2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet bende en bastan beri kullaniyordumda simdi progestan 200luk olanini kullaniyorum. Cokkk agir geliyor. Antibiyotik neden vermediki sana acaba
antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu için falan mı verdi ? yaa doktorum prolutonu bile yazmayı unutmuş. Kontrole gittiğimde soracağım artık

Ah ah ben size dedim baştan beri imom omega kullanın diye...
Decavit ve elevitten kat kat fazla vitamin iceriyor...
Ayrica omega 3 ve demir takviyesi var...

Kızlar selamlar bebek arabası konuşulmuş

Kraft twist travel set bakıyorum 1000 tl civarı

Casual cadilac
bebe confort
mamas papas

Alım gücüne göre değşiir tabi ama şöle birşey var bir araba da rahatlık konfor ikili dönme bwbek yatış pozisyonu oto koltuğu vb şeyler ben çok araştırdım yakın zaman da arabamızı alacağız

Iyi aksamlar kizlar bu gun cokmu gezdim ne yoruldum yaa ben hava da buz gibi uyku tutuyo beni su an, ECD75 canm hayirli olsun, kizini saglikla kucagina al insallah

Ben limon yiyorum 2 haftadır Boğazlar kötü ama normal fe portakal limon yiyorum

Ben decavit demir hapı ve omega alıyorum ilaç olarak

Kızlarrr bugün ilk defa Bebişimi hissettim. Önceki pit pitlar gibi değil sanki içerden tık tık vurdu ve takla atışını hissettim resmen yok böyle bir his Allahım bizlere neler bahşediyor

darısı başımıza cnm, bende heyecanla bekliyorum oğlumun ben burdayım demesini :)

canım bişey sorcam o zaman sen sadece omega mı kullanıyorsun içinde herşey oldugu ıcın dıger ılacları kullanmıyor musun bende omegayı sormayı unuttum da doktoruma eger senınkı tek ılacsa daha ıyı bende oyle yapayım

Kızlar beşik olarak yatağın yanına konulabilen chicco next2me almayı düşünüyorum. Yan tarafı açılıyor böylece gece yatağımızdan kalkmadan bebişle ilgilenebilces. Sizin de fikrinizi almak istedim. Fiyatı biraz pahalı 649tl.

Fiyatı pahalı bir de çok küçük görünüyor beşik sanki 6 aya kadar ancak kullanılabilir. Ama gece kullanım açısından rahat olabilir, eğer daha sonrası için daha büyük bir şey alacaksan

ay ne guzel hep hayalim 2 kız cocuk tebrık ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…