2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Minnosum 1 hafta 1 gün ileride benim de...bende mi değiştirecegim şimdi :):)
Çok karışık işlermis bunlar...gerçi bir haftaa altta önde yazsa ne olur yazmasa ne olur :) bebisler sağlıklı bir şekilde gelsinler de istedikleri zamanda gelecekler nasılsa :):)

ben direk talibim rakip tanımam oğluşum çok hareketli taklalar amudlar ne ararsan var güzel kızınla enerji dolu bir hayatları olur bak kaçırma bu fırsatı gel başlarını bağlayalım
ah alemsın ya aksam aksam ne kadar guldurdun ,esım garıban garıban bakıyor noldu dıye,kızına talip var dıyorum yazık nasıl korktu cıldırmıs eşım dıye

ah alemsın ya aksam aksam ne kadar guldurdun ,esım garıban garıban bakıyor noldu dıye,kızına talip var dıyorum yazık nasıl korktu cıldırmıs eşım dıye
Yazık adamcagiz da sasırmıstır noluyoruz ya demiştir haklı olarak ama bi yerden başlamak lazım işimi şansa birakamam

Guzel annişler hepiniz nasılsınız bakalım :) Ben de haziran annesi olucam inş :) Foruma ekim ayından beri giremediğim bi türlü . 2 ayda ne kadar güzel bi ortam oluşmuş biraz eski mesajlara baktım da :) Cinsiyetleri öğrenenler olmuş erkek bebeişlerimiz çoğunlukta sanırım :) SirriEyvan canım beni de ekler misin tabloya . 27 yaşındayım bebeğimin doğacıağı muhtemel tarih 12 haziran ilk bebeğimiz olucak :)

Mrb kizlar ben 14+3gunlugum ve cok buyuk karnim var doktor bile sasirdi varmi aranizda benim gibi olan iyimi kotumu bilemedim

Kızlar çok fena grip ve soğuk algınlığı yaşıyorum sol gözüm ve burnum silmekten yara oldu ilaçta kullanamıyoruz Ihlamur içtim bol c vitamini alıyorum doktorumu Aradım minoset alabilirsin dediama korkuyorum ilaç içmeye benim gibi olan var mı ne kullanırsak çabuk atlatırız..

ayyy kalbinmi temiz kalbimmi bende sana yazıyordum sen bursalıydın dimi diye
Evet canım sana yazdıktan sonra okuldan çıktım göremedim yazdığını. Bende bursadayim biraz yogun çalışıyorum her zaman yazamıyorum ama seni bayadir görmeyince merak ettim. Yazdım ikimizinde kalbi temizmis inşallah aynı anda dusunmusuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…