü
Kesinlikle ben de çok nadirde olsa özellikle yatınca hissediyorum. Oldukça aşşağıda duruyor zaten :)Ilk çocuksa 20-22 haftayi bulur diyorlar ama nasil oluyorsa bazi kadinlarin yapisi geregi erken hissetmeye baslayanlarda var.. Mesela ben 14üncü haftada basladim hissetmeye ve gittikçe güçlü bi sekilde hissediyorum 17inci haftamdayim..
Özellikle karninda çok fazla yag tabakasi bulunmayan kadinlar erken hissedebiliyor..
Karninin alt kisminda (kasiklarda) pit pit bisey cirpiniyor gibi oluyor, anlatilmaz ki yasanir anca, insallah kisa zamanda hisseder isteyen herkes
Artik her hissettigimde yüzümü güldürüyorÖnceden emin olamiyordum gaz mi diye ama farki cabuk anliyorsunuz
bebişim kız olucak canım eklersen sevinirimDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
aramıza hoşgeldin canım Rabb'im sağ salim kavustutsun bebişineMeraba arkadaslar ben araniza yeni katildim bende haziran annesi olucam ins Allah herkesi saglikli bir sekilde bebegine kavusturur ins
canım kaç boyutlu olduğunu bilmiyodum ama ultrason çıktısında 2D yazıyo bnmkide iki boyutluymuş. her acıdan gösteriyo bebeği yüzüne cevirdiğinde okadar tatlıydı ki. siyah beyaz ama ağzı burnu çok net belli oluyo.köfte dudaklı bi kızım varCanım bi iki gündür aynen benimde kaşınmalarım başladı, inş çok çatlamayız :)
Allah size bağışlasın cnm 10 gün sonrada biz öğrencez inş :) canım hani ayrıntısıyla gördük demişsin ya ultrason kaç boyutlu? Bizimki 2 boyutlu siyah beyaz, acaba bu da ayrıntılı gösterir mi ki ??
Canım Rabbim yardımınız olsun, sağlıklı bi şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin inş..
Canım acaba kontrole gitsen mi ki? Ağrılar büyük ihtimal et ezilmesinden olmuştur ama yine de gidin, ama ben aşırı pimpirikliyim beni dinlemeyebilirsin de :)
Kızlaarr 3 gündür güreşçiler gibi yağlanıyorum yatmadan :) dün göbeğimin alt kısmında büyümeyi farkettim, resmen elime geliyo, okadar mutlu oldum ki :) ama kaşıntılarımın bukadar erken başlaması pek hayra alamet deil çok çatlamam inşbide 2 gündür şiddetli baş ağrım var, hatta gece uykudan uyandım ağrıdan, ama yine de hap içmedim, annelik herşeyin ötesinde bi duygu, Rabbim isteyen herkese bu mükemmel duyguyu tattırsın inş..
Teşekkür ederim canım :) şişken agrı yapıyordu ama patlayınca pansuman yaptılar suan hiçbişey hissetmiyorum ama inş tekrar etmezCanim çok geçmiş olsun. Agri da yapıyor sanirim o
Teşekkür ederim canım :)Çok geçmiş olsun annecik
Kesinlikle ben de çok nadirde olsa özellikle yatınca hissediyorum. Oldukça aşşağıda duruyor zaten :)
Canim benim inşallah dediğin gibidir. Bende o batmalari hissediyorum ki kesinlikle gaz değil bence. Ben acaba rahim mi genişliyor ondan mi dedim. Ayy aksam aksam çok mutlu oldum sayende
25de canm daha cok var yaa 1 ay once son ultrason yapmisdim bebisimi de ozledim
Oyy canım inan çok mutlu oldum ...
Ben her daim yazamıyorum telefondan girince daha zor oluyor ama takip ediyorum genelde :))
İşe dönebilmene çok sevindim.. Artık minnoşun koskocaman oldu annesi uslu uslu karnında büyüyor... :))
Çıktı çıktı tatlım göbeğim , eşim tam hamile göbeği diyor hehe :))
Kızım evet değişmezse 2 hafta sonra randevuda göreceğiz bakalım...ama doktor görür görmez kız dedi bende şu an kızım diyorum ....
Darısı size , en kısa zamanda cinsiyetini öğrenin merakınız gitsin , bakalım sende oğlan kervanına mı katılacaksın yoksa azınlık kız grubuna mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?