- 25 Ocak 2013
- 930
- 528
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.621
Bebisler doğunca mi? Offf onlar yasamasin birşey...aynen ne yesem...öğlene doğru aciktigimda da başlıyor benim yanma.çubuk kraker bastırdı sanki. Birazda sodaoyyyy mide yanması benim kabusumoğlumdada vardı doktor her ay 4 şişe renee yazıyodu yine oyle olucak galıba cumartesi kontrol var bakalım ne dicek ne yesem yanma oluyo ozellıkle çıkolata zeytin pırasa
Eveeettttt kızıma kim talip
Canim geçmiş olsun. Dikkat et kendine, havalar soğuk. Yeni cicilerini güle güle giygunaydın annişler,
dün işe gitmedim rapor aldım, gripim iyice ilerledi doktor antibiotik ve parol verdi. burnuma birisi yumruk atmış sanki cok fena sızlıyor. ama bebişimi gormeye 1 gun kaldı c.tesi görünce kesin hastalık mastalık kalmaz :)) birde hamile pantolonu ve eteği almıştım internetten onlar gelmiş çok sevindim ilk hamilelik kıyafetim yani hani beli lastikli keseli gibi oluyor ya onlardan ilk defa giycem gobusum hafif sivri ama yine de heves ediyor insan, cocukların bayramlık kıyafetlerine duydugu sevinç gibi :)
Allah yardımcınız olsun canım sağlık sıhhat şifa nasip etsin inşallah.Kızlar benim rahmimde perde olduğu için rahim ağzına dikiş atılacak yarın. Dua edin bizim için bebişime bi şey olmasın
Kızlar benim rahmimde perde olduğu için rahim ağzına dikiş atılacak yarın. Dua edin bizim için bebişime bi şey olmasın
canm Allah yardimci olsun size ikiniz de iyi olcaksiniz insallah guzel haberlerle gel[/QUOTE
Teşekkür ederim canım amiiiiin inşallah
Canim benim yaaa. Kesinlikle çok duygusal olduğumuz bir süreç. Anlayabiliyorum seni. İnsan ilgi bekliyor, ilgilenilmek istiyor. Bence esinle konuş, sikintilarini anlat. İnsan bebeğini görmek için zaman yaratmali bence. İlk bebeğimiz birde sanirimKizlar yaa ben esimle problemler yasiyorum burda bahsedip heyecanla bebek beklerken boyle seyler konusmak istemiyorum . Bir derdim var bolumunde cok alayci yaklasimlar oluyor hamile bi kadin olarak kaldiramayabilirim .. napacam bilmiyorum artik her aksam karnima agrilar saplaniyor. Her kontrole yalniz gittim . Kendim aserdim kendim yedim. Agrimi acimi sevincimi hic birseyimi paylasmiyor. Sadece cocugu olacagi icin mutlu ama bu cocugu tasiyana saygisi yok .
Detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor?
Ayy inşallah diğeri de kizdir. Bir kız bir erkek çok güzel olur. Bizim karsi komsumuzun öyle. Maşallah beraber buyuyorlar.Günaydınlarrrrrr İdrar yollarındaki iltihaplanmadan dolayı her gün sabah akşam iğne oluyorum. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye gittiğimde iğne yapılırken karnıma bir kramp girdi belimi doğrultup kalkamadım korktum. Kadın doğumcumuz mevcut isterseniz bir gözükün dediler. Bu fırsat kaçarmı hemen çıktık kadın doğumcunun yanına. Göbüşün üstüne yatmaktan kasılma olmuş herhangi bir sıkıntı yok her ikiside gayet sağlıklı ve kıpır kıpırlar dedi. Ayrıcaaaaaa Oğlumuz pipisini gösterdiiii yani bir oğlumuz kesin ama öbürkü göstermedi ne yaptı ne ettiyse doktor. Kuvvetli muhtemel diğeri de kız ama kesin görmeden bilgi vermek istemiyorum dedi. Ayın 27'sinde kendi doktorumuzda kontrolümüz var herhalde o zaman diğeri de belli olur :)))))
Ayyy herşeyi ben mi yaşıyorum dedim inan..bebislerim iyi mi diye telaslaniyorum.Dr kontrolum pazartesi inş..Canım mrb.
