- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.441
Bende de o
l
Bende de oluyo sivi akinti cogu zaman kremsi gibi ama bazen su gibi ve saydam geliyo.
ben de hiç tatlı yiyemiyorumBen hiç tatlı yiyemiyorum.
2 Şubatta detaylı ultrason randevum var, inş. o zamana kadar yiyebilirim çünkü kağıda tok karnına ve tatlı bir şeyler yeyip geliniz diye not aldılar.
evet cnm var benim sürekli. ama bi yerde okumuştum rahim kendini dışardan gelecek tehlikelere enfeksiyona karsı korumaya alıyormuş ve salgı üretiyormuş ondan kaynaklanıyor sanırım akıntılar ama içine sinmezse bi idrar kesti yaptır derim ben yaptırmayı düşünüyorum kontrole gittiğimde herkeste idrar yolu enfeksiyonu cıkınca merak ettim bende de varmı acaba die
aynı durumdayız cnm aksama kdr yediğim hersey sanki göbeğimde birikip kalıyor gibi şişiyor sabah kalkınca bakıyorum şişlikten eser yok ztn bebişlerimiz daha el kadarlar agırlıklarıda cok az 100-200 gr arası ve de hala bebişler karnımızda degil rahimdelermiş yavas yavas yukarı cıkıcaklarmış buyudukce o yuzden bu aydan sonra karnımızdaki şişkinliklerin yerine bebişler alacak :)
Merak etme annesi Allahin izni ile bu sefer gelcek yavrun kokuya dikkat etmek gerek bide rengine yesil kahve camur ve kokuluysa sikinticnm saol cevabın için.
ben bu haftalrda önceden bebeğimi kaybettim şimdi korkular sarıyor her şeyde.
evet cnm var benim sürekli. ama bi yerde okumuştum rahim kendini dışardan gelecek tehlikelere enfeksiyona karsı korumaya alıyormuş ve salgı üretiyormuş ondan kaynaklanıyor sanırım akıntılar ama içine sinmezse bi idrar kesti yaptır derim ben yaptırmayı düşünüyorum kontrole gittiğimde herkeste idrar yolu enfeksiyonu cıkınca merak ettim bende de varmı acaba die
Kizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
senı cok ıyı anlıyorum canım ben de dun esmle cok kotu tartıstım ama ılk kez boyle kontrolden cıktım,normalde cok sakın bırısıyım ,ama dun tum gun agladım ne kadar,demek kı hormonların bıze oynadıgı oyun ,yoksa normalde kolay kolay kımse aglatamaz benı.Ilk cocugunuz her halde sızın de o yuzden anlamıyor esın ne kadar hassas donemde oldugunu,ama bazı erkekler boyle napalım.Benmkı de hep toplantısı cıktı randevularımda,canın bı sey ıstıyormu dıye sormadı bıle,saygısızlıktan degıl ınan kı dusunemıyorlar o kadarını ondan .Sen hıc huzurunu bozma canım bebegını dusunKizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
Merak etme annesi Allahin izni ile bu sefer gelcek yavrun kokuya dikkat etmek gerek bide rengine yesil kahve camur ve kokuluysa sikinti
ooo baya atraksiyonlu olmuş rüyan canım:)gunaydın her kese nasılsınız bakalım,benım gozum kapanıyor resmen uykum var cok.Tum gece korku fılmı gordum ruyamda,bı de eskı yakın uzak ne akrabam ne arkadasım varsa hepsı d o korku fılmın ıcınde.3 ayrı olkeyı de gezdım ruyamda cook yorgunum
canım aklına hiç kötüyü getirme. benimde akıntım var ve kaşıntıda eşlik ediyor ama afedersin idrarda yanma falan olmadığı için üstünde durmuyorum.cnm saol cevabın için.
ben bu haftalrda önceden bebeğimi kaybettim şimdi korkular sarıyor her şeyde.
tatlı yediğnde daha çok hareket ediyor ondandır canım. benim oğlumdada doktor kontrolden önce çikolata ye demişti. geçen haftalarda bi gittiğimde açtım hiç hareket etmiyordu kuzum. diğer hafta gittiğimde yemekten hemen sonra kontrole girdim hiç yerinde durmuyordu kıpır kıpırdı resmenben de hiç tatlı yiyemiyorumneden öyle yazdılar ki, hareketi az olduğu için mi? Ben daha hareketini göremedim. Paşa bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu..
az oldugu ıcın degıl bebek uyumasın hareket yapsın o an dıye ultrasona gırmeden 2 saat onc tatlı yeyın tok karnına gelın dıyorlarben de hiç tatlı yiyemiyorumneden öyle yazdılar ki, hareketi az olduğu için mi? Ben daha hareketini göremedim. Paşa bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu..
