2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hmm anladim canim:)
Sor tabii... Sipan uyuyor genelde herhalde :)
Bizimki de 8 gün ileride gidiyor... MaaşAllah yavrum 17. Haftasına girecek artık :)

Yarasın vitamin olsun.

Canım bir şey istemediği için yapacak yemek bile bulamıyorum ben
benim kurtarıcım brokoli ve karnabahar. mutlaka buzdolabında bulunuyor tazesi. hiç bişey yapamazsam bi çorba bir de eşime karnabahar kızartması yapıyorum. Taze sebzeler yemek istiyoruz ama kış sebzelerinipek sevmiyoruz enginar pırasa falan hiç pişirmiyorum bile o yüzden haftada 2 gün baklagil pişiriyorum. 2 gün et yemeği, köfte vs. 1 gün balık. diğer 2 gün de dediğim gibi aperatiflerle geçiyor.ben hamilelik öncesinde et yemezdim o yüzden sebzelerle daha yaratıcı olmak zorunda kalıyor insan

Ohh güzel yapıyorsun... Afiyetle yiyin... Benim eşimin sebzelerle arası hiihic yok maalesef... Ona göre yemek yapma durumunda kalıyorum... Bu sefer bende onlardan yiyorum arada kendime sebze yemegi yapiyorum... Kocise zorla yedirmeye çalışıyorum umarım zamanla alışır :)

Bazı eşler etsiz yemek yemezmiş. benimki öyle olsa napardım bilmiyorum. Ona pişiriyordum ama kendim yemiyodum, şimdi ben de yiyorum bebiş için, yeter ki minnakım yisin yisin de büyüsün teyzesi.

Doktora gittim sabah veeeeeee OGLUM oluyoooooooo :)
Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
ayy bir prens dahaaaa tebrikler annesii geçmiş olsun hiç canını sıkma sen birşey yoktur eminim. idrar yolu enfeksiyonu 2-3 arkadasta daha çıktı burda. var mıydı bir belirtisi?

Bazı eşler etsiz yemek yemezmiş. benimki öyle olsa napardım bilmiyorum. Ona pişiriyordum ama kendim yemiyodum, şimdi ben de yiyorum bebiş için, yeter ki minnakım yisin yisin de büyüsün teyzesi.
Ye tabii annesi... Ben et delisiyim...eşim de öyle...:):))
Minnoslarimiza yarasiiin:)

Cok sukur cok saglikli ama idrar tahlilimde yine enfeksion ve kan cikti. Yarin sabah urolojiye gitmeliyim ins. Bobreklerde bi sikinti yoktur. Dua edin kizlar.
Oy canim oğlun hayırlı olsuuunnn:)
Sana da geçmiş olsun inşaAllah geçer hemencecik...

Iyi aksamlar hanimlar, umarim keyifler yerindedir :)

Sipaydi arkadasimiz Ocak 2014 dogumlu tatlimi tatli bir kizin annesidir ve kendisini kk disindada tanirim ve çok severim.. Dogumda veya mevlütte dagitilcak el emegi ürünleri yapmaya basladi... Kendisi normal piyasadan çok daha uyguna yapiyor ve güvenebilceginiz birisidir..
Sahsen ben kendim hem dogum için hemde mevlüt için kendisinden alacagim hediyeliklerimizi...

Eger uygun fiyata sizde dilerseniz sayfasina mutlaka göz atin derim..

Geçmis olsun insallah onemli bisey yoktur
hayirli olsun oglusunda :)

çok geçmiş olsun kuzucum. neren ağrıyodu ki? oğluşuna selam söyle bizden

1

bak sen terbiyesize hemen gösterttmiş pipiyiisağlıkla gelsin paşaaa..

Hayırlı olsun oğlun. ne ağrısı?

bu arada geçmiş olsun.

cok tesekkur ederım kızlar,bugun gun boyu rahım bolgemde agrı vardı kasılıyodu sureklı,bı ara yruyemedım otrdum kaldım bı sure, doktorumu aradım gel bakalım hemen dedı, cok sukur bı seyı yokmus paşamın :)

Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?

Canım çok tebrik ederim bi paşa geliyo demek ki :) Geçmiş olsun bu arada içini ferah tut önemli bir şey yoktur inş .

Merhaba arkadaslar nasilsin iz ben hic iyi degilim benim rahim agzi sinir daymis 2.50 cm moralim cok bozuk ama bebeğim ıyi aglamaktan mahvoldum
?
gecmıs olsun canım,ben bıldıgım acılmalarda bıle dıkıs atıyorlar ve oyle yatak rejımınde devam edılıyor.Uzme sımdıden kendını Allah buyuk yavrun tutunur sana sımsıkı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…