- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.521
kızlar az once süt içiyordum sonra karnımda pıt pıt bişeler hissettim aklıma süt içince kuyrugunu sallayan kediler geldi hehehe :)))
aramızda 2 hafta var bende olmadı daha canımMrb arkadaslar benim dogumumda nasipse 8 haziran.oglusum olucakmis :) sizi sunu sormak istiyorum elinizi karniniza koydugunuzda elinizin altina boyle top gibi bise geliyomu buyuk bi top.gibi
ben yavaştan başlamak istiyorum açıkçası battaniyeleri işlenecek nevresim takımlarıydı örgüleriydi vs sonrayada büyük alışverişini bırakırım diye düşündüm. çünkü oğlumdan biliyorum 7. aydan sonra çok zor oluyor çıkıp dolaşması.kızlar alışverişten bahsediyorsunuz ama daha erken değil mi ben yine herşeyin en iyisi olsun diye görüdüğüm alamıyorum daha güzelini bulurum düşüncesiyle normaldede böyleyim zaten nisanda herşeyi toptan alak mantıklı değil mi bir de neler alınacak liste yaptınız mı
yok canım tekmelere daha varbenimde bir arkadasım 16.haftanda tekmelere hazırlıklı ol demişti bende baya buyuk bişey hissetcem sandım hep ama bugun pıt pıt bişeydi dediğin gibiyse bebektir
rica ederim canım ne demekTesekkürler paylasim için, çok yararli oldu
Aynen tatlım komik bi durumay ne güzel
canım yarın mı kontrolün hadi hayırlısı inş öğrenebilirsin doktoru sıkıştır israr et gerekirse biraz bekleyelim sonra tekrar bakın de :)))Selam kizlar :)
çok sükür pek kimsenin sikayeti kalmadi sanirim; hamileligin balayini yasiyoruz artik çok sükür
son 30 saat bebegimi görmeme ve cinsiyet ögrenmeme, yok böyle bi heyecansanki sevgiliyle buluscaz
merhaba tatlımSelam kizlar :)
çok sükür pek kimsenin sikayeti kalmadi sanirim; hamileligin balayini yasiyoruz artik çok sükür
son 30 saat bebegimi görmeme ve cinsiyet ögrenmeme, yok böyle bi heyecansanki sevgiliyle buluscaz
aramızda 2 hafta var bende olmadı daha canım
ben yavaştan başlamak istiyorum açıkçası battaniyeleri işlenecek nevresim takımlarıydı örgüleriydi vs sonrayada büyük alışverişini bırakırım diye düşündüm. çünkü oğlumdan biliyorum 7. aydan sonra çok zor oluyor çıkıp dolaşması.
yok canım tekmelere daha var
merhaba tatlım
evet baya baya azaldı şikayetler bendeki uykusuzluğu saymazsak:) hadi bakalım prens mi gelecek prenses mi? benim kontrolüme daha 2-3 hafta var o yüzden daha başlamadım saymaya
canım yarın mı kontrolün hadi hayırlısı inş öğrenebilirsin doktoru sıkıştır israr et gerekirse biraz bekleyelim sonra tekrar bakın de :)))
Pembişler başlasın artık :) Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım :)Merhaba hanımlar Dr dan geldim simdi kizimiz oluyor 16+3 olmusuz 150 gr dedi Dr normalmi ki
Amin cumlemizinkine insaallah canim.Belki bebeğiniz ona aile olmayı öğretir ve senin rabbimin vesileiyle ona verdiğin mucize aklını başınagetirir hayırlısı olsn canım rabbim evladına sağlık versin .
Gecmis olsun canim benimde tansiyonum war . Cok sukur tuza dikkat ettiim icim 2 3 haftadir iyim . Ama bazen aclimi bastirmak icin agzgma attigim 3 4 cubuk kraker bile yukseltiyorKizlar bende tansiyon sorunu vardı belki kimileriniz hatirlar. Doktorumu degistirip riskli gebelik uzmanina gitmeye basladim o da beni nefrolojiye sevk etti bobreklere baktirmami istedi. bu arada tansiyonum düştü diyet yapiyorum ama ne hikmetse hastanede hep yuksek geliyor ve artik kendi tansiyon aletimden suphelenmeye basladim. Herneyse dun nefrolojiye gittim. Idrarda protein atimi yok sukur böbreklerde de bir sikinti cikmadi ama tekrar holter taktirdim doktorun istegi uzerine. Gece tansiyon 11-6 nin ustune asla cikmamaliymis. Çıkarsa ilaca basliycakmisiz. Tansiyon sorunu olan arkadaslar vardi benden haberler boyle aklinizda bulunsun. Idrardan protein atimi onemliymis cok.Bizlerde preeklamsi riski biraz daha fazlaymis maalesef. Umarim sag salim atlatirz bu sureyi.
Canim ben onun werecegi cwbi cok iyi biliyorum . Aslinda iyi bi insan ama asla iyi bi koca degil e bizde arkadas degiliz . MNeyse cnm basinizi agritttim . Topikin en sikici karisi bugun benim:)inş bian once bu durumun farkına varır belki suna erken ama ilerleyen aylarda bebişlerimizin cogu duygumuzu hisseder hale gelcekler dinlediğimiz sarkıdan mutlu olmamıza kadar sen tekrar konus istersen en azından bu dönemde daha dikkat etmesini söyle bu konulara inan konuşmadan bi yere varılmıyor onların anlamasını beklersek yandık
Tebrik Ederim Hayırlı Olsun CanımMerhaba hanımlar Dr dan geldim simdi kizimiz oluyor 16+3 olmusuz 150 gr dedi Dr normalmi ki
Tebrik Ederim Hayırlı Olsun Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?