- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.341
aynen cnm ilk çocuk olcak kısmetse, hiç farketmez .
kendine arkadaş geliyor diye çok sevinçli benimki.
Kızlar yaa sanki içimde kocaman bi öküz vardoymuyorum bi türlü midem kazınıyor. iki saatte bir yemem gerekiyor
Ne ilacı?Benim de tam tersi seklaj yapıldığı gün akşama kadar hiç bir şey yedirmedim. Sonrasında iştahım öyle bir açıldı ki. Allah'tan zayıfım, 12. haftaya kadar 1 kiloda vermiştimAfiyet olsunn.:)) Bende de ameliyattan beri bi istahsizlik almis basini gidiyorrrrr. Ilaclardan mi acaba 6 ilac kullanyorum sbh aksam
Valla canim progestan 200luk. Kasilma onleyici, antibiyotik, kan yapici, bagirsak calistrici(yattigim icin surekli:) en acitani proluton igne uc gunde bir. Ilaclari dayadi resmen bana:)Ne ilacı?Benim de tam tersi seklaj yapıldığı gün akşama kadar hiç bir şey yedirmedim. Sonrasında iştahım öyle bir açıldı ki. Allah'tan zayıfım, 12. haftaya kadar 1 kiloda vermiştim
EVet oyle bir hissettirecek ki kendini sasacaksiniz. Bazen tekmenin siddeti sizi sasirticak ama dunyanin en guzel seyibı kac hafta sonra hısederız her halde hareketlerını de o zaman daha rahat olur sankı,daha vakıt var alırsın zamanla ,ben zaten hıc bı sey almadım daha .zamanla alırız
Yok canim ben yaptirmiyorum.sadece ikili testi yaptirdim cok sukur sonuc iyi cikti.ilk gebeligimdede sadece ikili yaptirmistim bundada oyle yaptiracagimArkadaslar benim iki testim normal cikti bi sorun yok Allaha sukur.doktorum dediki 1500 tane cocuk dogursan ancak bir tanesinin ozurlu olma ihtimali varmis.buda normal kabul ediliyomus.benim 3 lu yada 4lu test yaptirmam gerekirmi bilmiyorum burda herkes yaptiriyo sanki
Valla canim progestan 200luk. Kasilma onleyici, antibiyotik, kan yapici, bagirsak calistrici(yattigim icin surekli:) en acitani proluton igne uc gunde bir. Ilaclari dayadi resmen bana:)
Sana da serklaj yapılmamış mıydı? Ben en başından beri progestan kullanıyordum 100lük. Bir de haftada bir proluton verdi sadeceValla canim progestan 200luk. Kasilma onleyici, antibiyotik, kan yapici, bagirsak calistrici(yattigim icin surekli:) en acitani proluton igne uc gunde bir. Ilaclari dayadi resmen bana:)
kızlar selam kan ilacı ne kullanıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz..
Evet haklisin Rabbim herseyi biliyor yapabilene veriyor..
Aynisini bende derdim hep ikiz olsun biri kiz biri oglan olsun sezonu kapatalim derdim ama kismet tabiki :) dedigim gibi insallah iki evladinda mutlulugunu yasariz Allah saglik sihhat versinde
Aspirin ne için verdi acaba merak ettim.Bugün bana vitamin ve kan ilacına ek olarak aspirin de verdi.
Aglatiyor beni acısı vallaaaprogestan demir omega decavit haftada proluton..o ne ağrı yapıyo öyle yaa totomun bi tarafı iptal
Aspirin ne için verdi acaba merak ettim.
3 gün ağrıyor zaten. Napalım herşey miniklerimiz için :)Aglatiyor beni acısı vallaaa
Evet bende en bastan beri kullaniyordumda simdi progestan 200luk olanini kullaniyorum. Cokkk agir geliyor. Antibiyotik neden vermediki sana acabaSana da serklaj yapılmamış mıydı? Ben en başından beri progestan kullanıyordum 100lük. Bir de haftada bir proluton verdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?