- 31 Mayıs 2010
- 197
- 104
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.661
selam ben bir tüp kan verdim
cok degılmı ben 2 ya 3 tup verdım
SusamSokagiSakini ben ikili test icin 1 tup vermisdim sonrasinda 7 tup kan verdim kanda ne varsa filan baktilar , sende de bence biri ikili test icindir digerleri baska testler icindir
7 Tup mu cok gibi. Baska birsey icin olabilir mi ki. Ben bir tup vermistim
Anlıyorum tatlim..İnşallah anestezinin bebeğe zararı olmaz ya da ameliyat doğum kasılmalarını başlatmazEn büyük korkum bunlar
15.cüzu verdim tatlim:)Canım mrb.. ben de bi cüz alabilir miyim
Canim bizde merkez deniz. Annemler yazin tasindi sinop a. Bizde artik daha sık giderizcok saol cnm bu hafta hareketler coğaldı cumartesi kontrol var bakalım dr ne dicek :)
evet cnm sinopluyum merkezde oturuyoruz yazın gelince tum akrabalarım orda sen neresindensin
Kesin kızdı seninki zaten ben anlamış erkenden eklemisyieklemistim listeye :):):)Canim bizde merkez deniz. Annemler yazin tasindi sinop a. Bizde artik daha sık gideriz
Canim özellikle akşamları şişkinlik ve mide yanmasi oluyor. Dun doktoruma sordum. Rahim genişlediği için olabilir dedi. Gaviscon verecekti ama ben doğal bir şeyler soyler misiniz dedim. Soda icebilirsin dedi.Kızlar okuyorum sayfa sayfa ama mide yanmasi şikayeti olan hic mi yoknapiyo benim bu kuzcuklar annelerine..
Ayy teşekkür ederim canım benim. Kesinleşti nihayet cinsiyetimizKesin kızdı seninki zaten ben anlamış erkenden eklemisyieklemistim listeye :):):)
Küçük melegin hayırlı olsuuun:)
canım ben de bir cüz alabilir miyim?Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...
1.Cüz:Bst1608
2.Cüz:SirriEyvan
3.Cüz:Bst1608
4.Cüz:Bst1608
5.Cüz:seyma2009
6.Cüz:PaytiPo
7.Cüz:PaytiPo
8.Cüz:meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz:SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüzbaldamlam
15.Cüz:mehtaphk
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:mirac75
22.Cüz:mirac75
23.Cüz:mirac75
24.Cüz:mirac75
25.Cüz:mirac75
26.Cüz:gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66
hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...
ah canım ah sabah da bunun espırısını yaptım burda bı arkadasla,kendıme bıle bılemedım suana kadar erkek hıssedıyorum doktorum kıza benzettı,oyaya ılk gunden kız dedım cevresınde hep erkek dıyorlardı ama ne bılıyım 6 cı hıssım mı bas kaldırdı bı andasen ne zamana oyrenecksın cınsıyetı
Geçmiş olsun canım. Allah bebeğini ve seni korusunKızlar benim rahmimde perde olduğu için rahim ağzına dikiş atılacak yarın. Dua edin bizim için bebişime bi şey olmasın
Tebrik ederim canim. Çok merak ediyordum senin bebişin cinsiyetini. Rüyaların doğru cikti deseneEveeettttt kızıma kim talip
Elbette 16 senindir caniimmm:)canım ben de bir cüz alabilir miyim?
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah problemsiz atlatacağız bu operasyonu daGeçmiş olsun canım. Allah bebeğini ve seni korusun
Ne güzel tatlimmm:)Ayy teşekkür ederim canım benim. Kesinleşti nihayet cinsiyetimiz
amin cnm inşallah. Ne zamana kadar okunacaktı?Elbette 16 senindir caniimmm:)
Allah kabul etsiiin:)
2 ocak son gün canim:)amin cnm inşallah. Ne zamana kadar okunacaktı?
tamam cnm okuyunca haber veririm.2 ocak son gün canim:)
Canim soda harika bir fikirmisEnseden gelen agri tansiyon olabilir cnm dikkat et
Bende kafaya takmamaya calisiyorum ama karnima agri saplaninca etkilenmisim demek . Hayirlisi cnm herkes anasinin kuzusu bizimkilerde bi geleydi.
Ben cok memnunum iyiki almisim arcelik aldim cift hazneli
Hazmedemeyen soda icsin hanimlar iki gundur bebegimide benide mahwetti
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın cnmKizlar bende tansiyon sorunu vardı belki kimileriniz hatirlar. Doktorumu degistirip riskli gebelik uzmanina gitmeye basladim o da beni nefrolojiye sevk etti bobreklere baktirmami istedi. bu arada tansiyonum düştü diyet yapiyorum ama ne hikmetse hastanede hep yuksek geliyor ve artik kendi tansiyon aletimden suphelenmeye basladim. Herneyse dun nefrolojiye gittim. Idrarda protein atimi yok sukur böbreklerde de bir sikinti cikmadi ama tekrar holter taktirdim doktorun istegi uzerine. Gece tansiyon 11-6 nin ustune asla cikmamaliymis. Çıkarsa ilaca basliycakmisiz. Tansiyon sorunu olan arkadaslar vardi benden haberler boyle aklinizda bulunsun. Idrardan protein atimi onemliymis cok.Bizlerde preeklamsi riski biraz daha fazlaymis maalesef. Umarim sag salim atlatirz bu sureyi.
.canımyaa anlayabiliyorum heyecanını banada doktor %51 kız dedi bir oğlum var 4,5 yaşında ve kısmet olursa kızım olsunda isterim. ama %51 güvenip hiçbirşey almadım daha bir an önce netleşsede alışverişe başlasam istiyorum minik minik kıyafetleri görünce.
Valla ben hangi tarafta olduğunu hissediyorum hatta dışarıdan baktığımda belli oluyor ki zaten çok değişik biir duygu yaaaaMrb arkadaslar benim dogumumda nasipse 8 haziran.oglusum olucakmis :) sizi sunu sormak istiyorum elinizi karniniza koydugunuzda elinizin altina boyle top gibi bise geliyomu buyuk bi top.gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?