2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kuzum sen de mi ogretmensin inşallah atanırsin. Ben ingilizce öğretmeniyim eylülde atandim daha taze ortmen[/QUOTE] aaaa canım zümre çıktık :)

Hatunlar acil bişi sorcam, zencefil tüketebiliyomuyuz şu dönemde? Ballı limonlu taze zencefil içmek istiyorum azıcık hapşurmaya başladım da bazı sitelerde sorun olmaz Dio, bazılarında düşüğe sebep olur Dio. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bide az önceki msjlarda kuru suyla ilgili bişi okumuştum, ama hatırlamıyorum faydası ne idi acaba??

canım ben bi ara fena grip olmuştum sordum doktoruma, zencefil için emin değilim ama ıhlamur iç bol bol hiçbir zararı yok demişti

Kızlar yine aklım karıstı şimdi son ad tarihime gore 15+3 üm. ama ultrasona gore 16+1 im bu durumda birisi sorduğu zaman ne kdrlık hamilesin die hangisini söylicem ? siz hangisini söylüyorsunuz

aa bende de oyle canm son adet tarihime gore 15+1 ama ultrasona gore 15+6 yani 5 gun onden gidiyo sende de 5 gun onden gostermis ultrsn ben de bilmiyorum hangisini soylemek lazim

Kizlar benim de 5 gun ilerde ben ultrasona gore soyluyorum artik haftami. Cunku ne zaman dr a gitsem hafta hep sata gore 5 gun ilerde cikiyor bi de isime geliyor onde hissetmek guzel

peki canım tekrar
düzelttim takvimimi

ben de duzelttim

Takvimi ben duzeltememistim nasil
yaptiniz kizlar ?

Bgn yazamadim annislerrrrr nasılsınız sayfa almış başını gitmis oku oku Yoruldum gece rüyamda yine kız bebise dair bisey gördüm bu sefer ddoğum yaptığımı ve bebegimi(kız) kucağıma aldığımı gördüm. Harika bir duyguydu ne olacak benim bu kkız bebek ruyalarim 10 u geçti galiba hic erkek bebek ya da ona dair bisey görmedim off soonn 2 gün cinsiyet olayına bi son verseydim artik :)

aaa süpermişşş bak bu sevgili zümrecimmmm
[/QUOTE]
Zamanlamayı yanlış yaptık sevgili zümrem, doğum iznimiz arada kaynıyo ben seneye ilk dönem heyet raporu almayı düşünüyorum becerebilirsem bakalım, sen napmayı düşünüyosun? 2 aylık bebeği bakıcıya bırakmak hiç içime sinmiyor

Kizlar benim de 5 gun ilerde ben ultrasona gore soyluyorum artik haftami. Cunku ne zaman dr a gitsem hafta hep sata gore 5 gun ilerde cikiyor bi de isime geliyor onde hissetmek guzel

Takvimi ben duzeltememistim nasil yaptiniz kizlar ?

profiline girince kisisel bilgiler var yaa ona gir orada tarihi deyisdir )

aaa süpermişşş bak bu sevgili zümrecimmmm
Zamanlamayı yanlış yaptık sevgili zümrem, doğum iznimiz arada kaynıyo ben seneye ilk dönem heyet raporu almayı düşünüyorum becerebilirsem bakalım, sen napmayı düşünüyosun? 2 aylık bebeği bakıcıya bırakmak hiç içime sinmiyor [/QUOTE]
aynen canım kesinlikle yanlış zamanlama oldu ben de rapor ya da ücretsiz izin ne oluyosa artık almayı düşünüyorum.bizim bebişler zamansız geliooo ama canları sağolsun yine irtibat halinde oluruz canım bakalım ne yapcaz

Doktorum 6 gun var dedi cnm yani bi hafta sayilir dedi ben yanlis yazdim sanirim :)) yani yazdiginda mantikliymis cnm benim esimde son ad tarihim 30agustos die her ayin 30nda ayim doluyor saniyor bende hafta hesabindan anlatmaya calisinca iyice akli karisiyor :)))

Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Netten araştrıdım ama net bişey yok konuyla ilgili.

Aman cnm dikkat diyeyim...

Patlamis mısır asiri yaglanma ve damar tıkanıklığı yapiyor...
Gerek bu yaslarda gerek ilerde cikar ortaya bilemem...
Ama rahmetli halamin basina geleni anlattirmayin iste...
Dikkat diyorum tekrar...
Az yiyin nolur

Annişler iyi akşamlar
Ben bu aralar patlamış mısıra takmış durumdayım gece gündüz yiyorum. Ama yararlı mı zararlı mı bilemedim
Netten araştrıdım ama net bişey yok konuyla ilgili.
kilo aldırıyor bı de hazır degıl de en azından kendın yap tuz da vurma evde

Hayırlı olsun canım :) hep oğlan hep oğlan. Topikte oğlan anaları olarak az sayıdaki kızları oğluslarimiza almak için çekişme olcak gibi duruyor
evet kızım yaşadıvalla ,ama benım kız baya nazlı bılıyosunz son babası ultrasona gelemedı dıye hep sırtını dondu doktora yene mı sen der gıbı

evet kızım yaşadıvalla ,ama benım kız baya nazlı bılıyosunz son babası ultrasona gelemedı dıye hep sırtını dondu doktora yene mı sen der gıbı
ben direk talibim rakip tanımam oğluşum çok hareketli taklalar amudlar ne ararsan var güzel kızınla enerji dolu bir hayatları olur bak kaçırma bu fırsatı gel başlarını bağlayalım

Zumru ciktik ne demek kiz ben anlamadim cumleni :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…