2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
dün aksam 9 gibi uyumusum yaaa gören de der ki taş mı taşıdı acaba bu gece uyandım yine ama.. 2 saat uyanık kaldım uyuyamadım yatakta dön dur sizde de öyle mi uyku durumları canlar?

gunaydın annişler,
dün işe gitmedim rapor aldım, gripim iyice ilerledi doktor antibiotik ve parol verdi. burnuma birisi yumruk atmış sanki cok fena sızlıyor. ama bebişimi gormeye 1 gun kaldı c.tesi görünce kesin hastalık mastalık kalmaz :)) birde hamile pantolonu ve eteği almıştım internetten onlar gelmiş çok sevindim ilk hamilelik kıyafetim yani hani beli lastikli keseli gibi oluyor ya onlardan ilk defa giycem gobusum hafif sivri ama yine de heves ediyor insan, cocukların bayramlık kıyafetlerine duydugu sevinç gibi :)

Gunaydin anneler ve tatli minikler. :) cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim. Gozunuz aydin. Darisida bize olsun inşallah
canım seninle aramızda 1 gun var ben 12.haftada ogrendim seninkini neden cok beklettiler inş bian once öğrenirsin eger devlete gidiyosan cok gec soyluyorlar ama imkanın varsa bi imkan yarat ve ozelin kapısını cal bebişte kendini göstermek isterse kesin öğrenirsin bu haftada :)

Tebrik ederim hayırlı olsun canım.

günaydınnnnnnnnn
Günaydın Canım

günaydın kızlar,
ben bu ara kafama akıntıları taktım ya,
acaba sizde sabah kalktığınızda yada yurumek için kalktığınızda çok hafif ıslaklık geliyormu çamaşıra su gibi renksiz.??

günaydın kızlar

ben 15 haftalık oldum ama göbüş falan yok yemek yiyince akşamları şekil alıyor gündüz düz yine eski kıyafetlerimi giyiyorum zaten 55 kiloyum boyumda uzun sanırım hamile kıyafeti almadan geçiricem zaten şimdiki bluzlar hep dökümlü bol onlardan giyip altımızada tayt işe gelirknde bir iki güzel pantolon aldık mı bu iş biter sanırım :) herkes göbüş kocaman olsun istiyor bende küçük kalsın :)nasılsa göbek büyüklüğüyle bebeğin kilosu arasında fark yok
ben 6 eşim 4.5 kilo doğmuş merakla bekliyorum bebeğim kaç kilo olacak:)

dün aksam 9 gibi uyumusum yaaa gören de der ki taş mı taşıdı acaba bu gece uyandım yine ama.. 2 saat uyanık kaldım uyuyamadım yatakta dön dur sizde de öyle mi uyku durumları canlar?
Kiz ben dokuza kadar zor dayaniyom dokuzda yataga giriyorum buraya bakiyorum derken siziyorum

Bende de o
günaydın kızlar,
acaba sizde sabah kalktığınızda yada yurumek için kalktığınızda çok hafif ıslaklık geliyormu çamaşıra su gibi renksiz.??
l
Bende de oluyo sivi akinti cogu zaman kremsi gibi ama bazen su gibi ve saydam geliyo.

canım ben her akşam 9 da uyuyakalıyorum gayet normal bence:) iki akşamdır 10 a kadar zorluyorum:) erken kalkıyorsan sende ondandır

oyy maşallahh oğluşuna
Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
kalbini ferah tut canım yoktur inşallahh bi erkek daha geliyor maşallahh
Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
canım ağlama ne olur dikiş atabiliyorlar dimi?
Gomleklerim kapanmiyor kizlar Moralim bozuldu kocaman oldu goguslerim
bende aynıyım canım bol kıyafetler giyiyorum hep
hadi bakalım gözün aydın canım benim prensese arkadaş geliyor desene. hoş daha %51 kız dedi doktor 11+6 gittiğimde
gözünaydın canım eşinde bendenmiş bende çok sabırsızdım bu sefer illa öğreneyim diye bin takla attım doktorda. maşallahh prensesine
Hayirli sabahlar kizlar mutlu huzurlu bir gun olur insallah hepimiz icin
günaydın canım inşallahh
Gunaydin anneler ve tatli minikler. :) cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş tebrik ederim. Gozunuz aydin. Darisida bize olsun inşallah
gönlüne göre olur inşallahh
kıymetini bil uykularının tatlım ben bütün gece ayaktaydım yine ve gözlerim yanıyor
çok geçmiş olsun canımya Rabbim şifalar versin. bende giymeye başladım hamile pantolonu ve bodylerimi.

günaydınnnnnnnnn
günaydınnnn

Günaydın kızlaaaaarrr
günaydın canımm
günaydın kızlar,
canım bendede oluyor
günaydın canım şanslısın o zaman ama ben hamile göbeğimi seviyorumyaa:) şimdiden kocaman olmuş gibi geliyor bana ve çevreme bunuda iç karnıma bağlıyorum oğlumdada aynıydı ikiz zannediyordu görenler ama kilosuda yerindeydi 37. haftada 3.800 doğdu oğlum 40 ı bekletmediler malesef 5 kiloyu bulur diye.

günaydın kızlar,
evet cnm var benim sürekli. ama bi yerde okumuştum rahim kendini dışardan gelecek tehlikelere enfeksiyona karsı korumaya alıyormuş ve salgı üretiyormuş ondan kaynaklanıyor sanırım akıntılar ama içine sinmezse bi idrar kesti yaptır derim ben yaptırmayı düşünüyorum kontrole gittiğimde herkeste idrar yolu enfeksiyonu cıkınca merak ettim bende de varmı acaba die

aynı durumdayız cnm aksama kdr yediğim hersey sanki göbeğimde birikip kalıyor gibi şişiyor sabah kalkınca bakıyorum şişlikten eser yok ztn bebişlerimiz daha el kadarlar agırlıklarıda cok az 100-200 gr arası ve de hala bebişler karnımızda degil rahimdelermiş yavas yavas yukarı cıkıcaklarmış buyudukce o yuzden bu aydan sonra karnımızdaki şişkinliklerin yerine bebişler alacak :)

Kizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .

gunaydın her kese nasılsınız bakalım,benım gozum kapanıyor resmen uykum var cok.Tum gece korku fılmı gordum ruyamda,bı de eskı yakın uzak ne akrabam ne arkadasım varsa hepsı d o korku fılmın ıcınde.3 ayrı olkeyı de gezdım ruyamda cook yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…