2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bende de selam soyle ordakı ebelere, hıc kayıt olmadım bu gıdısle hıc bırını yapmayacaklar bana

Canım bende kayıt önemli değil diye düşünüyordum ama hamilelik bilgilerinin sağlık bakanlığına gittiğini, hatta doğmamış bebeğin aşılarının bile ona göre hazırlandığını söylediler.

Bence sende ihmal etme.

Merhaba arkadaşlar
Bu haftalarda hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ben mide sorunum nedeniyle henüz bu ilaçlara başlayamadım tedavi görüyorum

Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yok napiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
oyyyy mide yanması benim kabusum oğlumdada vardı doktor her ay 4 şişe renee yazıyodu yine oyle olucak galıba cumartesi kontrol var bakalım ne dicek ne yesem yanma oluyo ozellıkle çıkolata zeytin pırasa

Geçmiş olsun canım.

Yaşınız kaç? ilk bebeğiniz mi?

Benimde ilk hamileliğimde 35. haftada tansiyon problemim çıktı ve idrarda +1 protein çıktı ona bağlı olarak ta 35+6 da müdahalesiz, yani suyum nişanım gelerek normal doğum yaptım.

Bu hamileliğimde de 20. haftadan sonra sıkı takipte olacağım, doktorum 20. haftalara kadar gebelik tansiyonu oluşmaz dedi.

Seninki çok erken olmuş, acaba gebeliğe bağlı değilde normal tansiyon yüksekliği mi?

Şimdi birazda kendimden haber veriyim.

Dün burada arkadaşlarla konuştuk, 2. hamileliğim ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim henüz dedim.

Nette vs. 2. hamilelikte 15+16. haftalarda hissedilir yazıyor.

Dün akşam yemeğimizi, kızımın ödevlerini yaptırdık ve dinlenmeye geçtiğimiz de PIT PIT PIT diye o güzel duyguyu hissettim. Hatta hemen eşim ve kızımda ellerini doyup pıt pıt ları hissetmek istediler, 3-5 dk. beklemeden sonra onlarda hissettiler.

Kızımın mutluluğu görülmeye değerdi.

Tansiyonunu ölçtürme imkanın varsa ölçtür derim.

geçmiş olsun.

hım anladım cnm evet bazı doktorlar inatcı oluyor ya da risk almak istemiyorular belki ondan söylememiştir ama bu sefer kesin söler ki normal olarak 16.hafta cinsiyetlerin belli oldugu haftadır inş öğrenirsin insan ister istemez merak ediyor

kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs

15+3 haftamdayim nerdetse 1.5 hafta once hissetmeye basladim.bebek oldugu cok belli zaten cunku hep ayni yerde hissedilmiyo bazen kasiklarimda bazende gobegimin hemen yantarafinda biraz assagisinda.

:)) cnm bu güne kadar bellı etmediyse kızdır o kız :)
benımkı 12. hafta içinde belli olmuştu erkek olduğu :)
nezamn öğreniceksin peki, merakla bekliyorum

Canım normal kontrollerim hep kaydı, bulantıdan dolayı acil olarak 12. haftada gittim kendi doktoruma gitmişken ense kalınlığı ölçümümü yaptı, serumlarım takıldı, vitaminlerimi yazdı ve haftaya olan randevunu iptal ettirip 1 ay sonraya al dedi, doğal olarak randevulerim kaydı.

Oysaki aynı doktorum kızımda 13. haftada kızım olacağını söylemişti, ben en son 12 de gittiğim için bugünlere kaldı.

Allah nasip ederse pazartesi günü saat 3 te randevum var.

ocak randevumu beklıyorum ınsallah tehlıkelı donemı atlatmısımdır,o zaman gıderım her halde

arkadaşlar sizin de kanınız soğuk mu çok zır ısınıyo kanım hep buz gibi eşim her sarılışında bebişi üşütmüşsün yine diyo çok üzülüyorum
ben yaz kış üşüyen hatta yatarken bile corap giyen birisiyim ama bugun sanki yanıyorum patlamak üzereyim daral geldi resmen nefes alamıyorum sıcaktan ama işyerimdeki herkes içerinin normal olduğunu söylüyor ama hamilelik gelişimimde bebege kan basıncı olması için kan dolaşımının artacagı yazıyordu aklıma ablam geldi kızcagızın son ayları yaza denk gelmişti sıcaktan pişmişti eylülde dogurmuştu biz üşürken o yanıyordu. belki seninde kan dolaşımın artınca ısınmaya baslarsın ama bildiğin catlıcam bugun bide kazak giydim resmen cıkısı bekliyorum

Canım şu an sıfır kolluyum ceketimi çıkardım ve klima çalıştırmama rağmen sıcaklandım

bambaska bi duyguymus bebegini hissetmek
ama ben daha disardakilere hissettiremiyorum, sizin cabuk olmus disariyada hissedilmesi, ikinci diye mi acaba

bambaska bi duyguymus bebegini hissetmek
ama ben daha disardakilere hissettiremiyorum, sizin cabuk olmus disariyada hissedilmesi, ikinci diye mi acaba

Ultrasona göre tam 1 hafta önde gidiyor canım onunda etkisi olabilir.

Birde his derken kuvvetli bir tekme değil hissedilir değip geçmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…