- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #1.021
Nasıl emın oldun :)) bede erkek ıstyorummmm
Ben de "eltimin kaynının küçük kızı hamile kalınca x vermişler, bana da verin" dememek için susuyorum baştanama her doktor da ayrı bir tür yahu. Kimi hiç folik vermiyor sebzeden, diğer yiyeceklerden al diyor, kimi hamilelikten önce 3 ay sadece kullan, kimi 6 ay, kimi doğurana kadar...Vitamin işi de öyle. Ama ben haftada 3 gün balıktı, diğer günler kırmızı etti, sütüydü, meyvesiydi, kuru yemişiydi,her gün zeytinyağlısıydı, tüyüydü, yünüydü yiyemiyorum O yüzden takviye istiyorum.
Tipimi de görseniz 4 kapılı buz dolabı gibiyim, "bana vitamin verin, hem de çok kansızım, üşüyorum" desem "len sen vitaminsizsen o cüsseyle biz ölelim" dersinizNeyse isteyenin bir yüzü kara, bir dahaki randevuda isteyeceğim
ayy çok güldüm:)bende bulantı yok ama çok yönlü beslenecek kadar iştahlı değilim(bu arada 65 kiloyum..decavit ile imom verdi doktor..
Bende de bulantı yok, eşim "sen ve bulantı ahahaha güldürme beni" diye dalga geçiyor, malum taştan yumuşak her şeyi yeme potansiyelim var
Decavit ile İmom he mi? Yaktım benim doktoru...Belgelerle gideceğim, benim başım kel mi diyeceğim. Çemkireceğim, ana habere kadar çıkacağım, 10 güne ben de o haplardan alacağım huleeeyn[/QUOT
tabiki senin ne eksiğin varsağlık ocagına kayda gittiğindede veriyorlar vitamin..iştahım yok diye geziniyorum ortada geçen eşim yemeğe götüreyim seni dedi..artık nasıl yediysem yemek sonrası maşallah güzel yedin dedi ama gayet ciddi ve şaşkın krize girdim..Allah Allah iştahım yok benim ya
Hayirli olsun icinizi ferah tutun.bende siz gibiydim gecen hafta keseyi gorduk cok sukur.dis gebelikte dayanilmaz agri oluyormus .o kramplar karin agrisi vs ilk zamanlarda oluyormus dinlen ve bol sivi tuket demisti doktorlar.rabbim saglikli hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip etsingünaydın kızlar. bugun 13.30 da keseyi görmeye gıcıem. ama oyle heyecan ve streslıyım ki. 4 ay önce düşük yapmıştım. şimdi hamile olduguma bır türlü inanamıyorum ve öğrendiğimden beri kimysal gebelik mi dıs gebelik mi boş gebelikmi diye düşünmekten kafayı yıycem. bugün ıyıce tavan yaptı tabi bu düşünceler. pazartesi degerim 1660 çıkmıştı. dış gebelikte deger nasıl oluyor bir de arada hızlı hareket ettıkçe sağ kasığıma kramp giriyo sanki . bu dış gebelik kaçıncı haftada kendini hissettirir ki. benim bat 9 ekimdi.
sagol canım cevabın için. biraz olsun içim rahatladı. yani şu anda dış gebelik olsa agrım olurdu demi. bugünü bir atlatsam artık .Hayirli olsun icinizi ferah tutun.bende siz gibiydim gecen hafta keseyi gorduk cok sukur.dis gebelikte dayanilmaz agri oluyormus .o kramplar karin agrisi vs ilk zamanlarda oluyormus dinlen ve bol sivi tuket demisti doktorlar.rabbim saglikli hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Merhabalar benimde SAT 16 eylul, bat' tan 2 gün önce idrar testi yaptigimda net olmayan 2. Çizgiyi gördüm ayni gün kan testinde degerim 50 cikti saglik ocagindaki hemşire kesin bisey söyleyemem dedi değerin 1000 olursa gebelik var derim dedi. 20 aylik bi kizin var inş bende sizin gibi haziran annesi olurum.
