- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.341
çok geçmiş olsun kuzucum. neren ağrıyodu ki? oğluşuna selam söyle bizdenHamisler merhaba,suan agri sebebiyle hastanede serum takiliyiZ.. benim derdim agri korktum geldim doktora ama benim utanmaz bidisin derdi farkliymis gelir gelmez doktor teyzesine gosterdi pipisini :) yani bi oglus haberide benden, cin takvimi tuttu bu arada
Hamisler merhaba,suan agri sebebiyle hastanede serum takiliyiZ.. benim derdim agri korktum geldim doktora ama benim utanmaz bidisin derdi farkliymis gelir gelmez doktor teyzesine gosterdi pipisini :) yani bi oglus haberide benden, cin takvimi tuttu bu arada
evet evet benim o deliyapmasına yapıyorum da iş yemeye gelince tıkanıyorum meyve canım istiyo baya nedense sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 1 elma 1 portakal yedim az önce de 1 elmayı yuttum. ama yemeklerde yiyemiyorum
Hamisler merhaba,suan agri sebebiyle hastanede serum takiliyiZ.. benim derdim agri korktum geldim doktora ama benim utanmaz bidisin derdi farkliymis gelir gelmez doktor teyzesine gosterdi pipisini :) yani bi oglus haberide benden, cin takvimi tuttu bu arada
Tamam canım söyleyecem sağol.canım kan testi iste karaciğer enzimlerinede baktırabilirmisiniz de baktırır zaten.
Geçmiş Olsun canım erkek olma haberı hayırlı olsun canımHamisler merhaba,suan agri sebebiyle hastanede serum takiliyiZ.. benim derdim agri korktum geldim doktora ama benim utanmaz bidisin derdi farkliymis gelir gelmez doktor teyzesine gosterdi pipisini :) yani bi oglus haberide benden, cin takvimi tuttu bu arada
Herkesin dediğine göre 4. aydan sonra iştahta çok artış oluyormuş. O zaman bi daha görüşelim
Kuzumm ben sana cüz yazdım... Hatimr ekledim...mesajlari mi takip ettiğinde gorursun dedim... Pc den girince paylasabiliyorum sadece :)SirriEyvan canımmm senı gordugum ıyı oldu ben ayın basında yazmıstım ama senden cevap gelmedı bende cüz almak ıstıyorum bazen aradakı mesajları kacırıyorum hanı bırının aldıgını bende okumıyım dedım bana sıradakı cuzu yazar mısın tatlımm
Tatlim 4 doluyor...bundan sonra 4 demeye başlayacaksin yani... Yaş gibi ay doldukça o ayı söylüyoruz :)16 hafta kaçıncı ay oluyor ki?
Fiyatlar pahalı derken muayene ücretleri oralarda ne kadar?
Birde normal doğum ücreti?
Kendi gittiğim hastane ile karşılaştırmak adına sordum.
Tatlim 4 doluyor...bundan sonra 4 demeye başlayacaksin yani... Yaş gibi ay doldukça o ayı söylüyoruz :)
Benim gittiğim hastanede muayne 48 doğum zorunlu sezeryan 1070 kendi isteğinle sezeryan 1800 normal 900 civarı ama arkadaşın hittiğinhastanedw sanırım muayne 100 civarı doğumda 4000 tllerden bahsediliyor
Benim gittiğim hastanede muayne 48 doğum zorunlu sezeryan 1070 kendi isteğinle sezeryan 1800 normal 900 civarı ama arkadaşın hittiğinhastanedw sanırım muayne 100 civarı doğumda 4000 tllerden bahsediliyor
Şubeden inanamiyorum bende :):):) Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsiiin...:)Amanın ciddi mi ya. yolu yarılamamıza az kaldı o zaman desene.
Şubeden inanamiyorum bende :):):) Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsiiin...:)
Bu arada sizler az kilo alıyorsunuz... Ben 3 kiloaaldım...gerçi çok zayıftim... Çıkan yer gobusum oldu :)
Evet selim akgün Bunu duyduguma çok sevindim unarım bende memnun kalırım. Hepimiz evlatlarımızı hayırlısıyla kucaklarız inşallah.selim akgün mü?ablamın ilk doktoruydu çok memnundu
Haklısın tatlim... Okuduğum kadar anne ihtiyacı olan kiloyu alıyor... Emzirirken yağ deposundan gideceği için... Ne yapalım bebisler sağlıklı olsun veririz kilolariValla kilo hiç önemli değil benim için, alsam da umurumda değil, keyfimden almıyorum bebek için alıyorum derim. Ama şükür 1 kilo aldım şimdilik.
Senin iç göbeğin geniş muhtemelen ondan hem çok çıkmıyor hem hissedemiyordun bence canim : )Öyle aşırı bir göbeğim de yok, gerçi kızımda da doğuma gittiğimde bile çok büyük bir göbeğim yoktu.
16 haftalık olduk ultrasona göre 17 haftalığız, 2. hamileliğim ve hala hareketlerini hissetmiyorum.
Oysaki internette 2. bebeği olanlar 15-16. haftalarda hissetmeye başlar yazıyor.
Senin iç göbeğin geniş muhtemelen ondan hem çok çıkmıyor hem hissedemiyordun bence canim : )
Kızında ne zaman hissettiğini hatırlıyor musun tatlim?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?