- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.641
12 cı haftadan rahım hısedılırmı kı bılemedım tatlım12. haftadayım ben de geçen haftadan beri yumurtadan büyük bi sertlik var karnımda :)
Ayyy herşeyi ben mi yaşıyorum dedim inan..bebislerim iyi mi diye telaslaniyorum.Dr kontrolum pazartesi inş..
Benim gobiş te büyüdü maşallah hepimize .. Bakim inş büyümüşlerdir..onlar kipirdadikca öyle cok mutlu oluyorum ki...oradan ayrılmak istemiyorum.. Rabbim hepimize o mis kokuları içimize derin derin çekmeyi, popocuklari isirmayi nasip etsin..
Cinsiyet netlessin istiyorum pazartesi.bi de önce şubat tatilinde boya badana.ev nasıl toparlanarak bilmem..eşim hallederim ben diyor,ona da kiyamiyorum.sonra baslicsm inş kısmet olursa
267 lira ,sıgorta ındırımlı hem deBen de 1 tüp verdim. Benden 110 lira aldılar ikili test için sizden ne kadar aldılar?
Caniim çok tebrik edeirm senii kız annesi oluyosun deseneeEveeettttt kızıma kim talip
ınsallah sag salım alırsın ıkısını de kucagına canım,ıste mucuze gıbı gercekten,ben de cok severım ıkız tadından yenmezİnşallah canım. Biz büyük sınavlardan geçtik iki tane bebek kaybettik günlerce gecelerce gözümde ağlamaktan yaş kalmadı piskolojik tedavi bile gördüm bu yüzden çevremde beni seven herkes Allah sana bir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah ikizlerin olur diye dua ettiler yaş itibari ilede zaten Tek bebek olsaydı da ikinciyi düşünmek zor olurdu Rabbim dualarımızı duydu halime acıdı ikiz bebiş nasip etti birini öğrendik erkek bakalım ikinci de kız olursa oooofffff değmeyin keyfimize :) Bu arada ne eşimin ne bizim sülalede ikiz hiç yok ilk ikizler bizimkiler olacaklar Rabbim nasip ederse :)
Canım hoş geldin aramıza. Ben dün öğrendim kesin olarak cinsiyetini. Doktora gidersen sende ogrenebilirsin benceMerhabalar kızlar arada girip okuyorum ama yazamıyordum size
2.hamileliğim ama ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse
İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız minnaklarımızı kucağımıza
Henuz cinsiyeti belli olmadı nasıl dört gözle bekliyorum anlatamam
Eveeettttt kızıma kim talip
Bende sutumu peynirimi koyden aliyorum ve yogurt mayaliyorum ancak bu kadar geliyor elimdenKizlar ben ekmek yapma makinasi aldim yagsiz tussuz ekmek pisiriyom artik
demedı mı ben sana kız gelııyor annesı
Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur, en kisa surede atlatirsin bu süreyiKizlar bende tansiyon sorunu vardı belki kimileriniz hatirlar. Doktorumu degistirip riskli gebelik uzmanina gitmeye basladim o da beni nefrolojiye sevk etti bobreklere baktirmami istedi. bu arada tansiyonum düştü diyet yapiyorum ama ne hikmetse hastanede hep yuksek geliyor ve artik kendi tansiyon aletimden suphelenmeye basladim. Herneyse dun nefrolojiye gittim. Idrarda protein atimi yok sukur böbreklerde de bir sikinti cikmadi ama tekrar holter taktirdim doktorun istegi uzerine. Gece tansiyon 11-6 nin ustune asla cikmamaliymis. Çıkarsa ilaca basliycakmisiz. Tansiyon sorunu olan arkadaslar vardi benden haberler boyle aklinizda bulunsun. Idrardan protein atimi onemliymis cok.Bizlerde preeklamsi riski biraz daha fazlaymis maalesef. Umarim sag salim atlatirz bu sureyi.
Canım ben çok zayıfım 42 kiloyum. Normalde göbeğim hiç yoktu hatta içine çöküktü12 cı haftadan rahım hısedılırmı kı bılemedım tatlımben 15 ım hıc bı sey hıssetmıyorum,taş oldum
kız sen yemek yemıyormusn ne o 42 kılo,ırelıde bebegınle aynı magazadan gıyersın bı deCanım ben çok zayıfım 42 kiloyum. Normalde göbeğim hiç yoktu hatta içine çöküktüo yüzden farkediliyor sanırım. Eşim bile dokununca farkediyor ordan seviyor minnakımızı :)
ah canım ah sabah da bunun espırısını yaptım burda bı arkadasla,kendıme bıle bılemedım suana kadar erkek hıssedıyorum doktorum kıza benzettı,oyaya ılk gunden kız dedım cevresınde hep erkek dıyorlardı ama ne bılıyım 6 cı hıssım mı bas kaldırdı bı andaCanim hayrina bir de bana yorum yap, bak tutmus oya da
Allah yardimcin olsun tatlim...Kızlar benim rahmimde perde olduğu için rahim ağzına dikiş atılacak yarın. Dua edin bizim için bebişime bi şey olmasın
Canim tebrik ederim. Normal olmasa doktor söylerdi. Canini sıkma senMerhaba hanımlar Dr dan geldim simdi kizimiz oluyor 16+3 olmusuz 150 gr dedi Dr normalmi ki
Çok duygulandim...:)İnşallah canım. Biz büyük sınavlardan geçtik iki tane bebek kaybettik günlerce gecelerce gözümde ağlamaktan yaş kalmadı piskolojik tedavi bile gördüm bu yüzden çevremde beni seven herkes Allah sana bir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah ikizlerin olur diye dua ettiler yaş itibari ilede zaten Tek bebek olsaydı da ikinciyi düşünmek zor olurdu Rabbim dualarımızı duydu halime acıdı ikiz bebiş nasip etti birini öğrendik erkek bakalım ikinci de kız olursa oooofffff değmeyin keyfimize :) Bu arada ne eşimin ne bizim sülalede ikiz hiç yok ilk ikizler bizimkiler olacaklar Rabbim nasip ederse :)
Oyyy hala gizliyor annesinden babasından Dimek kiii...yerler o pitircigi :)iyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim troid tahlillerimi yaptırmak için t3 üm birazcık yüksek çıktı haftaya endokrine gitcem eşim bugün dayanamadı yarın kontrolum olmasına ragmen bebegı görelim dedi ultrasona girdim doktor tam bakacaktı bizimki hemen arkasını döndübende sizin tecrübelerinize dayanarak öksüreyim mi o zaman hareket ediyomus dedım öksürdüm sonra nasıl bı hareketler yerınde durmuyor sıpa tatlı bısey yememıstım ama kahvaltı yapmıstım doktor baktı baktı oglana benzıyo gıbı ama kızda olabilir bellı degıl dedı sadece cinsiyet için gitmiştim ama yine aynı belirsizlik hep bi kızım olsun isterdim ama hayrlısı olsun bakalım babamız da hemen rollere girmeye basladı oglum dıye oysa o da hep kız olsun derdı kandırmıs benı demekkı
Zaten mağazaların çocuk bölümlerinden alıyorum bazen kendimekız sen yemek yemıyormusn ne o 42 kılo,ırelıde bebegınle aynı magazadan gıyersın bı de
İnşallah anestezinin bebeğe zararı olmaz ya da ameliyat doğum kasılmalarını başlatmazAllah yardimcin olsun tatlim...
Her şey güzel olacak inşaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?