2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüz baldamlam
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66

hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Keşke hatirlasam hemen soylesem sana kuzum...dur ben bakayim telden yazayım sana :)
tamam canım cok ıyı olur zar zor eskı mesajlara dönüp baktım ama belkı yanlıs tabloya bakmısımdır adımı göremedım hanı bı an once baslıyım da bu ay bıtene kadar bıtıreyım dıyorum tatlım

Ohh çok şükür bende de oluyor arada arada inceden aksular...rahim genişlediği için demişti doktorum...:)

teşekkürler canım ugrastırdım senıde kusura bakma

bende var kasılma hatta doktor randevumu erkene alayım diyorum..neden oluyormuş ki ağrı?

brokoli ve karnabahara bayılırım ama eşimde kızımda yemiyor maalesef.

Eşim pırasa , lahana vs. de yemez.

Bende et sevmem doğal olarak yemek yapmak bana işkence.

merhaba bayanlar nasılsınız? Ben de acayıp bır sinir var sizde durumlar nasıl? böyle gözüm dönüyor sinirlenince garibim eşime oluyor olan..
Bende cok sinirliyim. Is yerinde evde sokakta alisveriste acikinca yemek yeyince hic bitmeyen bi sinir kupuyum. sakinlestirici kullanabilsem keske

yangtze canım selam sen de hala cinsiyeti öğernemedin di mi ben çatlıycam ama polikliniklere göre daha erken özel büyük hastaneye de gidemiyorum Ulus devlet hastanesi çok sakin geliyo. sence oraya gitsem mi ne dersin ?

Gomleklerim kapanmiyor kizlar Moralim bozuldu kocaman oldu goguslerim

Son düzenleme:
Kizlar 3 ayimiz bittiği için kontrolumuz vardi bgn ikili test yaptirmadigim için ense kalinligi ve burun kemiğine bakildi ense kalinligi 0,9 burun kemiği de 0,451 gayet iyi dedi doktorum kendi boyu da 6,34 kiz gibi gorunuyo ama daha erken dedi ama bu haftalarda kiz diye gördüyse bence doğru gibime geldi ama pek hareketlerini goremedik uyuyordu galiba 9+5 ken görmüştüm hareketini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…