- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.421
Bakalim kıza dönerse eşim de büyük şok olur iyi kaptırdı kebsidini oğlum la cuma ya gidecem maça gidecem diyeOyy bu heyecan da bir başka oluyor gerçekteen...
Bakalım oğlan mı geliyor bir tane daha..
Oğlan ayı dedik ama kız ayına çeviriyor gitgide
Doktorum yolculuğa izin verse ben de gidicem ama bakalım belki yarıyılda falan izin verir
Canım oyun parkı gerçekten kullanışlı oluyor mu? Rahatça taşınabiliyor mu? İçinden bebeği alıp koymadı kolay oluyor mu? Bi de malzemesi kaliteli, sağlıklı deil gibi geliyor bana nedense plastik gibi. Karar vermek zormuş. Sen bir çocuk büyütmüş tecrübelisin elbette senin yorumların çok değerli
Amin canim hepimiz insallahcanııım çok teşekkür ederim. inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Bilgilerini alabilir miyim ,,Merhaba arkadaşlar şimdi doktordan geldim
Rabbime bin şükür gönlümden geçeni verdi benimde bir kız bebeğim varmışşşşş
Listeye beni de eklerseniz sevinirim
Tatlım hazır oyun parkı almışken ben daha büyük bir şey tercih ederim...Eki Görüntüle 1346956 Eki Görüntüle 1346958 Eki Görüntüle 1346959
Hauck Dream N Care Center Oyun Parkı
Bu model hoşuma gitti. Nasıl?
Ben bebiş hiç büyümeyecek sanıyorum galiba. Hep ufak modellere bakıyorumTatlım hazır oyun parkı almışken ben daha büyük bir şey tercih ederim...
Yani ben öyle düşünüyorum bakalım...bu biraz küçük geldi gözüme ama çok tatlı
evt canım ıdareten alınınca sonra atılmıyor kı evde bı kosede duruyor.O yuzden ben sımdıden bebek odası yapmak ıstıyorum 3-5 yasından sonra kullana bılecek .O zamana kadar da park yatak alcam her haldeBen de park yatak alıcam kesin ama bir tane de dolap gerekiyor bebeğin kıyafetlerini koyabilmek için. Şimdi idareten bir dolap alsam sonra belki de atmak istemeyeceğim bir kaç sene kullandığımız için. Onu kullanmaya devam etsem bu sefer de aldığım yatağa,şifonyere uyumlu olmayacak dolap. Çok kararsızım. Belki de ben de çocuk odası gibi bir şey alırım bi on sene kullanırız
İlaç İçerikcanım bişey sorcam o zaman sen sadece omega mı kullanıyorsun içinde herşey oldugu ıcın dıger ılacları kullanmıyor musun bende omegayı sormayı unuttum da doktoruma eger senınkı tek ılacsa daha ıyı bende oyle yapayım
Iyi olmana sevindim cnmBurdayim cnm takip etmeye calisiyorum ama yazacak vaktim olmuyor pek. Ama gozum uzerinizde :))
Benim bebis icin icine ne doguyo teyzesiKızlarımız oğlanlarımızı geçtiiiii
Oyyy ne yapalım bizim için hep ufak kalacaklar dimek kiiiBen bebiş hiç büyümeyecek sanıyorum galiba. Hep ufak modellere bakıyorumHaklısın canım daha büyük bakayım
Kız tatlım , ne zaman seni görsem kız kız doğuyor içime ,Iyi olmana sevindim cnm
Benim bebis icin icine ne doguyo teyzesi
canım cok sevındım esının kalkmasına ınsallah benımkı de kalkar ya,ocak 2 i randevum var bakalım .Sen extra bı sey yaptın mı peki kalkması ıcınbenımde doktorum daha gecen hafta ızın verdı canım ılıskıde seyahatte yaasaktı bana ama sukur dusuk tehlıkesı bıttı esşi yukarı cıktı hersey serbestledısanada nasıp olsun ınsallah
Resmi yok canim maalesef ama çok şeker. Bende değil su an. Sonrasinda oda mantikli geliyor bana da.Nasıl beşik cnm resim yok mu ?
Hehehh oglan annesi seniiiiKız tatlım , ne zaman seni görsem kız kız doğuyor içime ,
Bu ara da hep tutturmuşum ne hikmettir
Bende kız anasıyım amaHehehh oglan annesi seniiii
Annemde kiz bu diye soylenip duruyor...
Daha gitmedim dr... bilmiyoruz cinsiyetini... Hayirlisi :)
Benim oglanda kardes istiyorum ama kiz diye yedi bitirdi bizi...
Dua etti habire bence Cenabi Hak onun duasına bahsetti :)
Elhamdulillah...
canım cok sevındım esının kalkmasına ınsallah benımkı de kalkar ya,ocak 2 i randevum var bakalım .Sen extra bı sey yaptın mı peki kalkması ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?