2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar kızlar arada girip okuyorum ama yazamıyordum size
2.hamileliğim ama ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız minnaklarımızı kucağımıza
Henuz cinsiyeti belli olmadı nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam

merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh. aslında belli olur doktor randevun ne zaman?

Belki bebeğiniz ona aile olmayı öğretir ve senin rabbimin vesileiyle ona verdiğin mucize aklını başınagetirir hayırlısı olsn canım rabbim evladına sağlık versin .

Kizlar bende tansiyon sorunu vardı belki kimileriniz hatirlar. Doktorumu degistirip riskli gebelik uzmanina gitmeye basladim o da beni nefrolojiye sevk etti bobreklere baktirmami istedi. bu arada tansiyonum düştü diyet yapiyorum ama ne hikmetse hastanede hep yuksek geliyor ve artik kendi tansiyon aletimden suphelenmeye basladim. Herneyse dun nefrolojiye gittim. Idrarda protein atimi yok sukur böbreklerde de bir sikinti cikmadi ama tekrar holter taktirdim doktorun istegi uzerine. Gece tansiyon 11-6 nin ustune asla cikmamaliymis. Çıkarsa ilaca basliycakmisiz. Tansiyon sorunu olan arkadaslar vardi benden haberler boyle aklinizda bulunsun. Idrardan protein atimi onemliymis cok.Bizlerde preeklamsi riski biraz daha fazlaymis maalesef. Umarim sag salim atlatirz bu sureyi.

Hoşbulduk canım
Aminnnn, hepimize
22 aralık pazartesi akşam 8'de gün sayıyorum valla
canımyaa anlayabiliyorum heyecanını banada doktor %51 kız dedi bir oğlum var 4,5 yaşında ve kısmet olursa kızım olsunda isterim. ama %51 güvenip hiçbirşey almadım daha bir an önce netleşsede alışverişe başlasam istiyorum minik minik kıyafetleri görünce.

Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da şifa için nasılsa

inş bian once bu durumun farkına varır belki suna erken ama ilerleyen aylarda bebişlerimizin cogu duygumuzu hisseder hale gelcekler dinlediğimiz sarkıdan mutlu olmamıza kadar sen tekrar konus istersen en azından bu dönemde daha dikkat etmesini söyle bu konulara inan konuşmadan bi yere varılmıyor onların anlamasını beklersek yandık

Mrb arkadaslar benim dogumumda nasipse 8 haziran.oglusum olucakmis :) sizi sunu sormak istiyorum elinizi karniniza koydugunuzda elinizin altina boyle top gibi bise geliyomu buyuk bi top.gibi

kızlar alışverişten bahsediyorsunuz ama daha erken değil mi ben yine herşeyin en iyisi olsun diye görüdüğüm alamıyorum daha güzelini bulurum düşüncesiyle normaldede böyleyim zaten nisanda herşeyi toptan alak mantıklı değil mi bir de neler alınacak liste yaptınız mı

bu haftalarda hissetmen normal canım 16-17 hafta arası hissedilir diye biliyorum ben. ilk hissettiğimde baloncuk patlıyor gibi gelmişti.
benimde bir arkadasım 16.haftanda tekmelere hazırlıklı ol demişti bende baya buyuk bişey hissetcem sandım hep ama bugun pıt pıt bişeydi dediğin gibiyse bebektir

canım bizde bebek alışverişini son haftalara bıraktık suan kendime bi kac bişey aldım oda hevesten ama bebek için çok guzel seyle görüyorum erken diye almadan bırakıyorum ama ablamın kızına bebek takımı almıstık kucuk geldi buyugude yoktu mecbur değiştirip mavisini alcaz bizim bebek için ablamada baska bişey alcaz o biraz tesaduf oldu :)

Tesekkürler paylasim için, çok yararli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…