- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.381
Keşke hatirlasam hemen soylesem sana kuzum...dur ben bakayim telden yazayım sana :)tatlım ben onu görmedim kusura bakma bende mesajların hepsını takıp edemıyorum o yuzden tabloyu bulursam bakayım kacı yazmıstın acaba?
tamam canım cok ıyı olur zar zor eskı mesajlara dönüp baktım ama belkı yanlıs tabloya bakmısımdır adımı göremedım hanı bı an once baslıyım da bu ay bıtene kadar bıtıreyım dıyorum tatlımKeşke hatirlasam hemen soylesem sana kuzum...dur ben bakayim telden yazayım sana :)
Ohh çok şükür bende de oluyor arada arada inceden aksular...rahim genişlediği için demişti doktorum...:)cok tesekkur ederım kızlar,bugun gun boyu rahım bolgemde agrı vardı kasılıyodu sureklı,bı ara yruyemedım otrdum kaldım bı sure, doktorumu aradım gel bakalım hemen dedı, cok sukur bı seyı yokmus paşamın :)
Canım üzme kendini bi çaresi vardır ne dedi doktorun yatış mı verdi ? Sen üzme ama kendini güçlü ol bebeğin için .Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
teşekkürler canım ugrastırdım senıde kusura bakmaArkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz:Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz:Bst1608
4.Cüz:Bst1608
5.Cüz:seyma2009
6.Cüz:PaytiPo
7.Cüz:PaytiPo
8.Cüz:meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz:SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüzbaldamlam
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:mirac75
22.Cüz:mirac75
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66
hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
14.cüz tatlim...:)tamam canım cok ıyı olur zar zor eskı mesajlara dönüp baktım ama belkı yanlıs tabloya bakmısımdır adımı göremedım hanı bı an once baslıyım da bu ay bıtene kadar bıtıreyım dıyorum tatlım
Yok Caniimm...telefondan değiştirmek zor okuyor paylaşmak değil sen merak etmeteşekkürler canım ugrastırdım senıde kusura bakma
cok tesekkur ederım kızlar,bugun gun boyu rahım bolgemde agrı vardı kasılıyodu sureklı,bı ara yruyemedım otrdum kaldım bı sure, doktorumu aradım gel bakalım hemen dedı, cok sukur bı seyı yokmus paşamın :)
Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
Hmm anladim canim:)
Sor tabii... Sipan uyuyor genelde herhalde :)
Bizimki de 8 gün ileride gidiyor... MaaşAllah yavrum 17. Haftasına girecek artık :)
benim kurtarıcım brokoli ve karnabahar. mutlaka buzdolabında bulunuyor tazesi. hiç bişey yapamazsam bi çorba bir de eşime karnabahar kızartması yapıyorum. Taze sebzeler yemek istiyoruz ama kış sebzelerinipek sevmiyoruz enginar pırasa falan hiç pişirmiyorum bileo yüzden haftada 2 gün baklagil pişiriyorum. 2 gün et yemeği, köfte vs. 1 gün balık. diğer 2 gün de dediğim gibi aperatiflerle geçiyor.ben hamilelik öncesinde et yemezdim o yüzden sebzelerle daha yaratıcı olmak zorunda kalıyor insan
Bende cok sinirliyim. Is yerinde evde sokakta alisveriste acikinca yemek yeyince hic bitmeyen bi sinir kupuyum. sakinlestirici kullanabilsem keskemerhaba bayanlar nasılsınız? Ben de acayıp bır sinir var sizde durumlar nasıl? böyle gözüm dönüyor sinirlenince garibim eşime oluyor olan..
Orda fiyatlar ne güzelmiş öyle ankara çok pahali
Evet canim ayni gün gözüküyor :)cidem87 cok tesekkur ederım, bu arda bebıslerımız aynı gun gorunuyo senınle :)
Sorun etme!! Bebis senin vücudundaki depoları kullanılor olan sana olur sonrasında diş kayıplarından ,saç ddökülmesinden başlayarakkızlar ben 65 le hamile kalıp 62 ye düştüm..hala 62 yim..problemmi bu ya?kusmadım hiç ama yiyemiyorum
GDO oranı en fazla ürünlerden maalesefSelam kızlar geçmişi okuyarak geldim ama aklımda tek kalan şey patlamış mısır oldu. Pek sevmem ama canım istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?