2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
oyyyy mide yanması benim kabusum oğlumdada vardı doktor her ay 4 şişe renee yazıyodu yine oyle olucak galıba cumartesi kontrol var bakalım ne dicek ne yesem yanma oluyo ozellıkle çıkolata zeytin pırasa
Bebisler doğunca mi? Offf onlar yasamasin birşey...aynen ne yesem...öğlene doğru aciktigimda da başlıyor benim yanma.çubuk kraker bastırdı sanki. Birazda soda

Canim geçmiş olsun. Dikkat et kendine, havalar soğuk. Yeni cicilerini güle güle giy

Kızlar bugün sağlık ocağındaki kan tahlilimi aldım ve B12 vitamin eksikliği çıktı.
Aile hekimi yerinde yoktu dolayısıyla ilaç yazan olmadı, dr.kontrolümde 10 gün sonra.
Kafam karıştı, napsam sıkıntı olur mu?

Canim benim yaaa. Kesinlikle çok duygusal olduğumuz bir süreç. Anlayabiliyorum seni. İnsan ilgi bekliyor, ilgilenilmek istiyor. Bence esinle konuş, sikintilarini anlat. İnsan bebeğini görmek için zaman yaratmali bence. İlk bebeğimiz birde sanirim

Ayy inşallah diğeri de kizdir. Bir kız bir erkek çok güzel olur. Bizim karsi komsumuzun öyle. Maşallah beraber buyuyorlar.

Biz 13. haftada gittik detaylı ultrason'a ama bizim ikili testler yapılamadığı ikiz oldukları için gittik 10 hafta sonra tekrar gel dedi tekrar gidicez Allah kısmet ederse.

Ayyy herşeyi ben mi yaşıyorum dedim inan..bebislerim iyi mi diye telaslaniyorum.Dr kontrolum pazartesi inş..

Benim gobiş te büyüdü maşallah hepimize . . Bakim inş büyümüşlerdir..onlar kipirdadikca öyle cok mutlu oluyorum ki...oradan ayrılmak istemiyorum.. Rabbim hepimize o mis kokuları içimize derin derin çekmeyi, popocuklari isirmayi nasip etsin..

Cinsiyet netlessin istiyorum pazartesi.bi de önce şubat tatilinde boya badana.ev nasıl toparlanarak bilmem..eşim hallederim ben diyor,ona da kiyamiyorum.sonra baslicsm inş kısmet olursa

Ayy inşallah diğeri de kizdir. Bir kız bir erkek çok güzel olur. Bizim karsi komsumuzun öyle. Maşallah beraber buyuyorlar.
İnşallah canım. Biz büyük sınavlardan geçtik iki tane bebek kaybettik günlerce gecelerce gözümde ağlamaktan yaş kalmadı piskolojik tedavi bile gördüm bu yüzden çevremde beni seven herkes Allah sana bir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah ikizlerin olur diye dua ettiler yaş itibari ilede zaten Tek bebek olsaydı da ikinciyi düşünmek zor olurdu Rabbim dualarımızı duydu halime acıdı ikiz bebiş nasip etti birini öğrendik erkek bakalım ikinci de kız olursa oooofffff değmeyin keyfimize :) Bu arada ne eşimin ne bizim sülalede ikiz hiç yok ilk ikizler bizimkiler olacaklar Rabbim nasip ederse :)

Hemen beşiklerini kertebiliriz canım :)

Hehehhh olur Cnm ama bi babasına sormam lazim

demedı mı ben sana kız gelııyor annesı

Dediiiiinnnn cnmmmm onca rrüyam da çıktı böylelikle

Hadi gozunaydin cnm ogrendin demek sounda :) Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin.( amin hepimize)

Evet cCnm öğrendim sonunda artik kızım diye sevebilirim amin cCnm hepimiz ssağlıkla KKucagimiza alalım inş.

Canımm öğrendin mi sonunda, gözün aydın, sağlıkla al kucağına kızıma arkadas geliyor desenee

Ogrendim cnmmmm amin inssss hepimiz saglijla alalim kucagimiza ..prensesler cogaliyoooorrrrr :)

Banane kız benimdir ben bldim cinsiyetini.

Evetttt bildinnn cnmmm bakalim dusunucezzzz talip cok gibi

Hadi gözün aydın canım allah
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.[/
QUOTE]

Sagol cnmm amin ins :)

PaytiPo
Cnm aile ici oluyor malesef...
Bende cuma aksamindan beri konusmuyorum... cok da tinn...
Erkek psikolojisiyle bizimki cok farkli...
Cok sikintiya girme evlilik bole bisey...
ALLAH beterinden korusun eksik etmesin helallerimizi basimizdan...
Ayetel kursi oku insaallah bol bol ...
Inan coook faydası oluyor....
Cenabi Hak cumlemize hayırlı gecim versin...
Ya Cami Ya Selam...
Hepimizi ailelerimizle selametle bir arada tut inşaallah... amin...

Canim ben yaptirmayi düşünüyorum. Arkadaşımdan gecen hafta duydum. Akrabası 8. ayında hastaneye yatmis. Bebeği iri olduğu icin, 5 kiloymuş. Bebek daha fazla almasın diye hastaneye yatirmislar. Şeker yüklemesi yapilsaydi belki de önlem alinirdi.

şeker yüklemesini yaptır bence hamilelik şekeri çıkarsa nasıl anlaşılacak önemli yani
neden yaptırmak istemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…