2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
:) iyiyim cok şükür valla benim gündüz aklıma gelmiyor desem akşamlarıda cok kusmalarım başladı onun dışında bir sıkıntım yok. heyecanımımı kaybettim ne

:) iyiyim cok şükür valla benim gündüz aklıma gelmiyor desem akşamlarıda cok kusmalarım başladı onun dışında bir sıkıntım yok. heyecanımımı kaybettim ne

Benin durumum da senin durumunda geçicidir canım bakalım bende karnımı boş hissediyorum.Normalde iç yokken başladı demi canım.

Ee arkadaslar hisseden yokmu yahu ben ozellikle sabahlari kahvalti yapmadan once hissediyorum dokunmadan gorerek bile farkediliyo.gobegim yamuk duruyo bi taraf yuksek duruyo
kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs

Sağol E="idil_sudem, post: 38386769, member: 201646"]D

Canım hayırlı olsun ,gelişimi ilerler merak etme ceviz tüket
cinsiyeti ile ilgili daha önce birşey demişmiydi[/QUOTE]
Sagol canım 11. Haftada erkek demişti bugün%100 kkız dedi :)

@16eyLuL ben ikili test icin 1 tup vermisdim sonrasinda 7 tup kan verdim kanda ne varsa filan baktilar , sende de bence biri ikili test icindir digerleri baska testler icindir

kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs

öğrencilerim öğretmenimmm siz hamilemisiniz dediğinde anlıcam ki artık dışardan belli oluyor:)) derste montla oturuyorum zaten bişey yok ama arasıra özellikle öğleden sonra pantalonumun düğmesini açıyorum sıkıyor çünkü:)

selam kızlar burda konular çok hızlı ilerliyor takip ediyorum sizi ama her zaman yazamıyorum herkesin bebişi iyi maşallah ben de artık minik pıtpıtlar hissetmiyi başladım

ayy benim de velilerim ne hikmetse bu ara beni rüyalarında hep hamile görüyorlar

Mrb ,hayırlı olsun bebişlerin ikiz annesi :)
bizde ikiz bekliyoruz inşallah 12 gün oldu kontrole gideli sanki ay geçmiş gibi bizimde 27 sinde kontrol ikiside erkek gibi dedi bakalım sabırsızlanıyorum onları görmek için senin ne güzel ara görüş olmuş :)

Herkese maşallah Cinsiyet ogrenenleri tebrik ediyorum .kizi olanlara ayri
Evet aynen ele gelen o top buyuyen rahim gecenn bir yazida okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…