- 19 Kasım 2013
- 376
- 200
- 63
- 35
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.461
Günayyydiiiiiinnnnnn annissleeerrrrrrbgn büyük gün bebisimin cinsiyeti için gidicezzzz yupppiiiiiii bakalimmm gösterecek miiiii dua edin banaaaa artik ogreniiimmmmm he bide bebisimmm iyi olsuuuuunnnn ins opuldunuzzzzz
slm canım bende bir haftadan fazladır aynı durumdayım.vitamin yada omega 3 yapıyordur diye düşüyorum ama sen kullanıyor musun jasminka?kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
Evet canim biliyorum bebegim iyiki var.cnmm bide hamılelığın verdiği duygusallıkda var üzerimizde ağır geliyordur ama sen bebişini düşün o sana muhtaç senin dünyanı aydınlatmaya geliyor.
Evet konusuyoruz her istedigini yaparsam aramizda sorun morun kalmaz diyor.Eşinle sorunların olması, seni bu dönemde en çok üzecek ve gerecek olan konu, eminim sinirlenip üzüldüğünde kasıklarına ağrı giriyordur. Sorununuz ne bilmiyorum ama aranızda sevgi varsa mutlaka çözebileceğiniz bir konudur. Oturup sorunlarınızı konuşmayı denediniz mi? Ne kadarlık evlisiniz?
hadı bakalım guzel haberlerle gel ,benım bılıyosun daha onceden dogmustu ıcıme senın bebısın cınsıyetı yazmıstım sana bakalım tutacak mı
Benimkide ole canim normaldir cunku bu aydan sonra sut bezelerimiz ilerde sut uretmek uzere calismaya baslayacak benimkiler pek morelimi bozmadi sadece yenilerini almam gerekti eskileri olmadi :)
Oya caniim nasılsınSorma canım ya benim de büyümeye başladı göğüslerim bi de sızlıyo ara sıra Yenilerini
alıcaz artık çare yook
dun ben yazmıstım okumamıssın,her kes kabız oluyor ben ıshal oldum ferıum fort demır ılacından bı haftadır devam edıyor.Benım agrım hep var zaten ama ayak agrısı falan yokgünaydın annişler... doktorum elevit ve gynoferon verdı bu sabah ishal gibiydim ve tuvalette çok ağrım oldu sol kasığımda. şimdi de belımden makata vuran ince bı ağrı var dışkı siyahdı normalmiş zaten ama elım kolum tutmuyor yürüyüşüm değişti ayaklarım bıle ağrıyor bu demır ılacını kullanıp boyle olan var mı?
hadı bakalım guzel haberlerle gel ,benım bılıyosun daha onceden dogmustu ıcıme senın bebısın cınsıyetı yazmıstım sana bakalım tutacak mı
Canım bende bugün öğrenicem hakkımızda hayırlısı olsun ama bence benimki erkek doktor göbek kordonuda olabilir dedi sizce?Eki Görüntüle 1341137
Amin cümlemizin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :)))canımm ne güzel elde var bir:) biri kız biri erkek olursada ne güzel olur dimi rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına
Durumuna üzüldüm canım kendine baska ugraslar bulup kafanı takmamaya calıs bebeğine odaklan onunla ilgili net üzerinden yazılar oku arastırma yap. peki hiç karsına alıp konuştunmu eğer konuştugun halde böyle yapıyorsa gercekten bazı eslerin karakteri böyle değiştiremiyorsun benim ablamın eşide böyle ne kontrollere gelir ne takip eder testlerii muayene gunlerini felan ablamda bi yerden sonra alıştı artık sasırmıyor kafasına takmıyor fazla bi şeyde bekleyemiyor kendi gidiyordu cogu muayeneye yada babam felan götürüyordu veya bizimle felan gitti kontrollere cunku o kdr yuzune söyledi söyledi kendi dinledi eşi kendi ailesindende fazla eşe ilgi ve saygı duymayı bağlı olmayı gormediği için ablamlada ilgilenmiyor dediğin gibi sadece tek bildiği ablam hamile oldugunda sevinmek ve dogunca kucagına alıp pış pışlamak baska bi bildiği yokKizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
