2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günayyydiiiiiinnnnnn annissleeerrrrrrbgn büyük gün bebisimin cinsiyeti için gidicezzzz yupppiiiiiiibakalimmm gösterecek miiiii dua edin banaaaa artik ogreniiimmmmm he bide bebisimmm iyi olsuuuuunnnn ins opuldunuzzzzz

Canım bende bugün öğrenicem hakkımızda hayırlısı olsun ama bence benimki erkek doktor göbek kordonuda olabilir dedi sizce?

kızlar ben 1 haftadı ıshal gıbı oldum ya ,oncesınde kabzlıktan ıyıdır dedım ama sımdı tedırgın oldum bı zararı var mı
slm canım bende bir haftadan fazladır aynı durumdayım.vitamin yada omega 3 yapıyordur diye düşüyorum ama sen kullanıyor musun jasminka?

P
cnmm bide hamılelığın verdiği duygusallıkda var üzerimizde ağır geliyordur ama sen bebişini düşün o sana muhtaç senin dünyanı aydınlatmaya geliyor.
Evet canim biliyorum bebegim iyiki var.
Evet konusuyoruz her istedigini yaparsam aramizda sorun morun kalmaz diyor.

Benimkide ole canim normaldir cunku bu aydan sonra sut bezelerimiz ilerde sut uretmek uzere calismaya baslayacak benimkiler pek morelimi bozmadi sadece yenilerini almam gerekti eskileri olmadi :)

Bnm de hamilelik ten yana değişen hic bir yerim moralimi bozmuyordu ama goguslerim zaten küçük değildi çokbbüyüdü
zayıf halimle tasiyamiyorum valla sırt ağrısı cekiyorum gobegim büyüsüne mutlu oluyorum her kilo aldigimda inş bu kadar
büyümeye iyi sutum olur bide sut de olmazsa yazık bana valla

Oya caniim nasılsın Sorma canım ya benim de büyümeye başladı göğüslerim bi de sızlıyo ara sıra Yenilerini
alıcaz artık çare yook

iyiyim tatlim sen nasilsiin ? Evet yeniler alicaz ama benmkilerin buyumesi dursa artik yoksa yeniler de kurtarmiycak bgn cinsiyete gidiyoruz cnm dua et bana guzel haberlerle gelim ins

@paypito canım evet hamilelikte biraz şımartılmak istiyoruz ama eşlerimizde normal yaşamşarına devam etmek istiyorlar. Daha öncede böylemiydi eşin yani üzerine yürüyomuydu ozamanda yoksa bebeğin gelecek kaygısına düşmüş olabilirmi ? bebeği birlikte karar vererek istemişsinizdir heralde . Kayınvaliden falan yakınsa bazen onların sözünede bakıyorlar. Sanki onlar hamile kalmamış bilmiyolarmış gibi onlara şımarıklık gibi geliyor. Oğullarınada alttan alttan şımarıyo diye şişiriyolar. Eşinin yaşı kaç ?

dun ben yazmıstım okumamıssın,her kes kabız oluyor ben ıshal oldum ferıum fort demır ılacından bı haftadır devam edıyor.Benım agrım hep var zaten ama ayak agrısı falan yok

PaytiPo canım evet hamilelikte biraz şımartılmak istiyoruz ama eşlerimizde normal yaşamşarına devam etmek istiyorlar. Daha öncede böylemiydi eşin yani üzerine yürüyomuydu ozamanda yoksa bebeğin gelecek kaygısına düşmüş olabilirmi ? bebeği birlikte karar vererek istemişsinizdir heralde . Kayınvaliden falan yakınsa bazen onların sözünede bakıyorlar. Sanki onlar hamile kalmamış bilmiyolarmış gibi onlara şımarıklık gibi geliyor.Oğullarınada alttan alttan şımarıyo diye şişiriyolar. Eşinin yaşı kaç ?

Ayyy unuttum ben jasminka ne demiştin kız demiştin demi bakalım bakalım ))
hadı bakalım guzel haberlerle gel ,benım bılıyosun daha onceden dogmustu ıcıme senın bebısın cınsıyetı yazmıstım sana bakalım tutacak mı

Canım bende bugün öğrenicem hakkımızda hayırlısı olsun ama bence benimki erkek doktor göbek kordonuda olabilir dedi sizce?Eki Görüntüle 1341137

Amin cnm ben bunlardan hic anlamiyorum arkadaslar yorumlasin hakkimizda hayirlisini nasip etsin allahim ins

Durumuna üzüldüm canım kendine baska ugraslar bulup kafanı takmamaya calıs bebeğine odaklan onunla ilgili net üzerinden yazılar oku arastırma yap. peki hiç karsına alıp konuştunmu eğer konuştugun halde böyle yapıyorsa gercekten bazı eslerin karakteri böyle değiştiremiyorsun benim ablamın eşide böyle ne kontrollere gelir ne takip eder testlerii muayene gunlerini felan ablamda bi yerden sonra alıştı artık sasırmıyor kafasına takmıyor fazla bi şeyde bekleyemiyor kendi gidiyordu cogu muayeneye yada babam felan götürüyordu veya bizimle felan gitti kontrollere cunku o kdr yuzune söyledi söyledi kendi dinledi eşi kendi ailesindende fazla eşe ilgi ve saygı duymayı bağlı olmayı gormediği için ablamlada ilgilenmiyor dediğin gibi sadece tek bildiği ablam hamile oldugunda sevinmek ve dogunca kucagına alıp pış pışlamak baska bi bildiği yok

Ay sorma yaa sanki hamile olan oNlar arkadas.

tatlim evlendigimizde ben 24 esim 26 di . Ben otuz oldum beyimiz ergenlige gecti. anasi babasi hep sorunda ben hic onlari problem etmedim asla zaygida kusur etmedim sadece beni ben yapan ozelliklerimden vazgecmedigim icin pek anlasamayiz. Oyle basit seylerden ciddi kavgalarimiz olmaz . Ama kendizinden nefret etmem icin cabaliyor sanki benim ondan tek bir istegim var. Isime benligime kadinligima annelime saygi duymasi. Ama o annesine benzemedigim icin hazmedemiyor. Altinci seneye giriyoruz beni ben oldugum icin sevemedi hayalinde yapmaya calistigi kadina benzetmeye calisti ama yapamadi karsisinda dimdik durmam onu sinirlendiriyor artik ofkesini kontrol edemiyor.

Heehehehhh ayy amin inş dualarım bana benzemesi yönünde babaya benzerse sari bisey olacak hayırlısı

Ben baktım canım formu bulamadım??

canım kel ılac bılse kendı kafasına surer dıye laf varmıs sızde yanlıs ta hatırlaya bılırım.Kendıme erkek hıssedıyordum kız dedı doktor yanı anlayacagn bana guven olmaz

Allah iyi etsin seni güldürdün beni bende inanılmaz kız istiyorum Ama Rabiim sağlık versin cümlemizin çocuğuna en baştaa

alemsın kız aranzda 2 yas fark var o da senle aynı dusunuyor.Benım esımle aramda 11 yas fark var daha buyumedı ve buyumeyı de dusunmuyor.Daha bebegımız dogmadı onu kıskanıyor ,dınlenmeodası yapmısım ona,sımdı de bebek odasını boyatıyorum hazır olsun dıye,gecenlerde gelmıs o odayı da versene bana dıyor,calısma odası yapayım,bebek nasıl olsa bızımle yatacak

Gunaydin guzeller sağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…