2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım benim ya ,artık annelik hormonları da tavan bizde iki katı yaşıyoruz herşeyi :)sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız
bende netleşssin diyorum gerçi eminimde artık iki oğlan annesi gibi hissediyorum
çok isteklerim düşüncelerim var evle ilgili ama ölçüler sığdıramıyorum falan bakalım kırıp dökmeden birkaç deneme yaptırıcam bende yorucu ama bir o kadar tatlı telaşlı günler bizi bekliyor
Bu arada hiç isim düşündünüzmü

iyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim troid tahlillerimi yaptırmak için t3 üm birazcık yüksek çıktı haftaya endokrine gitcem eşim bugün dayanamadı yarın kontrolum olmasına ragmen bebegı görelim dedi ultrasona girdim doktor tam bakacaktı bizimki hemen arkasını döndü bende sizin tecrübelerinize dayanarak öksüreyim mi o zaman hareket ediyomus dedım öksürdüm sonra nasıl bı hareketler yerınde durmuyor sıpa tatlı bısey yememıstım ama kahvaltı yapmıstım doktor baktı baktı oglana benzıyo gıbı ama kızda olabilir bellı degıl dedı sadece cinsiyet için gitmiştim ama yine aynı belirsizlik hep bi kızım olsun isterdim ama hayrlısı olsun bakalım babamız da hemen rollere girmeye basladı oglum dıye oysa o da hep kız olsun derdı kandırmıs benı demekkı

ınsallah sag salım alırsın ıkısını de kucagına canım,ıste mucuze gıbı gercekten,ben de cok severım ıkız tadından yenmez

Canım hoş geldin aramıza. Ben dün öğrendim kesin olarak cinsiyetini. Doktora gidersen sende ogrenebilirsin bence

Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur, en kisa surede atlatirsin bu süreyi

12 cı haftadan rahım hısedılırmı kı bılemedım tatlımben 15 ım hıc bı sey hıssetmıyorum,taş oldum
Canım ben çok zayıfım 42 kiloyum. Normalde göbeğim hiç yoktu hatta içine çöküktü o yüzden farkediliyor sanırım. Eşim bile dokununca farkediyor ordan seviyor minnakımızı :)

Canim hayrina bir de bana yorum yap, bak tutmus oya da
ah canım ah sabah da bunun espırısını yaptım burda bı arkadasla,kendıme bıle bılemedım suana kadar erkek hıssedıyorum doktorum kıza benzettı,oyaya ılk gunden kız dedım cevresınde hep erkek dıyorlardı ama ne bılıyım 6 cı hıssım mı bas kaldırdı bı anda sen ne zamana oyrenecksın cınsıyetı

Çok duygulandim...:)
Rabbimin hikmeti Annesiii...
Sağ salim kucağına al buyut ikincisi de Cimcime çıksın Oyyy yerler onlarıiii:)

Oyyy hala gizliyor annesinden babasından Dimek kiii...yerler o pitircigi :)
Geçmiş olsun canim... Düşer inşaAllah hormonun...

kız sen yemek yemıyormusn ne o 42 kılo,ırelıde bebegınle aynı magazadan gıyersın bı de
Zaten mağazaların çocuk bölümlerinden alıyorum bazen kendime Yaa yiyemiyorum çok fazla bir şey. Tatlıyı falan hiç sevmiyorum. Keşke yiyebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…