canım kel ılac bılse kendı kafasına surer dıye laf varmıs sızde yanlıs ta hatırlaya bılırım.Kendıme erkek hıssedıyordum kız dedı doktorJasminkaaaa bana da yorum yaparmısınnnn
Ayyy unuttum ben jasminka ne demiştin kız demiştin demibakalım bakalım ))
Evet bakalım ya tutarsa.Erkek olursa da kız gıbı guzel kaşı gozu olacak dermısım
Ay sorma yaa sanki hamile olan oNlar arkadas.kıyamam ya hem de calısıyosun ustune bı de.Ben calısmıyorum su an,ama kanamalarım oldugu ıcın artık ev ıslerı utusunu yapamıyorum mecbur temızlıkcı aldık.Maddı olarak bıraz zorlansın da belkı degerımı bılırBı tek yemek yapıyorum aclıktan olmeyelım dıye.Yapmazsam onu da aklına gelmez bı sey hazırlayım getırım esım hamıle yesın bıraz
tatlim evlendigimizde ben 24 esim 26 di . Ben otuz oldum beyimiz ergenlige gecti. anasi babasi hep sorunda ben hic onlari problem etmedim asla zaygida kusur etmedim sadece beni ben yapan ozelliklerimden vazgecmedigim icin pek anlasamayiz. Oyle basit seylerden ciddi kavgalarimiz olmaz . Ama kendizinden nefret etmem icin cabaliyor sanki benim ondan tek bir istegim var. Isime benligime kadinligima annelime saygi duymasi. Ama o annesine benzemedigim icin hazmedemiyor. Altinci seneye giriyoruz beni ben oldugum icin sevemedi hayalinde yapmaya calistigi kadina benzetmeye calisti ama yapamadi karsisinda dimdik durmam onu sinirlendiriyor artik ofkesini kontrol edemiyor.@paypito canım evet hamilelikte biraz şımartılmak istiyoruz ama eşlerimizde normal yaşamşarına devam etmek istiyorlar. Daha öncede böylemiydi eşin yani üzerine yürüyomuydu ozamanda yoksa bebeğin gelecek kaygısına düşmüş olabilirmi ? bebeği birlikte karar vererek istemişsinizdir heralde . Kayınvaliden falan yakınsa bazen onların sözünede bakıyorlar. Sanki onlar hamile kalmamış bilmiyolarmış gibi onlara şımarıklık gibi geliyor. Oğullarınada alttan alttan şımarıyo diye şişiriyolar. Eşinin yaşı kaç ?
Ben baktım canım formu bulamadım??Kızlar bir kaç arkadaşıma söylemiştim sizlere de soylim molfixin sayfasında form var onu doldurun ücretsiz deneme boy yenidogan bebek bezi gonderiyorlarmis adrese (gobek bagi oyuntulu) kaybınız olmaz reklamlarda geçiyor TV de. Bi bez bi bezdir haberiniz olsunne zaman gelirse artk
canım kel ılac bılse kendı kafasına surer dıye laf varmıs sızde yanlıs ta hatırlaya bılırım.Kendıme erkek hıssedıyordum kız dedı doktoryanı anlayacagn bana guven olmaz
alemsın kız aranzda 2 yas fark var o da senle aynı dusunuyor.Benım esımle aramda 11 yas fark var daha buyumedı ve buyumeyı de dusunmuyor.Ay sorma yaa sanki hamile olan oNlar arkadas.
tatlim evlendigimizde ben 24 esim 26 di . Ben otuz oldum beyimiz ergenlige gecti. anasi babasi hep sorunda ben hic onlari problem etmedim asla zaygida kusur etmedim sadece beni ben yapan ozelliklerimden vazgecmedigim icin pek anlasamayiz. Oyle basit seylerden ciddi kavgalarimiz olmaz . Ama kendizinden nefret etmem icin cabaliyor sanki benim ondan tek bir istegim var. Isime benligime kadinligima annelime saygi duymasi. Ama o annesine benzemedigim icin hazmedemiyor. Altinci seneye giriyoruz beni ben oldugum icin sevemedi hayalinde yapmaya calistigi kadina benzetmeye calisti ama yapamadi karsisinda dimdik durmam onu sinirlendiriyor artik ofkesini kontrol edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?