- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.741
Cinsiyetimiz belli olmadı daha ama sonra mı yazsam bilemedim. Yaşım 26 ilk bebeğimiz doğum tarihimiz 29/06/2015 ve erkek hissediyorum.DUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
oğlumu bekliyorummmmmm bendeeeDUYURU 2
Ayni ben cnm tatliyla hamurisiyle pek aram yok :)))) 44 kiloyla hamile kaldim bnde :)))Zaten mağazaların çocuk bölümlerinden alıyorum bazen kendimeYaa yiyemiyorum çok fazla bir şey. Tatlıyı falan hiç sevmiyorum. Keşke yiyebilsem
Biraz kilo alabildin mi peki canım?Ayni ben cnm tatliyla hamurisiyle pek aram yok :)))) 44 kiloyla hamile kaldim bnde :)))
Canım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyimoğlumu bekliyorummmmmm bendeee
DUYURU 2
Birde meleğinizin ismi kesinleştiyse onu da söyleyin ekleyeyim
Ayy çok entetesanlarmış gerçekten. Neden kadin doğum gibi bir bölümü seçmişler o zaman. Devlet hastaneleri nasil peki canim. Tabi özel gibi olmaz ama...Kızlar bir şey soracağım size... Şimdi ben devlete gidiyorum ve memnunum doktorumdan vs. Yaşadığım şehirde , edirnede 2 tane özel var kadın doğum olan.. birinde bayan var iki tane... Doğumu orda yaparım diyordum lakin öğrendim ki ne yapıp ne edip bir bahane bulup sezeryanla aliyorlarmis bebeği...bahaneleri de geceleri rahatsız edilmemekmis.. kim özelde doğum yaptıysa sezeryanlik durumu yoksa bile bir bahane bulup aliyorlarmis... Fakat ben istemiyorum sezeryan bebis de istemezse.. ne yapsam bilemedim...
Devlet hastanesi güzel canım... odalarda bebişler için yatak da var tek beğenmediğim tuvaletlerdeki hijen ve tabii ki konfor...Ayy çok entetesanlarmış gerçekten. Neden kadin doğum gibi bir bölümü seçmişler o zaman. Devlet hastaneleri nasil peki canim. Tabi özel gibi olmaz ama...
Tabi ki konfor olmuyor canim. Özel hastaneler böyleyken devlet hastanesi en mantiklisi. Hem doktoruna da guveniyorsun. Özel hastanedekilere de Allah vicdan versin ne diyelimDevlet hastanesi güzel canım... odalarda bebişler için yatak da var tek beğenmediğim tuvaletlerdeki hijen ve tabii ki konfor...
Yoksa doktorumdan çok memnunum...
sorma yaa çok üzüldüm böyle saçmalık olur mu oluyormuş işte...
Amiin canım amin yaa... Hayallerimin bir kısmından fedakarlık edeceğiz ama sanırımTabi ki konfor olmuyor canim. Özel hastaneler böyleyken devlet hastanesi en mantiklisi. Hem doktoruna da guveniyorsun. Özel hastanedekilere de Allah vicdan versin ne diyelim
DUYURU 2
Canim daha erken olmasina ragmen doktor bn sormadan sanki bir kiz dedi yani insallah bi kizimiz olacak ismini de henuz sare ya da alya dusunuyorum ama degisebilirSirriEyvan .!.:DUYURU 2
gözün aydın canım bir prenses daha geliyor demekkızımız olacak inşallah:)
seninde gözün aydın canım. kız haberleride artmaya başladıCanim daha erken olmasina ragmen doktor bn sormadan sanki bir kiz dedi yani insallah bi kizimiz olacak ismini de henuz sare ya da alya dusunuyorum ama degisebilir
günaydın tatlımmmGünaydiiiinn Annisleeerrrrnasılsınız bakalım bgn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?