- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.681
Canim benim inşallah sıkıntısız atlatirsin. Dualarim sizinle...Kızlar benim rahmimde perde olduğu için rahim ağzına dikiş atılacak yarın. Dua edin bizim için bebişime bi şey olmasın
Canım kullandigin vitaminlerin içine bak. Belki vardır içinde. Benimkilerde var mesela. Sen yine de sor doktora. Senin düşük çikmiş çünkü.Kızlar bugün sağlık ocağındaki kan tahlilimi aldım ve B12 vitamin eksikliği çıktı.
Aile hekimi yerinde yoktu dolayısıyla ilaç yazan olmadı, dr.kontrolümde 10 gün sonra.
Kafam karıştı, napsam sıkıntı olur mu?
sagol canım teşekkür ederim aslında ben zorladım çocugumu o direk döndü poposunu göstermicem işte der gibiOyyy hala gizliyor annesinden babasından Dimek kiii...yerler o pitircigi :)
Geçmiş olsun canim... Düşer inşaAllah hormonun...
Canim ben yaptırmak istediğimi yazmistimşeker yüklemesini yaptır bence hamilelik şekeri çıkarsa nasıl anlaşılacak önemli yani
neden yaptırmak istemiyorsun
Canim tatli heyecanlar. Ben Ahsen ismini düşünüyorum şimdilik. Bakalım daha zaman var. Hayirlisiyla buyusunlerdecanım benim ya ,artık annelik hormonları da tavan bizde iki katı yaşıyoruz herşeyi :)sağlıklı olsunlarda herşeye razıyız
bende netleşssin diyorum gerçi eminimde artık iki oğlan annesi gibi hissediyorum
çok isteklerim düşüncelerim var evle ilgili ama ölçüler sığdıramıyorum falan bakalım kırıp dökmeden birkaç deneme yaptırıcam bende yorucu ama bir o kadar tatlı telaşlı günler bizi bekliyor
Bu arada hiç isim düşündünüzmü
Canim cinsiyet işi öbür kontrole kaldı desene. Bebiş saglikli olsun da ogrenirsiniz inşallah. Benimki de önce yüzüstüydu sonra poposunu döndü bize.iyi akşamlar kızlar bugün hastaneye gittim troid tahlillerimi yaptırmak için t3 üm birazcık yüksek çıktı haftaya endokrine gitcem eşim bugün dayanamadı yarın kontrolum olmasına ragmen bebegı görelim dedi ultrasona girdim doktor tam bakacaktı bizimki hemen arkasını döndübende sizin tecrübelerinize dayanarak öksüreyim mi o zaman hareket ediyomus dedım öksürdüm sonra nasıl bı hareketler yerınde durmuyor sıpa tatlı bısey yememıstım ama kahvaltı yapmıstım doktor baktı baktı oglana benzıyo gıbı ama kızda olabilir bellı degıl dedı sadece cinsiyet için gitmiştim ama yine aynı belirsizlik hep bi kızım olsun isterdim ama hayrlısı olsun bakalım babamız da hemen rollere girmeye basladı oglum dıye oysa o da hep kız olsun derdı kandırmıs benı demekkı
Valla ben dayanamam toptan almaya çatlarımmkızlar alışverişten bahsediyorsunuz ama daha erken değil mi ben yine herşeyin en iyisi olsun diye görüdüğüm alamıyorum daha güzelini bulurum düşüncesiyle normaldede böyleyim zaten nisanda herşeyi toptan alak mantıklı değil mi bir de neler alınacak liste yaptınız mı
Ooooffffff benim daha 3 günüm varSelam kizlar :)
çok sükür pek kimsenin sikayeti kalmadi sanirim; hamileligin balayini yasiyoruz artik çok sükür
son 30 saat bebegimi görmeme ve cinsiyet ögrenmeme, yok böyle bi heyecansanki sevgiliyle buluscaz
Ayyyy ne güzell Rabbim mutluluğunuzu daim etsinŞimdi birazda kendimden haber veriyim.
Dün burada arkadaşlarla konuştuk, 2. hamileliğim ve bebeğimin hareketlerini hissetmedim henüz dedim.
Nette vs. 2. hamilelikte 15+16. haftalarda hissedilir yazıyor.
Dün akşam yemeğimizi, kızımın ödevlerini yaptırdık ve dinlenmeye geçtiğimiz de PIT PIT PIT diye o güzel duyguyu hissettim. Hatta hemen eşim ve kızımda ellerini doyup pıt pıt ları hissetmek istediler, 3-5 dk. beklemeden sonra onlarda hissettiler.
Kızımın mutluluğu görülmeye değerdi.
80tl verdik biz 1 tüp kan aldılarBen de 1 tüp verdim. Benden 110 lira aldılar ikili test için sizden ne kadar aldılar?
Babaanne bizim gibi deseneNe güzel tatlimmm:)
Artık minnos kıyafetler alabilirsin Oyyy...
