2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Tatlım özele gidiyorum zaten. Son gittiğimde 13. hafta bitmişti. Doktorum tahmin yapmıcam, emin olduğumda söylücem demişti ve söylemedi. Bi sonraki randevumda haftaya cuma. Arada bi de devlete gittim ama öğrenemedim söylemediler. 1 hafta daha beklicem bakalım inşallah bizimkide gösterir öğreniriz

ben de yaptırmayacagım kuzucuk. zaten ekmek pilav seker yediğim yok. günde yediğim 2-3 meyveden veya 2 kaşık pekmezden de şeker hastası olamam heralde

PaytiPo canm Allah yardimcin olsun insallah her sey yoluna girer sen kendini uzme , kocanla konus de ki stres olmaz bana diye cocuga zarar belki insafa gelir
Canim sagol Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.. suphesiz herkesin derdi sikintisi kaygisi var. Bunlar insallah atlatacagimiz seyler. bu gece cuma gecesi hepimiz birbirimiz icin dua edelim. ..

Canım ilk hareketleri hissetmissin ne güzel. Darisi bize inşallah. Bu arada sinopluymussun. Bende sinopluyum. Hemşehrimi buldum ne güzel
cok saol cnm bu hafta hareketler coğaldı cumartesi kontrol var bakalım dr ne dicek :)
evet cnm sinopluyum merkezde oturuyoruz yazın gelince tum akrabalarım orda sen neresindensin

Kizlar ben ekmek yapma makinasi aldim yagsiz tussuz ekmek pisiriyom artik

Teşekkür ederim canım. Seninkilerde hayırlı uğurlu olsun. Valla sağlıklı sıhhatli olsunlar ben başka birşey istemiyorum. Şu günler bi çabuk çabuk geçsede hepimiz sağlıkla kucağımıza alıversek :)

Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yok napiyo benim bu kuzcuklar annelerine..

bize 10. haftada erkek demişti doktor. yani tahminde bulunuyorum diyerek söylemişti. ama hala emin degiliz. daha 10 gün var kontrole. bi de bugun gergin bir gün gecirdim.ilk 3 ayda hic mide bulantisi ile uyanmamistim. normal gun icinde bile hic istifra etmedim ama dünden beri de enseden gelen bir bas agrim ve mide bulantım var. bugün de karnima iğne gibi kramp lar saplaniyor çok endiselendim ne yapacagimi bilemiyorum gitsem mi acile gitmesem mi kararsizim

Son düzenleme:
ben de hiç tatlı yiyemiyorum neden öyle yazdılar ki, hareketi az olduğu için mi? Ben daha hareketini göremedim. Paşa bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu..

Selam canım ultrasonda el koy oynuyor maşallah hareketli ama detaylı ultrason uzun sürüyor damarlarına parmak sayılarına kadar bakıyorlar onun için daha hareketli olmasını istiyorlar.

evet cnm ben 25 haftaya kadar bişi almıcam ama sonrasında dibine vurucam inş :))
cnö sana da sorıyım su gibi renksiz akıntı oluyormu yürürken özellikle
canım sımdı doktorumla konustum da ıshal konusunda demır ılacı yapıyor ama sona kadar ıcmen gerek dedı,bebege bı zararı olurmu sordum yok dedı aksıne yararı var neyse artık yararı,bolca su ıc dedı bana ılaca da devam.Haber edyım dedım sana ben de 1 haftadır devam edıyor sen de endıselenme

Istedikleri olmayinca bagiriyo cagiriyo uzerime yuruyo .. kapilari carpiyor .

Yuh artık diyesim geldi, rabbim merhametli olmasını nasip etsin inş.

Hiç kafana takıpta bebeğini üzme, sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak.

Kizlar ben ekmek yapma makinasi aldim yagsiz tussuz ekmek pisiriyom artik

canım memnun musun hangi marka aldın bende düşünüyorum aslında kendim için değil bebek olunca tuzsuz yemesi lazım tabi ben baya ilerisini düşünüyorum ama şimdiden alsam bizde evde kendimiz pişirsek fena olmaz dimi

Sayfamızdaki kız bebiş haberleri artıyor maşallah kızlarımıza da erkeklerimize de.

Bakalım ben pazartesini günü hangi haberle geleceğim, tabi önceliğim sağlık haberi ile dönmek.

cnm karıştırdın sen benı benım ishalım yok demir ilacına başlamadım daha hatta :))
benım şefaf akıntım var yazmıştım :) su gibi az az geliyor.

arkadaşlar sizin de kanınız soğuk mu çok zır ısınıyo kanım hep buz gibi eşim her sarılışında bebişi üşütmüşsün yine diyo çok üzülüyorum

Erkekler güçlü kadınları genelde ezmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…