- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.361
Hmm anladim canim:)Kızımda doktor 20 haftalarda hissedersin demişti ama 19+4 günlükken hissetmiştim.
2. lerde daha erken hissedilir diyor ama daha hissedemedim.
Pazartesi günü doktoruma bunuda soruyum bakıyım ne diyecek.
Çünkü sata göre de 1 hafta önde 17 de canım.
benim kurtarıcım brokoli ve karnabahar. mutlaka buzdolabında bulunuyor tazesi. hiç bişey yapamazsam bi çorba bir de eşime karnabahar kızartması yapıyorum. Taze sebzeler yemek istiyoruz ama kış sebzelerinipek sevmiyoruz enginar pırasa falan hiç pişirmiyorum bileYarasın vitamin olsun.
Canım bir şey istemediği için yapacak yemek bile bulamıyorum ben
Ohh güzel yapıyorsun... Afiyetle yiyin... Benim eşimin sebzelerle arası hiihic yok maalesef... Ona göre yemek yapma durumunda kalıyorum... Bu sefer bende onlardan yiyorum arada kendime sebze yemegi yapiyorum... Kocise zorla yedirmeye çalışıyorum umarım zamanla alışır :)benim kurtarıcım brokoli ve karnabahar. mutlaka buzdolabında bulunuyor tazesi. hiç bişey yapamazsam bi çorba bir de eşime karnabahar kızartması yapıyorum. Taze sebzeler yemek istiyoruz ama kış sebzelerinipek sevmiyoruz enginar pırasa falan hiç pişirmiyorum bileo yüzden haftada 2 gün baklagil pişiriyorum. 2 gün et yemeği, köfte vs. 1 gün balık. diğer 2 gün de dediğim gibi aperatiflerle geçiyor.ben hamilelik öncesinde et yemezdim o yüzden sebzelerle daha yaratıcı olmak zorunda kalıyor insan
Bazı eşler etsiz yemek yemezmiş. benimki öyle olsa napardım bilmiyorum. Ona pişiriyordum ama kendim yemiyodum, şimdi ben de yiyorum bebiş için, yeter ki minnakım yisin yisin de büyüsün teyzesi.Ohh güzel yapıyorsun... Afiyetle yiyin... Benim eşimin sebzelerle arası hiihic yok maalesef... Ona göre yemek yapma durumunda kalıyorum... Bu sefer bende onlardan yiyorum arada kendime sebze yemegi yapiyorum... Kocise zorla yedirmeye çalışıyorum umarım zamanla alışır :)
ayy bir prens dahaaaa tebrikler annesiiDoktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
Benim gittiğim de (devlet memurlarının farkı olarak) muayene 60 normal doğum 1000 tl. Hemen hemen aynıymış.
Ye tabii annesi... Ben et delisiyim...eşim de öyle...:):))Bazı eşler etsiz yemek yemezmiş. benimki öyle olsa napardım bilmiyorum. Ona pişiriyordum ama kendim yemiyodum, şimdi ben de yiyorum bebiş için, yeter ki minnakım yisin yisin de büyüsün teyzesi.
Oy canim oğlun hayırlı olsuuunnn:)Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
kokulu taş ve kokulu sabun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ikte-el-emeklerim.770804/page-9#post-38339027
Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
çok geçmiş olsun kuzucum. neren ağrıyodu ki? oğluşuna selam söyle bizden
1
bak sen terbiyesize hemen gösterttmiş pipiyiisağlıkla gelsin paşaaa..
Hayırlı olsun oğlun. ne ağrısı?
bu arada geçmiş olsun.
serklaj falan dedi mi doktor yoksa kontrol mü edecekler bir süreMerhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
tatlım ben onu görmedim kusura bakma bende mesajların hepsını takıp edemıyorum o yuzden tabloyu bulursam bakayım kacı yazmıstın acaba?Kuzumm ben sana cüz yazdım... Hatimr ekledim...mesajlari mi takip ettiğinde gorursun dedim... Pc den girince paylasabiliyorum sadece :)
Canım çok tebrik ederim bi paşa geliyo demek ki :) Geçmiş olsun bu arada içini ferah tut önemli bir şey yoktur inş .Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
gecmıs olsun canım,ben bıldıgım acılmalarda bıle dıkıs atıyorlar ve oyle yatak rejımınde devam edılıyor.Uzme sımdıden kendını Allah buyuk yavrun tutunur sana sımsıkı ınsallahMerhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
Kuzum ona bir çözüm yok mu...ne dedi doktorun ?Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?