- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.381
buna bakmıstım chıccoda ben cok guzel ama kucuk 6 ay anca durar bebek ıcınde sonra duser ordan,6 ay ıcın cok pahalı
omega 3 vıtamınlerın ıcınde yok ayrı alıyosun canımkızlarrrr decavit kullananlar içerik burada var bakmak istersenizBirde birşey soracağım bu ilaçta omega 3 yok ayrıyetten almamız gerekiyormu acaba.
http://cekirdekaileninmaceralari.ka.../yeni-folik-asitim-decavit-pronatal-film.html
Iyi aksamlar kizlarbu gun cokmu gezdim ne yoruldum yaa ben hava da buz gibi uyku tutuyo beni su an, ECD75 canm hayirli olsun, kizini saglikla kucagina al insallah
BEnim kide bu ilacferrum fort:)
Canim gözün aydin. Benim de hem kiz hem erkek kardesim var. Kesinlikle bir kizin kiz kardeşi olması lazım. Kizin için çok iyi olmuş canimSelamlar...
Biz geldik, Prensesimle beraber geldik.
Doktordan geldim, çok şükür yavrumun sağlığı yerinde gelişimi yerinde 150 gram olmuş prenses kızım.
Yüz üstü yatmış oynuyordu.
Doktor teyzemiz bir prensesiniz vardı bir tane daha geliyor dedi.
Zaten bir kızımın daha olmasını çok istiyordum, burada da dile getiriyordum.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip eder inş.
Ayniyiz benimkide ayni iki oğlan rabbim guzel gunler nasip etsinMrb kızlar ben pek yazamadim benim de ikinci kez oğlum olacak inşallah. Allah herkesin gönlüne gore versin.
ay ne guzel hep hayalim 2 kız cocuk tebrık ederım canım
Canim gyno ferro sanol. İçinde sadece demir yok. Üçü bir arada gibi :)kızlar selam kan ilacı ne kullanıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz..
Eki Görüntüle 1346784 Eki Görüntüle 1346785 [/QUOTE
maddi imkanlarin iyiyse sen bilirsin canim. Fakat bebek uc dort ay sonra donecek ve zamanla dikelecek. Bence oyun parklari en ideali . Ben ogluma baby to go nun oyun parkini almistim. Uc yil kullandi cooook memnun kaldim. Bugun ona cocuk odasi aldim. Yeni delikanlim yatacak artik oyun parknda. Cok pahalli seyler yerine kullansli onemli. Birde cocugu emzirmek icin kalkip oturuyorsun ozellikle ilk dort ay. Bogulma riskine karsi. Sonra ancak yanina alip emziriyorsun. Cook uzattim ya
buyuyen besıklerı tavsıye etmıyorlardı canım ,kullanıssızmıs dıyorlardı.Benım de aklımda vardı,.Suan 3 yasına kadar yatıra bıleceyım bı besık mı park yatak mı alcam,ve bı de 3 yasından sonra yata bılecegı mobılyalı almak ıstıyorum.Kızlar ben de yatağa monteli beşik düşünüyordum ama ne kadar kullanabilirim ki diye düşünüp bi kerede bebek odası almaya karar verdim büyüyen beşikler var onlardan düşünüyorum bi 10 sene götürür 2300 fiyati yatak dolap 3lu komidin fiyati da kullanabilecegim sureyi dusununce cok uygun geldi bize . beşik acilinca karyola oluyor cok da ciciilertavsiye ederim
Ben de park yatak alıcam kesin ama bir tane de dolap gerekiyor bebeğin kıyafetlerini koyabilmek için. Şimdi idareten bir dolap alsam sonra belki de atmak istemeyeceğim bir kaç sene kullandığımız için. Onu kullanmaya devam etsem bu sefer de aldığım yatağa,şifonyere uyumlu olmayacak dolap. Çok kararsızım. Belki de ben de çocuk odası gibi bir şey alırım bi on sene kullanırızbuyuyen besıklerı tavsıye etmıyorlardı canım ,kullanıssızmıs dıyorlardı.Benım de aklımda vardı,.Suan 3 yasına kadar yatıra bıleceyım bı besık mı park yatak mı alcam,ve bı de 3 yasından sonra yata bılecegı mobılyalı almak ıstıyorum.
Saol canım, tabi bu konuda tecrübelerinizden faydalanıcaz çok mantıklı, tabi ki az yer kaplamasından ziyade bebeklerimizin rahat etmesi önemli :)bu benim ikinci çocugum canım baston bebekken kullanılamaz . pusetin içine konabileceği. sırtı tam yatan bebek arabaları olmalı simdi oğlum 3 yaşında baston kullanıyorum ama ikinciye baston olmaz sırtı tam yatmıyor içi daha küçük tentesei yarım tamam kapatnca yer kaplamıyor.ben travel sistem almıycam cunku puset var. baby to gonun tek elle acılanları var onlara baktım cok guzel ama 450 diyor
Bana da oda mantikli geliyor canım. İlk aylarda kullanilan ahşap beşikler çok hoşuma gidiyordu. Çok fazla kullanilmadigini, kullanisli olmadigini duydum. Vazgecmistim ki hafta sonu arkadaşa gittik. Beşiği anlattiklarimdan, tekerleri de var birde. Hayallerinden daha güzel. İlk beşiği o olacak inşallah. Sonrasında odaya geçer diye düşünüyorum.Kızlar ben de yatağa monteli beşik düşünüyordum ama ne kadar kullanabilirim ki diye düşünüp bi kerede bebek odası almaya karar verdim büyüyen beşikler var onlardan düşünüyorum bi 10 sene götürür 2300 fiyati yatak dolap 3lu komidin fiyati da kullanabilecegim sureyi dusununce cok uygun geldi bize . beşik acilinca karyola oluyor cok da ciciilertavsiye ederim
Bana da oda mantikli geliyor canım. İlk aylarda kullanilan ahşap beşikler çok hoşuma gidiyordu. Çok fazla kullanilmadigini, kullanisli olmadigini duydum. Vazgecmistim ki hafta sonu arkadaşa gittik. Beşiği anlattiklarimdan, tekerleri de var birde. Hayallerinden daha güzel. İlk beşiği o olacak inşallah. Sonrasında odaya geçer diye düşünüyorum.
Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)kızlar selamben salı günü 2li tarama için doktora gittim gittiğimde 12+3 günlüktük.Ve doktor amcamız birden erkeğe benziyor dedi söylediği için çok şaşırdım erken gibi geliyodu bana ama çok mutlu oldum erken öğrendiğim için göbişi oğluşumm diye sevmeye başladım bile erkeğe benziyo denip sonradan değişenler var mı acaba ?
Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)Enseye felan baktı gramini felan ssöyledi ama ne bileyim içime sinmedi sanki haftaya degidtircem heralde
Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedi
Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)bana %99 demişti doktorum çok emındı yani cnm allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?