2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
DUYURU 2

Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Cinsiyetimiz belli olmadı daha ama sonra mı yazsam bilemedim. Yaşım 26 ilk bebeğimiz doğum tarihimiz 29/06/2015 ve erkek hissediyorum.

DUYURU 2

Birde meleğinizin ismi kesinleştiyse onu da söyleyin ekleyeyim

O değişebilir Cnm su an aaklımda derin deniz var
DUYURU 2

Ayy çok entetesanlarmış gerçekten. Neden kadin doğum gibi bir bölümü seçmişler o zaman. Devlet hastaneleri nasil peki canim. Tabi özel gibi olmaz ama...

Ayy çok entetesanlarmış gerçekten. Neden kadin doğum gibi bir bölümü seçmişler o zaman. Devlet hastaneleri nasil peki canim. Tabi özel gibi olmaz ama...
Devlet hastanesi güzel canım... odalarda bebişler için yatak da var tek beğenmediğim tuvaletlerdeki hijen ve tabii ki konfor...
Yoksa doktorumdan çok memnunum...
sorma yaa çok üzüldüm böyle saçmalık olur mu oluyormuş işte...

Tabi ki konfor olmuyor canim. Özel hastaneler böyleyken devlet hastanesi en mantiklisi. Hem doktoruna da guveniyorsun. Özel hastanedekilere de Allah vicdan versin ne diyelim

Tabi ki konfor olmuyor canim. Özel hastaneler böyleyken devlet hastanesi en mantiklisi. Hem doktoruna da guveniyorsun. Özel hastanedekilere de Allah vicdan versin ne diyelim
Amiin canım amin yaa... Hayallerimin bir kısmından fedakarlık edeceğiz ama sanırım
Eşim doğuma girsin istiyordum ben... devlette almaz kiii

SirriEyvan .!.:
DUYURU 2

Canim daha erken olmasina ragmen doktor bn sormadan sanki bir kiz dedi yani insallah bi kizimiz olacak ismini de henuz sare ya da alya dusunuyorum ama degisebilir

uykumda bı sey var onu yıyordum,kac zamandır ona aserıyorum,ama ıstanbulda yanı turkıyede yok sorun buOglen annemlerı arıyım bı sekılde yollasınlar uff cok guzeldı ama,sabah kahvaltısında sıcak sıcak yıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…