Hayirli olsun canim hamilesin. Hemsire bozuntusu kendini doktormu saniyor ben bu kdrcik bilgimle soyluyorum 3 haftalik hamilesin istersen sende internetten kan degerine gore kac haftalik hamile oldugunu gorebilirsin ben fotoyu yukleyemedim hata verdi kendinde bakarak emin olabilirsin 1000ni felan beklemene gerek yok bnmki 300kusur doktor hamilesin dedi ve suan 7.haftadayim kalp atisini bile duydukMerhabalar benimde SAT 16 eylul, bat' tan 2 gün önce idrar testi yaptigimda net olmayan 2. Çizgiyi gördüm ayni gün kan testinde degerim 50 cikti saglik ocagindaki hemşire kesin bisey söyleyemem dedi değerin 1000 olursa gebelik var derim dedi. 20 aylik bi kizin var inş bende sizin gibi haziran annesi olurum.
Sat son adet tarihi ve bat beklenen adet tarihinin kısaltmalari oluyor
Günaydınn kalbinizi ferah tutun hiç aklınıza getirmeyin öyle şeyler bende cumartesiyi bekliyorum kese yi görmek için.günaydın kızlar. bugun 13.30 da keseyi görmeye gıcıem. ama oyle heyecan ve streslıyım ki. 4 ay önce düşük yapmıştım. şimdi hamile olduguma bır türlü inanamıyorum ve öğrendiğimden beri kimysal gebelik mi dıs gebelik mi boş gebelikmi diye düşünmekten kafayı yıycem. bugün ıyıce tavan yaptı tabi bu düşünceler. pazartesi degerim 1660 çıkmıştı. dış gebelikte deger nasıl oluyor bir de arada hızlı hareket ettıkçe sağ kasığıma kramp giriyo sanki . bu dış gebelik kaçıncı haftada kendini hissettirir ki. benim bat 9 ekimdi.
geçmiş olsun coznur aman dikkat ıhlamur iç bol bol malum ilaç yasak. bende bir garibim bugünGünaydın annişler : ))
ben sanırsam grip oldum
burnum akıyor sesim boru gibi
sizler nasılsınız?? güzel bir gün olsun
merhaba simal hoşgeldin. aramızda 1 gün var oğlumda değerm 331 di o zamanda gebelik var demişti doktor kese görünmediği haldeMerhabalar benimde SAT 16 eylul, bat' tan 2 gün önce idrar testi yaptigimda net olmayan 2. Çizgiyi gördüm ayni gün kan testinde degerim 50 cikti saglik ocagindaki hemşire kesin bisey söyleyemem dedi değerin 1000 olursa gebelik var derim dedi. 20 aylik bi kizin var inş bende sizin gibi haziran annesi olurum.
merhaba hoşgeldin aramızamerhaba bende haziranda anne olacağım Allah kısmet ederse. İlk bebeğim olacak ve bende haziran doğumluyum:) ayrıca kadınlar kulübünde de yeniyim ve "Sat" "Bat" ne demek anlamıyorum yardımcı olur musunuz:))
canım nette okuduğumda normal diyor bende de var ara ara o ağrıdan. 4.5 yaşında oğlum var ondada oluyordu son derece normal yerleşiyor kuzularımızKizlar 2 gundur kasiklarim agriyor hani hamile olmadan once agrir ya adet olacakmis gibi yada usutunce, oyle agriyor bunun icin doktora gitmeye gerek varmi yada sizinde oluyormu normal biseymi
Anladim cnm cok saol bide ben cok az su iciyorum bi kere daha kasiklarim agrimisti hamile degilken doktorum bol bol su ic demisti ondanda olabilir sanirim :)canım nette okuduğumda normal diyor bende de var ara ara o ağrıdan. 4.5 yaşında oğlum var ondada oluyordu son derece normal yerleşiyor kuzularımız
Cook tessekkur ederim icimi rahatlattin :) benimde icime dogdugu icin erkenden yaptirmistim sadece hemsirenin soyledikleri kafami karistirdiHayirli olsun canim hamilesin. Hemsire bozuntusu kendini doktormu saniyor ben bu kdrcik bilgimle soyluyorum 3 haftalik hamilesin istersen sende internetten kan degerine gore kac haftalik hamile oldugunu gorebilirsin ben fotoyu yukleyemedim hata verdi kendinde bakarak emin olabilirsin 1000ni felan beklemene gerek yok bnmki 300kusur doktor hamilesin dedi ve suan 7.haftadayim kalp atisini bile duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?