2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar nasilsinizzzzz birkaç gündür bakamadim iyisinizdir ins bebisler iyi mi

Canim gözün aydin. Benim de hem kiz hem erkek kardesim var. Kesinlikle bir kizin kiz kardeşi olması lazım. Kizin için çok iyi olmuş canim

Kızlar ben de yatağa monteli beşik düşünüyordum ama ne kadar kullanabilirim ki diye düşünüp bi kerede bebek odası almaya karar verdim büyüyen beşikler var onlardan düşünüyorum bi 10 sene götürür 2300 fiyati yatak dolap 3lu komidin fiyati da kullanabilecegim sureyi dusununce cok uygun geldi bize . beşik acilinca karyola oluyor cok da ciciiler tavsiye ederim

Artik

buyuyen besıklerı tavsıye etmıyorlardı canım ,kullanıssızmıs dıyorlardı.Benım de aklımda vardı,.Suan 3 yasına kadar yatıra bıleceyım bı besık mı park yatak mı alcam,ve bı de 3 yasından sonra yata bılecegı mobılyalı almak ıstıyorum.

Neden kullanışsız olsun ki Cnm gayet kullanışlıoönce beşik ki beşik halinde bile 4 5 yaşına kadar kullanabilir bakin resmini attim ikinci resimde buyumus hali.

Ben de park yatak alıcam kesin ama bir tane de dolap gerekiyor bebeğin kıyafetlerini koyabilmek için. Şimdi idareten bir dolap alsam sonra belki de atmak istemeyeceğim bir kaç sene kullandığımız için. Onu kullanmaya devam etsem bu sefer de aldığım yatağa,şifonyere uyumlu olmayacak dolap. Çok kararsızım. Belki de ben de çocuk odası gibi bir şey alırım bi on sene kullanırız

Saol canım, tabi bu konuda tecrübelerinizden faydalanıcaz çok mantıklı, tabi ki az yer kaplamasından ziyade bebeklerimizin rahat etmesi önemli :)

Bana da oda mantikli geliyor canım. İlk aylarda kullanilan ahşap beşikler çok hoşuma gidiyordu. Çok fazla kullanilmadigini, kullanisli olmadigini duydum. Vazgecmistim ki hafta sonu arkadaşa gittik. Beşiği anlattiklarimdan, tekerleri de var birde. Hayallerinden daha güzel. İlk beşiği o olacak inşallah. Sonrasında odaya geçer diye düşünüyorum.

Nasıl beşik cnm resim yok mu ?

kızlar merhaba bende bugun doktora gıttım sırt agrım ve kabızlıgımdan dolayı bı surup verdı kabızlık ıcın bıde magnezyum verdı bebısımıde gosterdı 170 gr olmus masallah kuzum
o kılo alıyor ama ben yıne almamıs vermemısım boylelıkle 4 ay bı haftada on kılo vermıs olduk ınsallah cok sısmıcem ama o cok saglıklı kaburgalarını omurılık kemıgını herseyını gordum kızımın ayy ne buyuk sewınccc

Tatlım listede yoksun , bilgilerini alabilir miyim :)

Enseye felan baktı gramini felan ssöyledi ama ne bileyim içime sinmedi sanki haftaya degidtircem heralde

Benimde 11. Haftafa %60 erkek defi ama dün %100 kiz dedi
Sende listede yokmuşsun , bilgilerini alabilir miyim canım :)

bana %99 demişti doktorum çok emındı yani cnm allah gönlüne göre versin
Kuzuum sen listede yokmuşsun ya , çabuk bilgilerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…