2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ultrasona göre tam 1 hafta önde gidiyor canım onunda etkisi olabilir.

Birde his derken kuvvetli bir tekme değil hissedilir değip geçmeler.

anladim canim;

ben kendi kendime hissediyorum o degip geçmeleri..
zamanini tutturupta yakalamak çok zor elimle daha hissetmedim

evet hamilelikte olurmuş sıcak basması ama benim bi tek göbüşüm soğuk gerçi evin içinde bi parande atmadığım kalıyo ondan da olabilir sürekli hareketliyim karnım da sıcak kalamıyor heralde bu dönemde ne bilem

İnşallah canım bizde öyle umut ediyoruz. En azından elimi karnıma götürdüğümde kızımmı oğlummu diyim o muallaktan kurtulmuş olurum. Alışverişte yapamadım öğrenmeden o da ayrı bir konu.

Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yok napiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
Canım mrb.
olmazmı yanma bende de var yemekte yiyemiyorum hala, yanmada fena reflü gibi sanki ama doğalmış sanırım bebişler nasıl sen nasılsın ,benim karnım kocaman oldu birden nazar değicek kuzularıma :) ama karnım mı büyüdü onlarmı bilmiyorum tabi hep bir korku hep bir endişeliyim bu duygular hep devam mı edicek zaten evhamlıydım sanki iki katına çıktı neler yapıyosun alışveriş veya hazırlık anlamında varmı birşeyler....

Enseden gelen agri tansiyon olabilir cnm dikkat et
Yuh artık diyesim geldi, rabbim merhametli olmasını nasip etsin inş.

Hiç kafana takıpta bebeğini üzme, sen bebeğinin keyfini çıkartmaya bak.
Bende kafaya takmamaya calisiyorum ama karnima agri saplaninca etkilenmisim demek . Hayirlisi cnm herkes anasinin kuzusu bizimkilerde bi geleydi.
Ben cok memnunum iyiki almisim arcelik aldim cift hazneli

Erkekler güçlü kadınları genelde ezmeye çalışıyorlar.

aynen hazmedemiyorlar, yönetimi elden kaçırırım diye tırsıyorlar..

Hazmedemeyen soda icsin hanimlar iki gundur bebegimide benide mahwetti

kacıncı haftan senın 14 cu haftadan sonra gobekte top gıbı sıslık hısedıle bılır o da rahmımız oluyor,bebekte onun ıcındeymıs
12. haftadayım ben de geçen haftadan beri yumurtadan büyük bi sertlik var karnımda :)

Selam canım ultrasonda el koy oynuyor maşallah hareketli ama detaylı ultrason uzun sürüyor damarlarına parmak sayılarına kadar bakıyorlar onun için daha hareketli olmasını istiyorlar.
Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…