- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.601
Ultrasona göre tam 1 hafta önde gidiyor canım onunda etkisi olabilir.
Birde his derken kuvvetli bir tekme değil hissedilir değip geçmeler.
evet hamilelikte olurmuş sıcak basması ama benim bi tek göbüşüm soğukben yaz kış üşüyen hatta yatarken bile corap giyen birisiyim ama bugun sanki yanıyorum patlamak üzereyim daral geldi resmen nefes alamıyorum sıcaktan ama işyerimdeki herkes içerinin normal olduğunu söylüyor ama hamilelik gelişimimde bebege kan basıncı olması için kan dolaşımının artacagı yazıyordu aklıma ablam geldi kızcagızın son ayları yaza denk gelmişti sıcaktan pişmişti eylülde dogurmuştu biz üşürken o yanıyordu. belki seninde kan dolaşımın artınca ısınmaya baslarsın ama bildiğin catlıcam bugun bide kazak giydim resmen cıkısı bekliyorum
anneeeeemmmm benimkine bi arkadaş geliyo desene oyacımEveeettttt kızıma kim talip
anneeeeemmmm benimkine bi arkadaş geliyo desene oyacımtebrik ederimmm ömrü uzun olsun mis gibi sağlıkla büyüsün göbüşünde
hım anladım cnm evet bazı doktorlar inatcı oluyor ya da risk almak istemiyorular belki ondan söylememiştir ama bu sefer kesin söler ki normal olarak 16.hafta cinsiyetlerin belli oldugu haftadır inş öğrenirsin insan ister istemez merak ediyor
Canım mrb.Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yoknapiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
Hemen beşiklerini kertebiliriz canım :)Eveeettttt kızıma kim talip
kız dedı doktorum ama 12 cı haftamda ,o yuzden tam emın degılımyapmaz yapmaz degil yanibi sürü insan var geç ögrenen hatta dogumda ögrenen
sen ögrendin mi neyin olcak Allahin izniyle?
hayırlı olsun :) sen ne hissediyorsun?Amiiiiinnnnnnn inssssss cnmmmm:) :)
demedı mı ben sana kız gelııyor annesıEveeettttt kızıma kim talip
Hadi gozunaydin cnm ogrendin demek sounda :) Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.( amin hepimize)Eveeettttt kızıma kim talip
Enseden gelen agri tansiyon olabilir cnm dikkat etbize 10. haftada erkek demişti doktor. yani tahminde bulunuyorum diyerek söylemişti. ama hala emin degiliz. daha 10 gün var kontrole.bi de bugun gergin bir gün gecirdim.ilk 3 ayda hic mide bulantisi ile uyanmamistim. normal gun icinde bile hic istifra etmedim ama dünden beri de enseden gelen bir bas agrim ve mide bulantım var. bugün de karnima iğne gibi kramp lar saplaniyor çok endiselendim ne yapacagimi bilemiyorum gitsem mi acile gitmesem mi kararsizim
Bende kafaya takmamaya calisiyorum ama karnima agri saplaninca etkilenmisim demek . Hayirlisi cnm herkes anasinin kuzusu bizimkilerde bi geleydi.Yuh artık diyesim geldi, rabbim merhametli olmasını nasip etsin inş.
Hiç kafana takıpta bebeğini üzme, sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak.
Ben cok memnunum iyiki almisim arcelik aldim cift haznelicanım memnun musun hangi marka aldın bende düşünüyorum aslında kendim için değil bebek olunca tuzsuz yemesi lazım tabi ben baya ilerisini düşünüyorum ama şimdiden alsam bizde evde kendimiz pişirsek fena olmaz dimi
Erkekler güçlü kadınları genelde ezmeye çalışıyorlar.
aynen hazmedemiyorlar, yönetimi elden kaçırırım diye tırsıyorlar..
Eveeettttt kızıma kim talip
Allah iyiliğini versin paytipom ya kopardın beniHazmedemeyen soda icsin hanimlar
Ben de 1 tüp verdim. Benden 110 lira aldılar ikili test için sizden ne kadar aldılar?selam ben bir tüp kan verdim
12. haftadayım ben de geçen haftadan beri yumurtadan büyük bi sertlik var karnımda :)kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs
Canım çok fena bu yanma.onlar iyi olsun katlanır im. Ama ne yesem diye düşünüyorum. Yok canım hic akintim olmadibnım var cnm midem yanıyor özellikle akşamları daha çok.
peki sende su gibi şefaf akıntı oluyormu az az ?
Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?Selam canım ultrasonda el koy oynuyor maşallah hareketli ama detaylı ultrason uzun sürüyor damarlarına parmak sayılarına kadar bakıyorlar onun için daha hareketli olmasını istiyorlar.
17 -18. haftalardan sonra yapılıyo diye biliyorum canımDetaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?