2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun kuzucum. neren ağrıyodu ki? oğluşuna selam söyle bizden

1

bak sen terbiyesize hemen gösterttmiş pipiyiisağlıkla gelsin paşaaa..

evet evet benim o deli yapmasına yapıyorum da iş yemeye gelince tıkanıyorum meyve canım istiyo baya nedense sabah kahvaltıdan 2 saat sonra 1 elma 1 portakal yedim az önce de 1 elmayı yuttum. ama yemeklerde yiyemiyorum

Yarasın vitamin olsun.

Canım bir şey istemediği için yapacak yemek bile bulamıyorum ben

Hayırlı olsun oğlun. ne ağrısı?

bu arada geçmiş olsun.

canım kan testi iste karaciğer enzimlerinede baktırabilirmisiniz de baktırır zaten.
Tamam canım söyleyecem sağol.

Geçmiş Olsun canım erkek olma haberı hayırlı olsun canım

Herkesin dediğine göre 4. aydan sonra iştahta çok artış oluyormuş. O zaman bi daha görüşelim

Normalde var olan işthım dördüncü aydan sonra yı düşünrmiyorum dördüncü aya hiç bir şey kalmadı 1 haft akaldı sağlıklı seçimler yapmama rağmen 2 kilo aldım ama midemde sorun olmdı ama Allaha şükür

Kuzumm ben sana cüz yazdım... Hatimr ekledim...mesajlari mi takip ettiğinde gorursun dedim... Pc den girince paylasabiliyorum sadece :)

Fiyatlar pahalı derken muayene ücretleri oralarda ne kadar?

Birde normal doğum ücreti?

Kendi gittiğim hastane ile karşılaştırmak adına sordum.

Benim gittiğim hastanede muayne 48 doğum zorunlu sezeryan 1070 kendi isteğinle sezeryan 1800 normal 900 civarı ama arkadaşın hittiğinhastanedw sanırım muayne 100 civarı doğumda 4000 tllerden bahsediliyor

Benim gittiğim hastanede muayne 48 doğum zorunlu sezeryan 1070 kendi isteğinle sezeryan 1800 normal 900 civarı ama arkadaşın hittiğinhastanedw sanırım muayne 100 civarı doğumda 4000 tllerden bahsediliyor

Benim gittiğim de (devlet memurlarının farkı olarak) muayene 60 normal doğum 1000 tl. Hemen hemen aynıymış.

İlk doğumumu normal yaptığım için sezeryanı hiç sormadım.

Amanın ciddi mi ya. yolu yarılamamıza az kaldı o zaman desene.
Şubeden inanamiyorum bende :):):) Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsiiin...:)
Bu arada sizler az kilo alıyorsunuz... Ben 3 kiloaaldım...gerçi çok zayıftim... Çıkan yer gobusum oldu :)

Şubeden inanamiyorum bende :):):) Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsiiin...:)
Bu arada sizler az kilo alıyorsunuz... Ben 3 kiloaaldım...gerçi çok zayıftim... Çıkan yer gobusum oldu :)

Valla kilo hiç önemli değil benim için, alsam da umurumda değil, keyfimden almıyorum bebek için alıyorum derim. Ama şükür 1 kilo aldım şimdilik.

Öyle aşırı bir göbeğim de yok, gerçi kızımda da doğuma gittiğimde bile çok büyük bir göbeğim yoktu.

16 haftalık olduk ultrasona göre 17 haftalığız, 2. hamileliğim ve hala hareketlerini hissetmiyorum.

Oysaki internette 2. bebeği olanlar 15-16. haftalarda hissetmeye başlar yazıyor.

Valla kilo hiç önemli değil benim için, alsam da umurumda değil, keyfimden almıyorum bebek için alıyorum derim. Ama şükür 1 kilo aldım şimdilik.
Haklısın tatlim... Okuduğum kadar anne ihtiyacı olan kiloyu alıyor... Emzirirken yağ deposundan gideceği için... Ne yapalım bebisler sağlıklı olsun veririz kilolari

Senin iç göbeğin geniş muhtemelen ondan hem çok çıkmıyor hem hissedemiyordun bence canim : )
Kızında ne zaman hissettiğini hatırlıyor musun tatlim?:)

Senin iç göbeğin geniş muhtemelen ondan hem çok çıkmıyor hem hissedemiyordun bence canim : )
Kızında ne zaman hissettiğini hatırlıyor musun tatlim?:)

Kızımda doktor 20 haftalarda hissedersin demişti ama 19+4 günlükken hissetmiştim.

2. lerde daha erken hissedilir diyor ama daha hissedemedim.

Pazartesi günü doktoruma bunuda soruyum bakıyım ne diyecek.

Çünkü sata göre de 1 hafta önde 17 de canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…