2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnsllah cnm.Rabbim hepimizin gonlune gore versin.evde boylece yatip her dakika lekemi geldi diye endiselenmk beni yipratiyo ama bebegim saglikli olsun insallh bise istemiyorum baska
çok haklısın nazenincim bu bekleyiş çok zor cidden ben bile reglim geciktiğinde 13 ünde test yaptım ve silik çizgi vardı bütün gün işyerimde tedirgindim ya reglim gelirse diye .inşallah sağlıcakla gelecek minik melek

mervecim hiç aklına kötüyü getirme olurmu benimde karaciğer rahatsızlığım var ve ilk gebeliğimde o kadar korkmuştum ki ama çok şükür rabbime son derece sağlıklı doğdu oğlum.

cok tesekkür ederim bu arada dün yapılan ilk testte karaciğer değerlerimde de sorun cktı kadın dr u muhtemelen kullandığın ilaçlardan dedi ama dahiliyeci mutlaka gastroya da görün dedi sgpt ve sgot degerlerim yüksek.

Kızlar p.tesi günü b-hcg 3639 çıktı. Dün doktora gittim ama keseyi tam olarak göremedi. Alttan muayne etmek istedi ama ben istemedim. Cuma günü tekrar gel o zaman dedi. Tahminen 4 haftalık olduğunu söyledi. folik asita başladım bugün. Kahvaltıdan sonra 1 adet içtim ama karnım gurul gurul. Garip sesler çıkarıyor. Sizdede böyle oluyormu?

merhaba cansu benim karnımda aynı ve şişlik var

rica ederim kesinlikle ilaçlar çok etkiliyor. benimde değerlerim yüksek ve ömür boyu ilaç kullanmam gerek oğluma hamileykende içmiştim. gastroentololojiye de bir görün tabii hamileliğin ilerleyen dönemlerde karaciğer rahatsızlığı olmayan anne adaylarında bile sıkıntılar oluyor önlem almış olursun hem.

yarın karar verdiğim kadın doğum doktoruna ilk kez görüneceğim sonra da endokrinoljiye insallah senin gibi onlarda beni rahatlatır. bta hcg testini yaptırduğım hastanedeki doktor çok pozitif konustu hastanesi iyi olsaydı onunla devam etmek isterdim ama hastanesi iyi olan bir doktor seçeceğim insallah o da aynı seyleri söyler. hayırlısı olsun hepimizi için.

mervecim daha öncede bu grupta paylaşmıştım ilk bebeğimde doktorlar tarafından o kadar korkutuldumki sakarya ve istanbul olmak üzere tam 7 doktorla görüştüm. hatta ailem istanbulda bende sakaryada yaşadığım için 2-3 haftada bir istanbulada gidiyordum. ve hamile takibimde daha düzenli gittiğim doktorum sürekli aman 35 den önce doğurma, bebek çok iri, başı çok büyük asla normal doğuramazsın, kansızlık fazla mutlaka ünv hastanesine git dediği için istanbulda çapa da devam ettim 35. haftadan sonra ve ordada 37. haftada kontrole gittiğimde bebek çok iri 4,5 kilo beklemeyelim dediler ve sezeryan oldum. ve bebeğim 3.800 gr ağırlığında ve gayet normal ölçülerde sağlıklı bir bebeğim oldu ve boşuna o dönemi kendime zehir etmişim dedim.
çok uzun yazdım biliyorum ama bu dönem bir daha hiç geri gelmiyor keyfini çıkarmaya bak derim.

hayalim inşallahh o günleride göreceğiz. bende folik asite başlayalı 2 gün oldu ama dün akşam ve öğlen unuttum almayı inşallah güzel haberlerle gelirsin
sağol cnm bence biraz bu durumlarda allaha bırakmakta gerekiyor ben kan tahlilinde folik asit depolarıma baktırdığımda zaten çok fazla çıkmıştı belki seninde öyledir ondan dert etme bide ben akşam yemeğinden sonra su içerken alıyorum böylece unutmuyorum

istanbulda iseniz arkadaşlar kavacık medistate de nurdan şahin yücel adında bir doktor var tavsiye ederim tamamen doğal doğum taraftarı ve iyi bir doktor.

kesinlikle haklısın canım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek gerek.