olmazmı yanma bende de var yemekte yiyemiyorum hala, yanmada fena reflü gibi sanki ama doğalmış sanırım bebişler nasıl sen nasılsın ,benim karnım kocaman oldu birden nazar değicek kuzularıma :) ama karnım mı büyüdü onlarmı bilmiyorum tabi hep bir korku hep bir endişeliyim bu duygular hep devam mı edicek zaten evhamlıydım sanki iki katına çıktı neler yapıyosun alışveriş veya hazırlık anlamında varmı birşeyler....
İnşallah canım. Biz büyük sınavlardan geçtik iki tane bebek kaybettik günlerce gecelerce gözümde ağlamaktan yaş kalmadı piskolojik tedavi bile gördüm bu yüzden çevremde beni seven herkes Allah sana bir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah ikizlerin olur diye dua ettiler yaş itibari ilede zaten Tek bebek olsaydı da ikinciyi düşünmek zor olurdu Rabbim dualarımızı duydu halime acıdı ikiz bebiş nasip etti birini öğrendik erkek bakalım ikinci de kız olursa oooofffff değmeyin keyfimize :) Bu arada ne eşimin ne bizim sülalede ikiz hiç yok ilk ikizler bizimkiler olacaklar Rabbim nasip ederse :)Ayy inşallah diğeri de kizdir. Bir kız bir erkek çok güzel olur. Bizim karsi komsumuzun öyle. Maşallah beraber buyuyorlar.
teşekkür ederim tatlım kaptık şifayı bi kere gecen persembeden beri kurtulamadım bir türlü :)Canim geçmiş olsun. Dikkat et kendine, havalar soğuk. Yeni cicilerini güle güle giy
Hemen beşiklerini kertebiliriz canım :)
demedı mı ben sana kız gelııyor annesı
Hadi gozunaydin cnm ogrendin demek sounda :) Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.( amin hepimize)
Canımm öğrendin mi sonunda, gözün aydın, sağlıkla al kucağınakızıma arkadas geliyor desenee
Banane kız benimdir ben bldim cinsiyetini.
Evetttt bildinnn cnmmm bakalim dusunucezzzz talip cok gibi
Hadi gözün aydın canımallah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.[/
QUOTE]
Sagol cnmm amin ins :)
Canim ben yaptirmayi düşünüyorum. Arkadaşımdan gecen hafta duydum. Akrabası 8. ayında hastaneye yatmis. Bebeği iri olduğu icin, 5 kiloymuş. Bebek daha fazla almasın diye hastaneye yatirmislar. Şeker yüklemesi yapilsaydi belki de önlem alinirdi.Gunaydin guzellersağlık ocağınidan geldim şimdi.idrar ve hormon tahlili verdim yarın çıkacak inşallah. 20. Haftada da tetanos ve şeker yüklemesi için gelin dedi.ama ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
şeker yüklemesini yaptır bence hamilelik şekeri çıkarsa nasıl anlaşılacak önemli yaniCanim ben yaptirmayi düşünüyorum. Arkadaşımdan gecen hafta duydum. Akrabası 8. ayında hastaneye yatmis. Bebeği iri olduğu icin, 5 kiloymuş. Bebek daha fazla almasın diye hastaneye yatirmislar. Şeker yüklemesi yapilsaydi belki de önlem alinirdi.
Canim tebrik ederim. Amin inşallah saglikla gelirler...Günaydınlarrrr benimde kızım olucakkk Allahım hepimize sağlıklı bebekler versin sağlıkla sıhhatle gel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?