Tatlim bu adam hep boyleydi evet ama artik buyube adam cocuk gibi tripler hic agrim sizim var diyemiyorum tansiyonum cikiyo uzaniyorum hadi kalk cay yap bana diyo isten yorgun argin eve geliyorum daha kapidan girmeden ben ne yicem diyo gozum donuyo o anda ya ben yemek yapsin evi temizlesin beni simartsin bunlar hayal ruya ama kendi ihtiyaclarini karsila bari .. haftada bir gun iznim var uzanip tv izletmiyor durmadan ona hizmet edicem evi temizlicem offf bilmiyorum cok yoruldum artiksenı cok ıyı anlıyorum canım ben de dun esmle cok kotu tartıstım ama ılk kez boyle kontrolden cıktım,normalde cok sakın bırısıyım ,ama dun tum gun agladım ne kadar,demek kı hormonların bıze oynadıgı oyun ,yoksa normalde kolay kolay kımse aglatamaz benı.Ilk cocugunuz her halde sızın de o yuzden anlamıyor esın ne kadar hassas donemde oldugunu,ama bazı erkekler boyle napalım.Benmkı de hep toplantısı cıktı randevularımda,canın bı sey ıstıyormu dıye sormadı bıle,saygısızlıktan degıl ınan kı dusunemıyorlar o kadarını ondan .Sen hıc huzurunu bozma canım bebegını dusun
canımm ne güzel elde var bir:) biri kız biri erkek olursada ne güzel olur dimi rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağınaGünaydınlarrrrrr İdrar yollarındaki iltihaplanmadan dolayı her gün sabah akşam iğne oluyorum. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye gittiğimde iğne yapılırken karnıma bir kramp girdi belimi doğrultup kalkamadım korktum. Kadın doğumcumuz mevcut isterseniz bir gözükün dediler. Bu fırsat kaçarmı hemen çıktık kadın doğumcunun yanına. Göbüşün üstüne yatmaktan kasılma olmuş herhangi bir sıkıntı yok her ikiside gayet sağlıklı ve kıpır kıpırlar dedi. Ayrıcaaaaaa Oğlumuz pipisini gösterdiiii yani bir oğlumuz kesin ama öbürkü göstermedi ne yaptı ne ettiyse doktor. Kuvvetli muhtemel diğeri de kız ama kesin görmeden bilgi vermek istemiyorum dedi. Ayın 27'sinde kendi doktorumuzda kontrolümüz var herhalde o zaman diğeri de belli olur :)))))
Istedikleri olmayinca bagiriyo cagiriyo uzerime yuruyo .. kapilari carpiyor .senı cok ıyı anlıyorum canım ben de dun esmle cok kotu tartıstım ama ılk kez boyle kontrolden cıktım,normalde cok sakın bırısıyım ,ama dun tum gun agladım ne kadar,demek kı hormonların bıze oynadıgı oyun ,yoksa normalde kolay kolay kımse aglatamaz benı.Ilk cocugunuz her halde sızın de o yuzden anlamıyor esın ne kadar hassas donemde oldugunu,ama bazı erkekler boyle napalım.Benmkı de hep toplantısı cıktı randevularımda,canın bı sey ıstıyormu dıye sormadı bıle,saygısızlıktan degıl ınan kı dusunemıyorlar o kadarını ondan .Sen hıc huzurunu bozma canım bebegını dusun
Kizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
Eşinle sorunların olması, seni bu dönemde en çok üzecek ve gerecek olan konu, eminim sinirlenip üzüldüğünde kasıklarına ağrı giriyordur. Sorununuz ne bilmiyorum ama aranızda sevgi varsa mutlaka çözebileceğiniz bir konudur. Oturup sorunlarınızı konuşmayı denediniz mi? Ne kadarlık evlisiniz?Kizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
kıyamam ya hem de calısıyosun ustune bı de.Ben calısmıyorum su an,ama kanamalarım oldugu ıcın artık ev ıslerı utusunu yapamıyorum mecbur temızlıkcı aldık.Maddı olarak bıraz zorlansın da belkı degerımı bılırTatlim bu adam hep boyleydi evet ama artik buyube adam cocuk gibi tripler hic agrim sizim var diyemiyorum tansiyonum cikiyo uzaniyorum hadi kalk cay yap bana diyo isten yorgun argin eve geliyorum daha kapidan girmeden ben ne yicem diyo gozum donuyo o anda ya ben yemek yapsin evi temizlesin beni simartsin bunlar hayal ruya ama kendi ihtiyaclarini karsila bari .. haftada bir gun iznim var uzanip tv izletmiyor durmadan ona hizmet edicem evi temizlicem offf bilmiyorum cok yoruldum artik
hadı bakalım guzel haberlerle gel ,benım bılıyosun daha onceden dogmustu ıcıme senın bebısın cınsıyetı yazmıstım sana bakalım tutacak mıGünayyydiiiiiinnnnnn annissleeerrrrrrbgn büyük gün bebisimin cinsiyeti için gidicezzzz yupppiiiiiii bakalimmm gösterecek miiiii dua edin banaaaa artik ogreniiimmmmm he bide bebisimmm iyi olsuuuuunnnn ins opuldunuzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?