- 17 Kasım 2014
- 149
- 77
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.541
Selamlar:) ikili test için kaç tüp kan verdiniz kızlar? dün 7 tüp kan verdimyaramazın pozisyonundan dolayı nt ölçülemedi. Haftaya bir daha gidecem
Kaşıntımım dısında bir sıkıntım yok canım allaha şükü sen nasılsın birde Bu sıralar yeni bir şeye girdim karnımda ben neden bebeği hissedmiyorum nerde diye düşünüyorum sendede oluyormu. :)nasılsın canım :)
:) iyiyim cok şükür valla benim gündüz aklıma gelmiyor desem akşamlarıda cok kusmalarım başladı onun dışında bir sıkıntım yok. heyecanımımı kaybettim ne
Canım hayırlı olsun ,gelişimi ilerler merak etme ceviz tüketMerhaba hanımlar Dr dan geldim simdi kizimiz oluyor 16+3 olmusuz 150 gr dedi Dr normalmi ki
kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymısEe arkadaslar hisseden yokmu yahu ben ozellikle sabahlari kahvalti yapmadan once hissediyorum dokunmadan gorerek bile farkediliyo.gobegim yamuk duruyo bi taraf yuksek duruyo
ınsallah kapatmaz bebıs gostermıyorum dıye annesıSelam kizlar :)
çok sükür pek kimsenin sikayeti kalmadi sanirim; hamileligin balayini yasiyoruz artik çok sükür
son 30 saat bebegimi görmeme ve cinsiyet ögrenmeme, yok böyle bi heyecansanki sevgiliyle buluscaz
cok degılmı ben 2 ya 3 tup verdımSelamlar:) ikili test için kaç tüp kan verdiniz kızlar? dün 7 tüp kan verdimyaramazın pozisyonundan dolayı nt ölçülemedi. Haftaya bir daha gidecem
benımkıne de 15 gun var daha ,aman sakın sakın otursun da acıl kosmayayım doktoraMerhaba kizlar , bebeklerinin cinsiyetini ogrenen kizlar hayirli olsun saglikla kucaginiza alin ins , benim de bebegimi gormeye son 1 hafta kaldiozledim yaa
benımkıne de 15 gun var daha ,aman sakın sakın otursun da acıl kosmayayım doktora
kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs
ayy benim de velilerim ne hikmetse bu ara beni rüyalarında hep hamile görüyorlaröğrencilerim öğretmenimmm siz hamilemisiniz dediğinde anlıcam ki artık dışardan belli oluyor:)) derste montla oturuyorum zaten bişey yok ama arasıra özellikle öğleden sonra pantalonumun düğmesini açıyorum sıkıyor çünkü:)
Günaydınlarrrrrr İdrar yollarındaki iltihaplanmadan dolayı her gün sabah akşam iğne oluyorum. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye gittiğimde iğne yapılırken karnıma bir kramp girdi belimi doğrultup kalkamadım korktum. Kadın doğumcumuz mevcut isterseniz bir gözükün dediler. Bu fırsat kaçarmı hemen çıktık kadın doğumcunun yanına. Göbüşün üstüne yatmaktan kasılma olmuş herhangi bir sıkıntı yok her ikiside gayet sağlıklı ve kıpır kıpırlar dedi. Ayrıcaaaaaa Oğlumuz pipisini gösterdiiii yani bir oğlumuz kesin ama öbürkü göstermedi ne yaptı ne ettiyse doktor. Kuvvetli muhtemel diğeri de kız ama kesin görmeden bilgi vermek istemiyorum dedi. Ayın 27'sinde kendi doktorumuzda kontrolümüz var herhalde o zaman diğeri de belli olur :)))))
Evet aynen ele gelen o top buyuyen rahim gecenn bir yazida okumuştumkacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs
ayy benim de velilerim ne hikmetse bu ara beni rüyalarında hep hamile görüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?