Bizimki yüksek ihtimal kiz biliyorsun...ama babaanne sabredemiyir şimdiden almış bir şeyler...yelek örüyor:):)
Canim gözün aydin. Erkek mi istiyordun peki?bütün ama bütün belirtiler erkek gösterirken ve bende öyle hissederken KIZIM olacagını öğrendim..yakışıklı böcüklerin içine bir çiçekte benden:)
Canim bazi istisnalar var dediğin gibi kiz denip erkek çikan ya da tam tersi. Bence 16. haftadasin. Artik görülür diye düşünüyorum. İçini rahatlatmak için başka doktorada gidebilirsin. Ben dun ogrenmeseydim öyle yapacaktimMerhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim bugün kendi doktorum %80 erkek dedi kesin konuşmadı şaşırttı beni ilk çocuğum erkek ona hemen söylemişti erkek bebek diye bu ikincisinde testiler daha oluşmamış kesin değil ama erkek dedi bu haftalarda penis ve testiler oluşmazmı ilk hamileliğimdede bu haftalarda öğrenmiştim onda nasıl bildi hemen anlamadım kafam çok karıştı kızmı erkekmi diye böyle bu haftalar erkek olupta sonra kız olan varmı 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı
Canim gözün aydin. Erkek mi istiyordun peki?
Canim tatli heyecanlar. Ben Ahsen ismini düşünüyorum şimdilik. Bakalım daha zaman var. Hayirlisiyla buyusunlerde
Benimki gebelige bagli degil canım. Benim normaldede tansiyonum 12 -7 ydi hep. 13 u gordugumde oluyordu. hamilelikte sürekli tansiyon ölçtüğüm için bu degerlerin daha da yukseldiğini farkettik. her doktora gittiğimde 14-8 tansiyon gelmeye başladı. ama normalde 11-5 11-6 gibi hep su anda. holter sonuçlarını aldım bugün. acaba benim tansiyon aletim yanlışmı diyordum değilmiş. sanırım heyecanla yükselen bir tansiyon var bende. bir de çalışırken 13 lerde hep. öğretmenim ben. ders anlatırken holter 13 lerde ölçtü hep. 14 ü görmedim genede ama bu bile sıkıntı olabilir. gece 11-5 civarında seyretmiş. ama doktor ne der bilmiyorum. yarım günümde okulda geçiyor benim. tenefüsler hariç sürekli ders anlatıyorum ayakta dolaşıyorum ve hep tansiyon dediğim gibi 13 civarı. oturarak ders anlatıyım desem bilgisayar ögretmenim ben mümkün değil sürekli oturmak. pazartesi doktora gösterebilicem artık ne derse onu yapıcam. diyette yapıyorum artık benim yapabileceğim birsey kalmadı ilaç derse başlıycaz mecbur. senin tansiyon kaç çıkıyordu 35. haftada? birde sürekli aynı değerde mi seyrediyordu?Geçmiş olsun canım.
Yaşınız kaç? ilk bebeğiniz mi?
Benimde ilk hamileliğimde 35. haftada tansiyon problemim çıktı ve idrarda +1 protein çıktı ona bağlı olarak ta 35+6 da müdahalesiz, yani suyum nişanım gelerek normal doğum yaptım.
Bu hamileliğimde de 20. haftadan sonra sıkı takipte olacağım, doktorum 20. haftalara kadar gebelik tansiyonu oluşmaz dedi.
Seninki çok erken olmuş, acaba gebeliğe bağlı değilde normal tansiyon yüksekliği mi?
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın cnm
Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur, en kisa surede atlatirsin bu süreyi
çok teşekkür ederim kızlar. inşallah bir an önce atlatırım. esas korkum 20. haftadan sonrası için. Allah korusun aklıma bile getirmek istemiyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da şifa için nasılsa
bende oyleyim canım ya. hiçbir sey yiyemiyorum. yemeklerin tadı tuzu yok. bebeğim için herşeye değer tabi. ben elimden geleni yaptım. artık doktor ilaç derse başlıycam yapabileceğim başka birsey kalmadı.Gecmis olsun canim benimde tansiyonum war . Cok sukur tuza dikkat ettiim icim 2 3 haftadir iyim . Ama bazen aclimi bastirmak icin agzgma attigim 3 4 cubuk kraker bile yukseltiyor
evet canım sanırım oyle oldu meraklı babamız bızı tekrar ultrasona sürüklemezse sonraki kontrolde ögrenırızCanim cinsiyet işi öbür kontrole kaldı desene. Bebiş saglikli olsun da ogrenirsiniz inşallah. Benimki de önce yüzüstüydu sonra poposunu döndü bize. Doktor oksurtunce gördü cinsiyetini.
iCanim bazi istisnalar var dediğin gibi kiz denip erkek çikan ya da tam tersi. Bence 16. haftadasin. Artik görülür diye düşünüyorum. İçini rahatlatmak için başka doktorada gidebilirsin. Ben dun ogrenmeseydim öyle yapacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?