2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oyyy masallah canim ya seninki olimpik yuzme havuzumda hisseduyo demekki bizimki agir vasita galiba hic bana babasina cekmemis sipam
doktor teyzesi biraz gıdıklayınca zıp zıp zıpladı görseniz çok komikti eşimle birbirimize baktık gülüştük baya doktor dedi ki bu dönemler tam zıplama dönemleriymiş.

Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
QUOTE="Rain60, post: 38332461, member: 532495"]Canım benim doktorum kıza benzetti, bu duruma göre de çin takvimi ve ultrason resmindeki konumu tutmuş oldu
beta hcg'yi bilmiyorum, çarşamba alcam sonucumu çünkü
Hayirlisiyla iyi sonuc alirsin insallah benim usg ye gore erkek cine gore kiz. Erkek olacak gibi hissim var ama oda bebek iri kemiklindedi yani anasi gibi ama bende usg de erkek cikmisim. Onun etkisiyle mi erkek hissettim bilmiyorum. Offf ruya da gormuyom kiii

Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)[/QUOTE]
Doktor teyzesi kız dedi bebeğimize ama daha kesin değil. büyük ihtimalle kızımız olacak. benim ne çin takvimi tuttu, ne keseye göre bebeğin konumu tuttu. bi tek ikili testteki bhcg 80binlerdeydi. ona göre kız diyorlardı.Rüyamda 2 kez erkek bebeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm. 1 kere de kız bebek oldugunu söylüyordu doktorum rüyamda. valla herşey karman çorman senin yerinde olsam betahcg ye bakarım. en azından benim tek tutan tahmin oydu.

Arkadaslar bende 3aylik hamileyim sag bobreklerimde siddetli agrilar var sicak sanci lastigi kullaniyrm bebege sıkıntti olur mu bebekle bi alakasi varmidir bu sancinin

Kesinlikle ben de çok nadirde olsa özellikle yatınca hissediyorum. Oldukça aşşağıda duruyor zaten :)

[/QUOTE]
Doktor teyzesi kız dedi bebeğimize ama daha kesin değil. büyük ihtimalle kızımız olacak. benim ne çin takvimi tuttu, ne keseye göre bebeğin konumu tuttu. bi tek ikili testteki bhcg 80binlerdeydi. ona göre kız diyorlardı.Rüyamda 2 kez erkek bebeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm. 1 kere de kız bebek oldugunu söylüyordu doktorum rüyamda. valla herşey karman çorman senin yerinde olsam betahcg ye bakarım. en azından benim tek tutan tahmin oydu.[/QUOTE]
Valla ne karisik olmus seninki
Ikili test de yaptirmadim ben . O yuzden o firsatta kacti. Artik on ocakta kontrol var o zamanda kesin cikar heralde zaten onalti oluyorum

DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
bebişim kız olucak canım eklersen sevinirim

Meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim bende haziran annesi olucam ins Allah herkesi saglikli bir sekilde bebegine kavusturur ins
aramıza hoşgeldin canım Rabb'im sağ salim kavustutsun bebişine
canım kaç boyutlu olduğunu bilmiyodum ama ultrason çıktısında 2D yazıyo bnmkide iki boyutluymuş. her acıdan gösteriyo bebeği yüzüne cevirdiğinde okadar tatlıydı ki. siyah beyaz ama ağzı burnu çok net belli oluyo.köfte dudaklı bi kızım var buarada sitede marka belirtmek kurallara aykırı mı bilmiyorum ama ben doktorun verdği çatlak kremine güvenemedim hiç.

Doktor teyzesi kız dedi bebeğimize ama daha kesin değil. büyük ihtimalle kızımız olacak. benim ne çin takvimi tuttu, ne keseye göre bebeğin konumu tuttu. bi tek ikili testteki bhcg 80binlerdeydi. ona göre kız diyorlardı.Rüyamda 2 kez erkek bebeğim oldugunu ve emzirdiğimi gördüm. 1 kere de kız bebek oldugunu söylüyordu doktorum rüyamda. valla herşey karman çorman senin yerinde olsam betahcg ye bakarım. en azından benim tek tutan tahmin oydu.[/QUOTE]
Valla ne karisik olmus seninki
Ikili test de yaptirmadim ben . O yuzden o firsatta kacti. Artik on ocakta kontrol var o zamanda kesin cikar heralde zaten onalti oluyorum[/QUOTE]
bnm kesenin sekli ve bebeğin konumunda çin takvimi de tuttu. tabi bunlar biraz tesadüf sonuçta Allah bilir. ama bnde tuttu ikiside

Günaydın Annişler ,
ben de grip oldum zaten persembeden beri boğazlarım agrıyordu ilac içemedim ve sonunda gripe dondu şimdi hem boğazlarım şiş kuru kuru oksuruyorum hem de burnum tıkalı grip oldum ama ilaç yazdırmadım bugun kendi doktorumu arıcam bakalım ne tavsiye edicek

Birde bugun trendyol da hamile butiği var yine dayanamadım erkek bebek figurlu badi ve esortman altı aldım maglum evdekiler iyice sıkmaya başladı giyemiyorum artık :)

Son düzenleme:
Canim benim inşallah dediğin gibidir. Bende o batmalari hissediyorum ki kesinlikle gaz değil bence. Ben acaba rahim mi genişliyor ondan mi dedim. Ayy aksam aksam çok mutlu oldum sayende

Farkediliyor gaz olmadigi canim :)
Bi arkadasinda dedigi gibi yattiginda daha iyi hissediyorsun :)
Daha da mutlu olucaz insallah tekmelerini bi hissettirelim babasinada :) bende onu sabirsizlikla bekliyorum

Oyy masallah ya ne gurur verici bisey göbegin cikmasi kilo alma disinda esimin masallah büyüyor artik diyip diyip gözlerinin içi gülüyor hosuma gidiyor o öyle dedikçe
Insallah degismez kizda kalirsin :) bende araniza katilirim hatta insallah
Kismet bakalim, yalniz tabloya bakinca herkes hissettiklerinde hakli cikmis gördün mü sen ne hissediyordun?

Günaydin hanimlar,

geçmis olsun hastalara, grip olanlara
yiyebiliyorsaniz limonu ince ince dilimleyip tuzlayip yiyin dogal ilaç
bide sarimsagi minik minik dograyip hap yutar gibi yutun arada bir oda dogal antibiyotik
hamileligin baslarinda sarimsagi saclarim dokulmesin diye yapmistim simdiye coktan hasta olurdum cok sukur iyiyim
limonuda bulantima iyi geldiginden yiyordum en baslarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…