haklısın içimizi ferah tutmak gerekiyor. zaten üzüldükçe karnım ağrıyo dr da öyle söyledi yapabileceğin en iyi şey rahat olmak dedi. Senin hikayeni okuyunca daha iyi anladım. Allah razı olsun. Umarım en sağlıklı en güzel şekilde hazirana ulaşırız. :)

kesinlikle haklısın canım elimizden geleni yapıp tevekkül etmek gerek.
ya ben bişey sormak istiyorum 2. hamileliği olanlara okuduğum kadarıyla ilk hamilelikde vucut neyle karşılaşacağını bilmediğinden rahim daha geç büyüyor kilo alımı daha geç başlıyor diyor 2. seferde ise vucut ne olduğunu anladığından herşeye daha önceden hazırlanıyormuş ben ilk hamileliğimi 9 kilo ile bitirmiştim ama mide bulantım çok olmuştu ilk 5 ayda sadece 1 kilo almıştım şimdi ise hiç kusmam yok ve şimdiden 2 kilo aldım 67 ile başladım açıkcası bu hızla giderse korkuyorum bide ben sigara kullanıyordum ondan da alıyorum şimdi daha önce bıraktığımdada bir ayda 7 kilo almıştım bana yardımcı olabilecek birileri var mı

Siskinlik ilk zamanlar cok cok normal. Bende 6 aylik hamile gibi karnim sisik di. Suan daha hafif siskinlik.
Adet sancisi da 5 haftalikken cok vardi suan oda hafifledi. Cumartesi 7+0 oluyoruz ins kalbini duyarim.

Selam. Benim bat'tan 2 gün sonra 764 cikti betahcg. 2 hafta sonra gidicem doktora. Bugün de saglik ocagina gittim. Kan değerleri vs. için kan verdim. Sonuçları yarin alicam.

Günaydın annişler : ))
ben sanırsam grip oldum
burnum akıyor sesim boru gibi
sizler nasılsınız?? güzel bir gün olsun
gecmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
bende feci grip im cumartesiden beri atlatmaya çalışıyorum içim dışım ıhlamur oldu hala sesim kotu oksuruyorum ınşallah çabuk atlatırım minik bide oğluşum var peşinde koşturmaktan çok dınlenemiyorum da (
Kizlar 2 gundur kasiklarim agriyor hani hamile olmadan once agrir ya adet olacakmis gibi yada usutunce, oyle agriyor bunun icin doktora gitmeye gerek varmi yada sizinde oluyormu normal biseymi
kasık ağrısı çok normal hem bebek tutunmaya buyumeye çalışıyo hemde rahim büyüyo bu yuzden minik ağrılardan korkmayın hiç
karnın hızlı buyudugu dogru ama kilo tamamen kişiyle alakalıymış yeni arkadaşım ıkıncıye dogum yaptı ilkınden daha az kilo aldı ama çok dıkkat etti

cnm ben bise sorucam.alttan muayene istemedm demissn.bnm de cuma gunu bakilcak keseye.suanda beta 6680.olur da goremezse alttan ben de baktirmak istemiyorum cunku dusuk tehlikem var.doktor iliski bile yasak derken alttan cihazla bakmadi dusugu arttirabilir ama doktor bise olmaz diyip bakmak isterse ters dusmek istemiyorum doktorla.ne diyerek reddetin alttan muayeneyi.doktor tepki vermedimi.

cnm ben bise sorucam.alttan muayene istemedm demissn.bnm de cuma gunu bakilcak keseye.suanda beta 6680.olur da goremezse alttan ben de baktirmak istemiyorum cunku dusuk tehlikem var.doktor iliski bile yasak derken alttan cihazla bakmadi dusugu arttirabilir ama doktor bise olmaz diyip bakmak isterse ters dusmek istemiyorum doktorla.ne diyerek reddetin alttan muayeneyi.doktor tepki vermedimi.

cümlemizden canım. inşallahh vakti zamanında gelir meleklerimiz.
bu konuda genelleme yapamıyorum ben canım ilk hamileliğimde ilk üç ay 3 kilo tamamında ise 12 kilo ile tamamlamıştım. bu sefer daha dikkatli davranacağım inşallah çünkü 1 sene gitmemişti o kilolar üzerimden. çok fazla abur cubur tatlı hamurişi tüketmeyi düşünmüyorum ve düzenli beslenmede şart tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…