2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayrıca benim sol kasığımda bir baskı oluyor ağrıyordu fln sebebinin kabızlık olduğu ortaya çıktı benzer durumlar yaşayanlar varsa haberiniz olsun istedim bağırsak şiştiği için baskı yapıyormuş

Doktorum yolculuğa izin verse ben de gidicem ama bakalım belki yarıyılda falan izin verir

benımde doktorum daha gecen hafta ızın verdı canım ılıskıde seyahatte yaasaktı bana ama sukur dusuk tehlıkesı bıttı esşi yukarı cıktı hersey serbestledı sanada nasıp olsun ınsallah

Canım oyun parkı gerçekten kullanışlı oluyor mu? Rahatça taşınabiliyor mu? İçinden bebeği alıp koymadı kolay oluyor mu? Bi de malzemesi kaliteli, sağlıklı deil gibi geliyor bana nedense plastik gibi. Karar vermek zormuş. Sen bir çocuk büyütmüş tecrübelisin elbette senin yorumların çok değerli

evt canım ıdareten alınınca sonra atılmıyor kı evde bı kosede duruyor.O yuzden ben sımdıden bebek odası yapmak ıstıyorum 3-5 yasından sonra kullana bılecek .O zamana kadar da park yatak alcam her halde

İlaç İçerik
iMom Omega

Omega 3 yağ asidi 200 mg

Vitamin C 40 mg

Demir 28 mg

Vitamin B3 16 mg

Çinko 10 mg

Pantotenik asid 6 mg

Vitamin B6 1.4 mg

Vitamin B2 1.4 mg

Vitamin B1 1.1 mg

Folik asid 400 mcg

İyot 200 mcg

Selenyum 55 mcg

Biyotin 50 mcg

Vitamin D 5 mcg

Vitamin B12 2.5 mcg

Cnm Imom omega da decavitten daha fazla vitamin var ayrica omega 3 ve demir var...
Yukarida icerigi kopyaladim...
Kullandigin vitaminin prospektusuyle karsilastir istersen

benımde doktorum daha gecen hafta ızın verdı canım ılıskıde seyahatte yaasaktı bana ama sukur dusuk tehlıkesı bıttı esşi yukarı cıktı hersey serbestledı sanada nasıp olsun ınsallah
canım cok sevındım esının kalkmasına ınsallah benımkı de kalkar ya,ocak 2 i randevum var bakalım .Sen extra bı sey yaptın mı peki kalkması ıcın

Bende bunu kullanıyorumm...

Baya bulanık resim ama içerisinde 12 vitamin , 9 mineral ve Lactobacillus rhamnosus diye bişiii var
Yemekle beraber alınıyor...
Bence yararlı oldukça...

Kız tatlım , ne zaman seni görsem kız kız doğuyor içime ,
Bu ara da hep tutturmuşum ne hikmettir
Hehehh oglan annesi seniiii
Annemde kiz bu diye soylenip duruyor...
Daha gitmedim dr... bilmiyoruz cinsiyetini... Hayirlisi :)
Benim oglanda kardes istiyorum ama kiz diye yedi bitirdi bizi...
Dua etti habire bence Cenabi Hak onun duasına bahsetti :)
Elhamdulillah...

Bende kız anasıyım ama
Evet biliyorum , merakla bekliyorum canım seninkisinin cinsiyetini
Oy yerim ya , Kesin kızdır o halde
Yerim ben o minnakııı

canım cok sevındım esının kalkmasına ınsallah benımkı de kalkar ya,ocak 2 i randevum var bakalım .Sen extra bı sey yaptın mı peki kalkması ıcın

hayır canım ekstra hıc bısey yapmadım doktorum bna esı rahmı kapamıs dedı ılıskı yasagı devam dedı 4 ay boyunca yasaklara uyduk bız ama esı 2 haftada yer degıstırdı beebek buyudukce yukarı cıktı
doktor 22 yada 32 haftaya kadar esı cıkmazsa sezaryen olucaksın dedı ama cok dua ettım sezaryenden hep korktum sukur esı cıktı yukarı sende dua et ınsallah cıkar yasagın varsa tamamıyle uy ve hep calsıyum la beslen aman eksık etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…