- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.561
canım seninle aramızda 1 gun var ben 12.haftada ogrendim seninkini neden cok beklettiler inş bian once öğrenirsin eger devlete gidiyosan cok gec soyluyorlar ama imkanın varsa bi imkan yarat ve ozelin kapısını cal bebişte kendini göstermek isterse kesin öğrenirsin bu haftada :)
7 Tup mu cok gibi. Baska birsey icin olabilir mi ki. Ben bir tup vermistim@16eyLuL ben ikili test icin 1 tup vermisdim sonrasinda 7 tup kan verdim kanda ne varsa filan baktilar , sende de bence biri ikili test icindir digerleri baska testler icindir
aynen öylebence onların fikri varda senden laf almaya çalışıyorlar:)
7 Tup mu cok gibi. Baska birsey icin olabilir mi ki. Ben bir tup vermistim
ben de yaptırmayacagım kuzucuk. zaten ekmek pilav seker yediğim yok. günde yediğim 2-3 meyveden veya 2 kaşık pekmezden de şeker hastası olamam heraldeGunaydin guzellersağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Canim sagol Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.. suphesiz herkesin derdi sikintisi kaygisi var. Bunlar insallah atlatacagimiz seyler. bu gece cuma gecesi hepimiz birbirimiz icin dua edelim. ..PaytiPo canm Allah yardimcin olsun insallah her sey yoluna girer sen kendini uzme , kocanla konus de ki stres olmaz bana diye cocuga zarar belki insafa gelir
cok saol cnm bu hafta hareketler coğaldı cumartesi kontrol var bakalım dr ne dicek :)Canım ilk hareketleri hissetmissin ne güzel. Darisi bize inşallah. Bu arada sinopluymussun. Bende sinopluyum. Hemşehrimi buldum ne güzel
Mrb ,hayırlı olsun bebişlerin ikiz annesi :)
bizde ikiz bekliyoruz inşallah 12 gün oldu kontrole gideli sanki ay geçmiş gibi bizimde 27 sinde kontrol ikiside erkek gibi dedi bakalım sabırsızlanıyorum onları görmek için senin ne güzel ara görüş olmuş :)
ben de hiç tatlı yiyemiyorumneden öyle yazdılar ki, hareketi az olduğu için mi? Ben daha hareketini göremedim. Paşa bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu..
canım sımdı doktorumla konustum da ıshal konusunda demır ılacı yapıyor ama sona kadar ıcmen gerek dedı,bebege bı zararı olurmu sordum yok dedı aksıne yararı var neyse artık yararı,evet cnm ben 25 haftaya kadar bişi almıcam ama sonrasında dibine vurucam inş :))
cnö sana da sorıyım su gibi renksiz akıntı oluyormu yürürken özellikle
Istedikleri olmayinca bagiriyo cagiriyo uzerime yuruyo .. kapilari carpiyor .
Kizlar ben ekmek yapma makinasi aldim yagsiz tussuz ekmek pisiriyom artik
canım sımdı doktorumla konustum da ıshal konusunda demır ılacı yapıyor ama sona kadar ıcmen gerek dedı,bebege bı zararı olurmu sordum yok dedı aksıne yararı var neyse artık yararı,bolca su ıc dedı bana ılaca da devam.Haber edyım dedım sana ben de 1 haftadır devam edıyor sen de endıselenme
Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yoknapiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
Ay sorma yaa sanki hamile olan oNlar arkadas.
tatlim evlendigimizde ben 24 esim 26 di . Ben otuz oldum beyimiz ergenlige gecti. anasi babasi hep sorunda ben hic onlari problem etmedim asla zaygida kusur etmedim sadece beni ben yapan ozelliklerimden vazgecmedigim icin pek anlasamayiz. Oyle basit seylerden ciddi kavgalarimiz olmaz . Ama kendizinden nefret etmem icin cabaliyor sanki benim ondan tek bir istegim var. Isime benligime kadinligima annelime saygi duymasi. Ama o annesine benzemedigim icin hazmedemiyor. Altinci seneye giriyoruz beni ben oldugum icin sevemedi hayalinde yapmaya calistigi kadina benzetmeye calisti ama yapamadi karsisinda dimdik durmam onu sinirlendiriyor artik ofkesini kontrol edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?