- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.581
Erkekler güçlü kadınları genelde ezmeye çalışıyorlar.
valla bende de selam soyle ordakı ebelere,hıc kayıt olmadım bu gıdısle hıc bırını yapmayacaklar bana
gözün aydın cnmmm ben senın kızın olcağını konuştuğumuzda hissetmiştim :))
sağlıkla gelsin prenses
:)) cnm bu güne kadar bellı etmediyse kızdır o kız :)Bende tahmin istiyorummmmmmmmmmmmmm. :)
oyyyy mide yanması benim kabusumKızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yoknapiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
Kizlar bende tansiyon sorunu vardı belki kimileriniz hatirlar. Doktorumu degistirip riskli gebelik uzmanina gitmeye basladim o da beni nefrolojiye sevk etti bobreklere baktirmami istedi. bu arada tansiyonum düştü diyet yapiyorum ama ne hikmetse hastanede hep yuksek geliyor ve artik kendi tansiyon aletimden suphelenmeye basladim. Herneyse dun nefrolojiye gittim. Idrarda protein atimi yok sukur böbreklerde de bir sikinti cikmadi ama tekrar holter taktirdim doktorun istegi uzerine. Gece tansiyon 11-6 nin ustune asla cikmamaliymis. Çıkarsa ilaca basliycakmisiz. Tansiyon sorunu olan arkadaslar vardi benden haberler boyle aklinizda bulunsun. Idrardan protein atimi onemliymis cok.Bizlerde preeklamsi riski biraz daha fazlaymis maalesef. Umarim sag salim atlatirz bu sureyi.
bize 10. haftada erkek demişti doktor. yani tahminde bulunuyorum diyerek söylemişti. ama hala emin degiliz. daha 10 gün var kontrole.bi de bugun gergin bir gün gecirdim.ilk 3 ayda hic mide bulantisi ile uyanmamistim. normal gun icinde bile hic istifra etmedim ama dünden beri de enseden gelen bir bas agrim ve mide bulantım var. bugün de karnima iğne gibi kramp lar saplaniyor çok endiselendim ne yapacagimi bilemiyorum gitsem mi acile gitmesem mi kararsizim
hım anladım cnm evet bazı doktorlar inatcı oluyor ya da risk almak istemiyorular belki ondan söylememiştir ama bu sefer kesin söler ki normal olarak 16.hafta cinsiyetlerin belli oldugu haftadır inş öğrenirsin insan ister istemez merak ediyorTatlım özele gidiyorum zaten. Son gittiğimde 13. hafta bitmişti. Doktorum tahmin yapmıcam, emin olduğumda söylücem demişti ve söylemedi. Bi sonraki randevumda haftaya cuma. Arada bi de devlete gittim ama öğrenemedim söylemediler.1 hafta daha beklicem bakalım inşallah bizimkide gösterir öğreniriz
kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs
:)) cnm bu güne kadar bellı etmediyse kızdır o kız :)
benımkı 12. hafta içinde belli olmuştu erkek olduğu :)
nezamn öğreniceksin peki, merakla bekliyorum
oylemı bı arkadas sabah yazdı da ıshal gıbı oldum sen zanettım kafa kalmamıs artıkcnm karıştırdın sen benı benım ishalım yok demir ilacına başlamadım daha hatta :))
benım şefaf akıntım var yazmıştım :) su gibi az az geliyor.
ocak randevumu beklıyorum ınsallah tehlıkelı donemı atlatmısımdır,o zaman gıderım her haldeCanım bende kayıt önemli değil diye düşünüyordum ama hamilelik bilgilerinin sağlık bakanlığına gittiğini, hatta doğmamış bebeğin aşılarının bile ona göre hazırlandığını söylediler.
Bence sende ihmal etme.
ben yaz kış üşüyen hatta yatarken bile corap giyen birisiyim ama bugun sanki yanıyorum patlamak üzereyim daral geldi resmen nefes alamıyorum sıcaktan ama işyerimdeki herkes içerinin normal olduğunu söylüyor ama hamilelik gelişimimde bebege kan basıncı olması için kan dolaşımının artacagı yazıyordu aklıma ablam geldi kızcagızın son ayları yaza denk gelmişti sıcaktan pişmişti eylülde dogurmuştu biz üşürken o yanıyordu. belki seninde kan dolaşımın artınca ısınmaya baslarsın ama bildiğin catlıcam bugun bide kazak giydim resmen cıkısı bekliyorumarkadaşlar sizin de kanınız soğuk muçok zır ısınıyo kanım hep buz gibi eşim her sarılışında bebişi üşütmüşsün yine diyo çok üzülüyorum
ınsallah kapatmaz bebıs gostermıyorum dıye annesı
ben yaz kış üşüyen hatta yatarken bile corap giyen birisiyim ama bugun sanki yanıyorum patlamak üzereyim daral geldi resmen nefes alamıyorum sıcaktan ama işyerimdeki herkes içerinin normal olduğunu söylüyor ama hamilelik gelişimimde bebege kan basıncı olması için kan dolaşımının artacagı yazıyordu aklıma ablam geldi kızcagızın son ayları yaza denk gelmişti sıcaktan pişmişti eylülde dogurmuştu biz üşürken o yanıyordu. belki seninde kan dolaşımın artınca ısınmaya baslarsın ama bildiğin catlıcam bugun bide kazak giydim resmen cıkısı bekliyorum
Şimdi birazda kendimden haber veriyim.
Dün burada arkadaşlarla konuştuk, 2. hamileliğim ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim henüz dedim.
Nette vs. 2. hamilelikte 15+16. haftalarda hissedilir yazıyor.
Dün akşam yemeğimizi, kızımın ödevlerini yaptırdık ve dinlenmeye geçtiğimiz de PIT PIT PIT diye o güzel duyguyu hissettim. Hatta hemen eşim ve kızımda ellerini doyup pıt pıt ları hissetmek istediler, 3-5 dk. beklemeden sonra onlarda hissettiler.
Kızımın mutluluğu görülmeye değerdi.
bambaska bi duyguymus bebegini hissetmek
ama ben daha disardakilere hissettiremiyorum, sizin cabuk olmus disariyada hissedilmesi, ikinci diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?