2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yaa sanki içimde kocaman bi öküz var doymuyorum bi türlü midem kazınıyor. iki saatte bir yemem gerekiyor

16 haftada 2 kilo aldım, doktorum bugün çok dedi.

Son zamanlara sakla kilo alımlarını yolumuz uzun dedi.

Aman dikkat.

Afiyet olsunn.:)) Bende de ameliyattan beri bi istahsizlik almis basini gidiyorrrrr. Ilaclardan mi acaba 6 ilac kullanyorum sbh aksam
Ne ilacı?Benim de tam tersi seklaj yapıldığı gün akşama kadar hiç bir şey yedirmedim. Sonrasında iştahım öyle bir açıldı ki. Allah'tan zayıfım, 12. haftaya kadar 1 kiloda vermiştim

Ne ilacı?Benim de tam tersi seklaj yapıldığı gün akşama kadar hiç bir şey yedirmedim. Sonrasında iştahım öyle bir açıldı ki. Allah'tan zayıfım, 12. haftaya kadar 1 kiloda vermiştim
Valla canim progestan 200luk. Kasilma onleyici, antibiyotik, kan yapici, bagirsak calistrici(yattigim icin surekli:) en acitani proluton igne uc gunde bir. Ilaclari dayadi resmen bana:)

bı kac hafta sonra hısederız her halde hareketlerını de o zaman daha rahat olur sankı,daha vakıt var alırsın zamanla ,ben zaten hıc bı sey almadım daha .zamanla alırız
EVet oyle bir hissettirecek ki kendini sasacaksiniz. Bazen tekmenin siddeti sizi sasirticak ama dunyanin en guzel seyi

kızlar selam kan ilacı ne kullanıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz..

Yok canim ben yaptirmiyorum.sadece ikili testi yaptirdim cok sukur sonuc iyi cikti.ilk gebeligimdede sadece ikili yaptirmistim bundada oyle yaptiracagim

Valla canim progestan 200luk. Kasilma onleyici, antibiyotik, kan yapici, bagirsak calistrici(yattigim icin surekli:) en acitani proluton igne uc gunde bir. Ilaclari dayadi resmen bana:)

progestan demir omega decavit haftada proluton..o ne ağrı yapıyo öyle yaa totomun bi tarafı iptal

Sana da serklaj yapılmamış mıydı? Ben en başından beri progestan kullanıyordum 100lük. Bir de haftada bir proluton verdi sadece

Decavit de kullanıyorum. Kan ilacı da gyno ferro sanol günde 2 defa kullanıyorum

Ay hastanenin doğum fotoğrafçısı ile olan tanıtım cd sini aldım bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…