- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.481
kız babasına benzer hıc sansın yokHeehehehhh ayy amin inşdualarım bana benzemesi yönünde babaya benzerse sari bisey olacak hayırlısı
Canim ben inan oyle seyler isteyen bunu mesele yaparak sorun cikaran biri degilim . Gelmek istemesse gelmez paylasmak istemesse istemesin bunlari ne kendime dert ederim ne kavga sebebi yaparim simdiye kadarda evde iste sokakta basinin etini yicek hic bir lafim sozum olmadi kendilerine . Bir tek sey istedim beni annene benzetmeye calisma beni boyle sevdin degistirmeye calisma. Ama onun istedigi gibi olmadigim icin sorsan ben saygisizimdir. .Durumuna üzüldüm canım kendine baska ugraslar bulup kafanı takmamaya calıs bebeğine odaklan onunla ilgili net üzerinden yazılar oku arastırma yap. peki hiç karsına alıp konuştunmu eğer konuştugun halde böyle yapıyorsa gercekten bazı eslerin karakteri böyle değiştiremiyorsun benim ablamın eşide böyle ne kontrollere gelir ne takip eder testlerii muayene gunlerini felan ablamda bi yerden sonra alıştı artık sasırmıyor kafasına takmıyor fazla bi şeyde bekleyemiyor kendi gidiyordu cogu muayeneye yada babam felan götürüyordu veya bizimle felan gitti kontrollere cunku o kdr yuzune söyledi söyledi kendi dinledi eşi kendi ailesindende fazla eşe ilgi ve saygı duymayı bağlı olmayı gormediği için ablamlada ilgilenmiyor dediğin gibi sadece tek bildiği ablam hamile oldugunda sevinmek ve dogunca kucagına alıp pış pışlamak baska bi bildiği yok
valla bende de selam soyle ordakı ebelere,Gunaydin guzellersağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Günaydınlarrrr benimde kızım olucakkk Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin sağlıkla sıhhatle gel kızım
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin İnşallah:)))Günaydınlarrrr benimde kızım olucakkk Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin sağlıkla sıhhatle gel kızım
Aslında iyi oluyor canım ufak tefek tahlilleri yaptırıyor bişey varsa kendi doktoruna g oturuyorsun. Ben de gitmem diyodum doktorum kesinlikle git bizi ayak işleriyle uğraştı rma dedi açık sözlü adamvalla bende de selam soyle ordakı ebelere,hıc kayıt olmadım bu gıdısle hıc bırını yapmayacaklar bana
Olmassa besige yatir sen onu:)alemsın kız aranzda 2 yas fark var o da senle aynı dusunuyor.Benım esımle aramda 11 yas fark var daha buyumedı ve buyumeyı de dusunmuyor.Daha bebegımız dogmadı onu kıskanıyor ,dınlenmeodası yapmısım ona,sımdı de bebek odasını boyatıyorum hazır olsun dıye,gecenlerde gelmıs o odayı da versene bana dıyor,calısma odası yapayım,bebek nasıl olsa bızımle yatacak
ben yaptirmicam canimGunaydin guzellersağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
7:15 gibi kalkıyorum canım ben. yemek temizlik dışında bi işim de yok, çalışmıyorum ya simdi. ama yine de hamilelikten yoruluyorumcanım ben her akşam 9 da uyuyakalıyorum gayet normal bence:) iki akşamdır 10 a kadar zorluyorum:) erken kalkıyorsan sende ondandır
bana uzak bı de doktorum yatak ıstırahetı verınce gıdemedım o yuzdenAslında iyi oluyor canım ufak tefek tahlilleri yaptırıyor bişey varsa kendi doktoruna g oturuyorsun. Ben de gitmem diyodum doktorum kesinlikle git bizi ayak işleriyle uğraştı rma dedi açık sözlü adamevim de yakın olunca gidiyorum
gözün aydın cnmmm ben senın kızın olcağını konuştuğumuzda hissetmiştim :))
sağlıkla gelsin prenses
Özel durumun varmış canım. Doktorun ilgilenir ozaman.gitmedigini söyle senbana uzak bı de doktorum yatak ıstırahetı verınce gıdemedım o yuzden
,i.,
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin İnşallah:)))
Valla canım geçen hafta %80 -90 kız dedi ama %100 demediği için önümüzdeki haftayı beklliyorum.Birşeyler almak için acele etmeyim dedim.17 hafta olacağız artık net söyler heralde:)))Âmin canım teşekkürler seninki bellimi?
Âmin canım teşekkür ederim artık pembiş pembiş hazırlıklar başlasın
maşallahh prensesine tatlımGünaydınlarrrr benimde kızım olucakkk Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin sağlıkla sıhhatle gel kızım
canım şeker yüklemesi için bir post paylaşayım benim doktorumun face de sayfasıda var pozitif doğum diye o paylaşmıştı banada mantıklı geliyor söyledikleri.Gunaydin guzellersağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
canım benim dualarımdasın. inşallahh eşininde aklı başına gelir bir an önceIlginiz desteginiz icin tsk ederim kizlar. ALLAH razi olsun herkesten. Karnima agrilar girmese yine yutar dim her zamanki gibi. RABBAM sag salim kucamiza almayi cumlemize nasib etsin. Bende doguma kadar sabredicem duzelmesse vururum kicina tekmeyi napim yani onu mu cekicem:)
kız babasına benzer hıc sansın yok
Ben baktım canım formu bulamadım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?