- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.701
Evet canim kocaelideyim. Dün doktorum sagolsun tahlil sonuclarini göstermeye gittiğimde tekrar bakti. Adet tarihime göre 13+3 ama doktorum iki gün gelişimi önde demişti. Yüzde bin kız dedi doktorumevet canım sanırım oyle oldu meraklı babamız bızı tekrar ultrasona sürüklemezse sonraki kontrolde ögrenırızsen kaçıncı haftada kesin ögrendin canım?bu arada kocaelide miydin sen?
İnşallah ogrenirsin canim cinsiyetini. Azcık daha sabret.Biz kiz olursa Meryem, erkek olursa Ali istiyoruz 1 hafta gecse de bebisimi adiyla sevsemsag salim kucagimiza alalim da isim kolay
İnşallah ogrenirsin canim cinsiyetini. Azcık daha sabret.
Biz kiz olursa Meryem, erkek olursa Ali istiyoruz 1 hafta gecse de bebisimi adiyla sevsemsag salim kucagimiza alalim da isim kolay
maşallah size ya ne güzel hemencik ögrenmıssın hıc bekletemıs senı kızın canım ayrı bı mesajda yazdım da belkı atlamıssındır akademı hastanesınde gebe okulu acılcakmıs cumartesı saat 12de toplantısı varmıs gelmek ıstersen dıye soylıyım dedım hangı doktora gıdıyordun erkan bey mıydı?Evet canim kocaelideyim. Dün doktorum sagolsun tahlil sonuclarini göstermeye gittiğimde tekrar bakti. Adet tarihime göre 13+3 ama doktorum iki gün gelişimi önde demişti. Yüzde bin kız dedi doktorum
Ayy hayırlı olsunnn canım çiçeğimiz :) bende şafak sayıyorum , 6 gün sonra öğrencez inş gösterirse :)bütün ama bütün belirtiler erkek gösterirken ve bende öyle hissederken KIZIM olacagını öğrendim..yakışıklı böcüklerin içine bir çiçekte benden:)
Ayy hayırlı olsunnn canım çiçeğimiz :) bende şafak sayıyorum , 6 gün sonra öğrencez inş gösterirse :)
Canim gördüm mesajini. Sevindim başta ama saat bana uymuyor maalesef. Kismet değilmiş, ne yapalım. Evet canim Erkan beye gidiyorum.maşallah size ya ne güzel hemencik ögrenmıssın hıc bekletemıs senı kızın canım ayrı bı mesajda yazdım da belkı atlamıssındır akademı hastanesınde gebe okulu acılcakmıs cumartesı saat 12de toplantısı varmıs gelmek ıstersen dıye soylıyım dedım hangı doktora gıdıyordun erkan bey mıydı?
Caniim çok tebrik edeirm senii kız annesi oluyosun desenee
Tebrik ederim canim. Çok merak ediyordum senin bebişin cinsiyetini. Rüyaların doğru cikti desene
canım sanırım bu sadece toplantı gıbı bısey eger egıtımler haftaıcı gunduz olursa bana da uymaz bakalım ben bı ogreneyım de senı de haberdar ederımmCanim gördüm mesajini. Sevindim başta ama saat bana uymuyor maalesef. Kismet değilmiş, ne yapalım. Evet canim Erkan beye gidiyorum.
Çok güzel isim .adıyla sağlıkla gelsin inşallah
Herkes düşündüğü isimleri paylaşssın birbirimize fikir vermiş oluruz
Oyy ya iyi etmissiniiiz... Benim eşim sabretme taraftari ama arkadaşim var bir tane teyze olacağım heyecanı sarmış her yanını o alıyor birde babaanne...anneanneye ben engel oluyorum Hahaha :):) bizimkinin de kışlık montu var babaanne sağ olsun... Dediğim gibi ilk torun olcak önünde birde hiç kiz heyecanı tatmamis..3 oğlu var hehe :)Babaanne bizim gibi desene Bizde esimle kesinleşmeden bir sürü elbise, kiyafet aldim. Ekru tüllü bir mont bile aldım Kisin giyer diye. İlk çocuk ne yapayim çok heyecanliyim
gözün aydın canım sonunda ögrenmişsin :) Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin prensesini .Kızlar bgn radyoloji uzmanı dr dan allah razi olsun nerdeyse yarım saat baktı inceledi tanıdık olması ne güzel biseymis allahım. Tek tek inceledi duyamadigim kalp atışını duyurdu dr var kalp atışı diyordu hep duymamistim bile e hala onu duydum harikaydı. Midesini kalbini ellerini her yerini gösterdi oomurgasina kadar kurban olduğum yerim onu ben çikolata yemistim nasıl da dans ediyordu içimde allahım nazarkllardan saklasinbaya bi baktı ilk kordon dolanmış bacağının arasına dedi sonra kız bu dedi çıkıntı aradı yokkkk sonra bi an düşündü yine kordon denk gelmiş sonra bana gösterdi v seklinde bacak arası çıkıntı bisey yok kız bu kız deyip durdu harika bir duyguydu ruyalarim çıktı kızlar şükürler olsun :)
olurmu canım hıc bebek gece gelırse ne olur pekı onu mu beklıyeceksınızKızlar bir şey soracağım size... Şimdi ben devlete gidiyorum ve memnunum doktorumdan vs. Yaşadığım şehirde , edirnede 2 tane özel var kadın doğum olan.. birinde bayan var iki tane... Doğumu orda yaparım diyordum lakin öğrendim ki ne yapıp ne edip bir bahane bulup sezeryanla aliyorlarmis bebeği...bahaneleri de geceleri rahatsız edilmemekmis.. kim özelde doğum yaptıysa sezeryanlik durumu yoksa bile bir bahane bulup aliyorlarmis... Fakat ben istemiyorum sezeryan bebis de istemezse.. ne yapsam bilemedim...
gözün aydın canım sonunda ögrenmişsin :) Allah sag salim kucagına almayıda nasip etsin prensesini .
Kuzum o yüzden önceden sezeryan tarihi verip alıyorlarmis...olurmu canım hıc bebek gece gelırse ne olur pekı onu mu beklıyeceksınız
Oyy ya iyi etmissiniiiz... Benim eşim sabretme taraftari ama arkadaşim var bir tane teyze olacağım heyecanı sarmış her yanını o alıyor birde babaanne...anneanneye ben engel oluyorum Hahaha :):) bizimkinin de kışlık montu var babaanne sağ olsun... Dediğim gibi ilk torun olcak önünde birde hiç kiz heyecanı tatmamis..3 oğlu var hehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?