- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.401
Merhaba zümremGunaydin kizlarrr,bende ingilizce ogretmeniyim ha masallah zumre olarak guzel kararlar almisiz:)
Dün içtim canım, napim çok olmazsa zararı da olmaz inşaaaa canım zümre çıktık :)
Bİr arkadaşıma doktoru mide bulantısı için taze zencefili demle ve iç demiş az az yapıyorum bulantıma iyi geldi demişti ama kesin bilmiyorum tabi???
Canım bende de oluyo arada, beyaz olduğu sürece sıkıntı yokmuş, sıkıntı yapmaGünaydın kızlar. Geçen gün akıntım oldu korkuyorum bişey olur mu diye. Beyaz renkte süt çürüğü gibiydi. Çok değil bi damla bişeydi. Deneyimi ya da bilgisi olan var mı. Cuma dr gideceğim ama bunu kafama çok taktım. Bi de arada kasıklarımda batma oluyor normal mi acaba
canım ishalin uzun sürmesi de iyi deil, vücudun susuz kalır, haşlanmış patates, muz yada kahve yersen geçer inşkızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
yangtze canım selam sen de hala cinsiyeti öğernemedin di mi ben çatlıycam ama polikliniklere göre daha erken özel büyük hastaneye de gidemiyorum Ulus devlet hastanesi çok sakin geliyo. sence oraya gitsem mi ne dersin ?
ben ankara dayım canım.
Benimkide ole canim normaldir cunku bu aydan sonra sut bezelerimiz ilerde sut uretmek uzere calismaya baslayacak benimkiler pek morelimi bozmadi sadece yenilerini almam gerekti eskileri olmadi :)Gomleklerim kapanmiyor kizlar Moralim bozuldukocaman oldu goguslerim
Subeden mi o ne demek cnm :))Şubeden inanamiyorum bende :):):) Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsiiin...:)
Bu arada sizler az kilo alıyorsunuz... Ben 3 kiloaaldım...gerçi çok zayıftim... Çıkan yer gobusum oldu :)
Canim tebrik ederim. Kizlarimizin sayisi erkeklere yetiştiGünaydınlarr
Doktordan geldik, ikili sonucumu aldım, iyi çıktı, risk için 1/29900 yazıyor, doktorum çok beğendi ve baska teste gerek yok aylık kontrollerimize devam dedi
Cinsiyet için yine kız dedi, bende ilk cicisini aldım hemen, bu bile öyle heyecanlandırdı ki beni yaşadığım iki kayıptan sonra hep bunu hayal ediyodum...
Hepimiz sağlıkla doğduğu günleride görelim insallah...
Ayy canım cok sevindim senin içinİyi geceler kızlar...
Eve 9,30 da geldim. Geçmişi okuyamadim. Umarim herkes iyidir. İkili test sonuclarimi aldim. Sonuçlar çok güzel. Esim doktora `hocam gecen hafta cinsiyeti kesinlestirememistik` diye yanaştı Sabirsiz biraz kendisi. Tamam o zaman hastalari bekleyin, bakayim size dedi. Çok sevindik biz tabi. 1,5 saat sonra sira bize geldi ve cinsiyetimiz doktorumuza yüzde bin kızzzzz
Canim ben 13+2 de yaptirdim. Hatta iki gün önde çıktı. 14. haftaya kadar vaktin var.kızlar sizin sağlık ocagınızdakı ebeler ne kadar ilgili ya valla şaşırdım ben pazartesi gitmiştim doktora rapor almak için yaptırmam gereken bı test tahlıl var mı dıye o da ebelere sor dedı ebelere sordum 19-20 haftada gel dedı o da tetanos asısı ıcın ne tansıyon ne kan tahlılı hıc bısey demedıler ben troıd hastasıyım bıde ayrıca ıkılı test ıcın de zamanın gecmıs dedıler 13. haftada yapılmıyor mu ıkılı test gec mı oldu?
Oya caniim nasılsınGomleklerim kapanmiyor kizlar Moralim bozuldukocaman oldu goguslerim
Canim bende ilk kalcalarimdan aldim. Bugün kesin kız olduğunu öğrendim. Belki seninki de kızdırAmin cnm cumlemizin inşaallah :)
Evt olabilir cnm... cok su içiyorum...
Yürüyüş yap diyorlar ama mumkun degil ... bel fitigim var ve son gunlerde inanilmaz agrim oluyor...
Sag bacagima vuruyor...
Bu aralar omuriligin sag yanindan gecen genis bi damar varmis dogum icin o dahada genislemeye baslamis...
Sag tarafa yatmayin diyor hamilelik takvimi... onunda etkisi var sanirim sagimdaki agrilara...
Cnm dikkat et... salgin varmis sabah benim oglani dr goturdum ...
Dun kivranarak geldi okuldan...
3 gun rapor ve birsuru ilac verdi dr...
Veled sevinio tabi rapora
Bol su ic olur mu :) geçmiş olsun
Sekerim annem bana hamile kaldiginda iki gun once aldirdigi bel olcusu iki gun sonra 5 cm fazla cikmis... bikac gun sonra hamile olduğunu ogrenmis...
Sistigimi gorunce de kiz dedi hemen...
Bakalim hayirlisi...
Ben 4,5 kilo dogmusum
Senle ikimiz birer topis kiz bebis yapabiliriz
Tebrik ederim canim. Ne kadar çok erkek var buradaHamisler merhaba,suan agri sebebiyle hastanede serum takiliyiZ.. benim derdim agri korktum geldim doktora ama benim utanmaz bidisin derdi farkliymis gelir gelmez doktor teyzesine gosterdi pipisini :) yani bi oglus haberide benden, cin takvimi tuttu bu arada
Canım çook sevindim, bizde öğrensek artık çatlıciim meraktan :)İyi geceler kızlar...
Eve 9,30 da geldim. Geçmişi okuyamadim. Umarim herkes iyidir. İkili test sonuclarimi aldim. Sonuçlar çok güzel. Esim doktora `hocam gecen hafta cinsiyeti kesinlestirememistik` diye yanaştı Sabirsiz biraz kendisi. Tamam o zaman hastalari bekleyin, bakayim size dedi. Çok sevindik biz tabi. 1,5 saat sonra sira bize geldi ve cinsiyetimiz doktorumuza yüzde bin kızzzzz
Hayırlı olsun cnm :)Canim bende ilk kalcalarimdan aldim. Bugün kesin kız olduğunu öğrendim. Belki seninki de kızdır
Canim tebrik ederim bebişin için. Geçmiş olsun, bol bol su iç canim.Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
Canim inşallah bir şey olmaz. Bebişin iyiymis hem.Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz: @Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz: @Bst1608
4.Cüz: @Bst1608
5.Cüz: @seyma2009
6.Cüz:PaytiPo
7.Cüz:PaytiPo
8.Cüz: @meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: @gznn
11.Cüz: @srpksy
12.Cüz: @SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüz @baldamlam
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:mirac75
22.Cüz:mirac75
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz: @gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66
@hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
evdeki çocuk da bizim yemek seçimlerimizden çok etkileniyor maalesefbrokoli ve karnabahara bayılırım ama eşimde kızımda yemiyor maalesef.
Eşim pırasa , lahana vs. de yemez.
Bende et sevmem doğal olarak yemek yapmak bana işkence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?