2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlarrr,bende ingilizce ogretmeniyim ha masallah zumre olarak guzel kararlar almisiz:)
Merhaba zümrem

aaaa canım zümre çıktık :)

Bİr arkadaşıma doktoru mide bulantısı için taze zencefili demle ve iç demiş az az yapıyorum bulantıma iyi geldi demişti ama kesin bilmiyorum tabi???
Dün içtim canım, napim çok olmazsa zararı da olmaz inş

Canım bende de oluyo arada, beyaz olduğu sürece sıkıntı yokmuş, sıkıntı yapma

kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
canım ishalin uzun sürmesi de iyi deil, vücudun susuz kalır, haşlanmış patates, muz yada kahve yersen geçer inş

Kızlarrr, 1 gün girmedim 30 syf birikmiş üşenmedim hepsini okudum :) enfeksiyon olan arkadaşları gördüm, bi bilgi paylaşayım dedim, bi arkadaş hergün çayına yada sıcak suyuna 3-4 tane kuru dut atıyormuş sonra da dutları yiyomuş, kısa bi sürede vücudundaki tüm enfeksiyon temizlenmiş, bulabilirseniz beyaz kuru dut bulun
Bir de göbekten bahsedilmiş, benimde çıktı walla pantolonlarım kapanmıyo tuniklerle örtüyorum, kaşınmalarımda başladı bol bol yağlanıyorum
Cinsiyet öğrenen arkadaşları da tebrik ediyorum, darısı başıma tam 1 haftam kaldı

Canim ogrenemedim. Randevum da haftaya cuma. Orayi hic bilmiyorum ben zekai tahire gitmistim ordada soylemediler. Bi dene istersen beni de haberdar et.

İyi geceler kızlar...
Eve 9,30 da geldim. Geçmişi okuyamadim. Umarim herkes iyidir. İkili test sonuclarimi aldim. Sonuçlar çok güzel. Esim doktora `hocam gecen hafta cinsiyeti kesinlestirememistik` diye yanaştı  Sabirsiz biraz kendisi. Tamam o zaman hastalari bekleyin, bakayim size dedi. Çok sevindik biz tabi. 1,5 saat sonra sira bize geldi ve cinsiyetimiz doktorumuza yüzde bin kızzzzz

Canim tebrik ederim. Kizlarimizin sayisi erkeklere yetişti

Ayy canım cok sevindim senin için Ne güzel test sonucların iyi çıkmış bi de minik bi prenses geliyomuş çok tebrik ederiim senii

Canim ben 13+2 de yaptirdim. Hatta iki gün önde çıktı. 14. haftaya kadar vaktin var.

Canim bende ilk kalcalarimdan aldim. Bugün kesin kız olduğunu öğrendim. Belki seninki de kızdır

Tebrik ederim canim. Ne kadar çok erkek var burada

Canım çook sevindim, bizde öğrensek artık çatlıciim meraktan :)

Canim bende ilk kalcalarimdan aldim. Bugün kesin kız olduğunu öğrendim. Belki seninki de kızdır
Hayırlı olsun cnm :)
Minik sultan gelio maasallah...

Evt galiba kiz...
Oglum o kadar cok basimizin etini yedi oyle cok dua etti ki kardes istiyorum ama kiz olsin die...
Ee Cenabi Hak ozel duayi kabul etti sanirim
Yinede dogrusunu ALLAH bilir

Canım mrb.. ben de bi cüz alabilir miyim

brokoli ve karnabahara bayılırım ama eşimde kızımda yemiyor maalesef.

Eşim pırasa , lahana vs. de yemez.

Bende et sevmem doğal olarak yemek yapmak bana işkence.
evdeki çocuk da bizim yemek seçimlerimizden çok etkileniyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…