2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım kullandigin vitaminlerin içine bak. Belki vardır içinde. Benimkilerde var mesela. Sen yine de sor doktora. Senin düşük çikmiş çünkü.

Oyyy hala gizliyor annesinden babasından Dimek kiii...yerler o pitircigi :)
Geçmiş olsun canim... Düşer inşaAllah hormonun...
sagol canım teşekkür ederim aslında ben zorladım çocugumu o direk döndü poposunu göstermicem işte der gibihayırlısı olsun bakalım hala merakla bekliyoruz meleğimi

Canim tatli heyecanlar. Ben Ahsen ismini düşünüyorum şimdilik. Bakalım daha zaman var. Hayirlisiyla buyusunlerde

Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim bugün kendi doktorum %80 erkek dedi kesin konuşmadı şaşırttı beni ilk çocuğum erkek ona hemen söylemişti erkek bebek diye bu ikincisinde testiler daha oluşmamış kesin değil ama erkek dedi bu haftalarda penis ve testiler oluşmazmı ilk hamileliğimdede bu haftalarda öğrenmiştim onda nasıl bildi hemen anlamadım kafam çok karıştı kızmı erkekmi diye böyle bu haftalar erkek olupta sonra kız olan varmı 2 hafta sonra tekrar gidecem bakalım hayırlısı

Canim cinsiyet işi öbür kontrole kaldı desene. Bebiş saglikli olsun da ogrenirsiniz inşallah. Benimki de önce yüzüstüydu sonra poposunu döndü bize.  Doktor oksurtunce gördü cinsiyetini.

Valla ben dayanamam toptan almaya çatlarımm

Selam kizlar :)

çok sükür pek kimsenin sikayeti kalmadi sanirim; hamileligin balayini yasiyoruz artik çok sükür

son 30 saat bebegimi görmeme ve cinsiyet ögrenmeme, yok böyle bi heyecan sanki sevgiliyle buluscaz
Ooooffffff benim daha 3 günüm var

Ayyyy ne güzell Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Ben de 1 tüp verdim. Benden 110 lira aldılar ikili test için sizden ne kadar aldılar?
80tl verdik biz 1 tüp kan aldılar

Ne güzel tatlimmm:)
Artık minnos kıyafetler alabilirsin Oyyy...
Bizimki yüksek ihtimal kiz biliyorsun...ama babaanne sabredemiyir şimdiden almış bir şeyler...yelek örüyor:):)
Babaanne bizim gibi desene  Bizde esimle kesinleşmeden bir sürü elbise, kiyafet aldim. Ekru tüllü bir mont bile aldım Kisin giyer diye. İlk çocuk ne yapayim çok heyecanliyim

Canim bazi istisnalar var dediğin gibi kiz denip erkek çikan ya da tam tersi. Bence 16. haftadasin. Artik görülür diye düşünüyorum. İçini rahatlatmak için başka doktorada gidebilirsin. Ben dun ogrenmeseydim öyle yapacaktim

Her seyi birden almak da herkesin butcesine uygun olmayabilir ama. Netice de kucuk seyler buyuk rakamlara satiliyor. Allah saglik sihhay hayirli gecim versin herkese.

kızlarr beklediğim sey ayagıma geldı galıba az önce gittiğim özel hastaneden mesaj atmıslar cumartesi günü gebe okulu için tanıtım varmıs ben cok gıtmek ıstıyorum ama babamızı ıkna edebılecek mıyız bakalımkocaelide yasayan arkadaslar varsa gıtmek ıstersenız haberınız olsun cumartesı saat 12 de akademı hastanesınde gelin hep beraber gidelm kızlarrr

Benimki gebelige bagli degil canım. Benim normaldede tansiyonum 12 -7 ydi hep. 13 u gordugumde oluyordu. hamilelikte sürekli tansiyon ölçtüğüm için bu degerlerin daha da yukseldiğini farkettik. her doktora gittiğimde 14-8 tansiyon gelmeye başladı. ama normalde 11-5 11-6 gibi hep su anda. holter sonuçlarını aldım bugün. acaba benim tansiyon aletim yanlışmı diyordum değilmiş. sanırım heyecanla yükselen bir tansiyon var bende. bir de çalışırken 13 lerde hep. öğretmenim ben. ders anlatırken holter 13 lerde ölçtü hep. 14 ü görmedim genede ama bu bile sıkıntı olabilir. gece 11-5 civarında seyretmiş. ama doktor ne der bilmiyorum. yarım günümde okulda geçiyor benim. tenefüsler hariç sürekli ders anlatıyorum ayakta dolaşıyorum ve hep tansiyon dediğim gibi 13 civarı. oturarak ders anlatıyım desem bilgisayar ögretmenim ben mümkün değil sürekli oturmak. pazartesi doktora gösterebilicem artık ne derse onu yapıcam. diyette yapıyorum artık benim yapabileceğim birsey kalmadı ilaç derse başlıycaz mecbur. senin tansiyon kaç çıkıyordu 35. haftada? birde sürekli aynı değerde mi seyrediyordu?
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsın cnm
Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir şey yoktur, en kisa surede atlatirsin bu süreyi
Çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz ama kalırsa da şifa için nasılsa
çok teşekkür ederim kızlar. inşallah bir an önce atlatırım. esas korkum 20. haftadan sonrası için. Allah korusun aklıma bile getirmek istemiyorum
Gecmis olsun canim benimde tansiyonum war . Cok sukur tuza dikkat ettiim icim 2 3 haftadir iyim . Ama bazen aclimi bastirmak icin agzgma attigim 3 4 cubuk kraker bile yukseltiyor
bende oyleyim canım ya. hiçbir sey yiyemiyorum. yemeklerin tadı tuzu yok. bebeğim için herşeye değer tabi. ben elimden geleni yaptım. artık doktor ilaç derse başlıycam yapabileceğim başka birsey kalmadı.

Canim cinsiyet işi öbür kontrole kaldı desene. Bebiş saglikli olsun da ogrenirsiniz inşallah. Benimki de önce yüzüstüydu sonra poposunu döndü bize.  Doktor oksurtunce gördü cinsiyetini.
evet canım sanırım oyle oldu meraklı babamız bızı tekrar ultrasona sürüklemezse sonraki kontrolde ögrenırızsen kaçıncı haftada kesin ögrendin canım?bu arada kocaelide miydin sen?

i
Bende öyle diyorum işte 16 haftada nasıl yüzde yüz demez yüzde 80 ihtimal erkek diye kafamı karıştırdı pipi falan belli değilmidir bu haftada yada kızlarda dahamı farklı oluyor içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…