2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben pazartesi sabahı test yaptım silik bi çizgi vardı akşam tekrar yaptım daha netti. malesef burda ne devlet hastanesinde ne de sağlık ocağında kanda gebeliğe bakmıyorlar bende cumartesiyi bekliyorum doktora gitmek için

Kızlar kilolar nasıl.benim iştahım çok açıldı durmadan birşeyler yiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden iki kilo aldım.66ile başladım.şimdi 68 oldum.gidişat çok kötü...

Nasıl emın oldun :)) bede erkek ıstyorummmm
ben eskiden erkek bebekleri severdim ama eşimin ailesinden hoşlanmadıgım kişiler rüyamda gördüm erkek olacak hissediyorum erkek olacak dedikçe bu fikirden sogudum canım ekşi cekince mutlu oluyorum tatlı çekince hakkı mı geliyo acep diyorum

Kizlar mumkun oldugunca girip heyecanimi sizlerle birlikte yasamak istiyorum ne guzel bi topik burasi.kendime hamile cizelgesi yaptim ama hala inanamiyorumdoktorumla gorustum bugun degerimin ikiye katlamasi iyi bi gelisme dedi haftaya sali gidicez bakalim keseyi gormeye.benim deger dusukmu acaba ya 298 suan ay pimpirikli bisey oldum iyice. benim sat 14 eyluldu simdi ben 4 haftalik oluyorum dimi kizlar

ıyı akşamlar hanımlar dr geldım 8,4 mm kese olmuş beta testı ıstedı dr. 21810 çıktı perş gene beta yapılcak 3 gunde yuzde 50 artması gerekiyormuş. bakalım bızım bıdık ne zzaman goruncek.

benim sat da 14 eyluldu canım. gecen hafta test yaptım pozitif cıktı. bu hafta kanda baktıracaktım ama pazar günü kanamam oldu. acile gittik ben düştü sandım ama keseyi gördü doktor karından. ilac verdi. 2 gün kanamam devam etti. tekrar kan testine gidicem. 2 hafta sonra da kalp atısı icin gidicem. insallah tutunmuştur. eger oyleyse beklenen dogum tarihimiz aynı :)

Iyi akşamlar güzel hatunlar, güzel taze anneler bi kaç gündür yogunluktan sizlere Merhaba diyemedim umarım herkes iyidir ve hersey yolundadir .Ben de sık idrara çıkma dışında hiç bi belirti yok hala strese giriyorum sanirim bu arada 4+6 iken karindan ultrasonla çok net göründü benim kesem zayıf falan da değilim bu haftalarda olanlar görebilir karindan :) cumartesi kalp atışı için gideceğim içim pir pir ve korkuyorum lütfen dua edin bana

İyi akşamlar yüklü hatunlar
Ben bugün, dün yaptırdığım kan/ idrar testlerimin sonuçlarını aldım. Her şey normal lakin idrar yolu enfeksiyon başlangıcı çıkmış hiç sıkıntım olmamasına rağmen Doktor 2-3 litre su iç bol bol, bu testler zaten düzenli tekrarlanacak, ilerlerse ileride ilaç veririz zaten gebelikte neredeyse herkeste görülüyor dedi ama gene de canım sıkıldı.
Suyu zaten sevmem bu aralar hiç içesim yoktu şimdi seve seve 3 litrelik liste yaptım kendime, dolabın üstüne astım. İçtikçe mahkum gibi çentik atıyorum, çatlasam da patlasam da 3 litre bitirmeden günü kapatmayacağım.
Buradan benim gibi suyu sevmeyen ve yeterince içmeyen anne adaylarına duyurulur, bol bol su için lütfen.

seninle aynı gün doğumlarımız canım sat kaçtı senin.benim 31 agustos Döllenme Eylül 7 veya 9 Olmalı diye tahmin ediyorum.benim iki kızım var.bu da sürpriz oldu bize.kızlarıma KARDEŞ gelecek Allah'ımın izniyle .doktora gitmedim.kalp atımı duymak için bekliyorum.

benim sat 1 eylül.ne güzel bi sürpriz yapmış ama sağlıkla inşallah.ben de cmtesi gitcem kalp atışı için inşallah duyarım

Bende de çıktı idrar yolları enfeksiyonu ilaç yazmicam dedi doktor umarım sorun çıkmaz ilerleyen zamanlarda

Aa ne guzel burdan beraber beklemeyi nasip etsin Rabbim hayirlisiyla

İnşallah kendiliğinden geçer. Ben halsizlikten dolayı değerler düşük çıkarsa vitamin falan isteyecektim de idrar yolları deyince doktor aklımdakini de unuttum.
Umarim geçer. Doktorum bana imom omega diye bi vitamin önerdi mutlaka al dedi aldım folik asit de almıştım at çöpe dedi. Vardır bi bildiği heralde

Kızlar kilolar nasıl.benim iştahım çok açıldı durmadan birşeyler yiyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden iki kilo aldım.66ile başladım.şimdi 68 oldum.gidişat çok kötü...
butamiracım ilk 3 ay çok kilo alımını önermiyor doktorlar ancak zayıfsan sıkıntı yok. bende 64 ile başladım bakalım şimdilik almamışım ama daha çok erken yorum yapmam için inşallah 70 le tamamlarım hamileliği boyuma göre kilom fazla zaten tek avantajım 2 aydır düzenli platese gitmem tartıdaki rakamdan daha ince görünüyorum.

hiç öyle düşünme edacım benimde oğlum var eşim senin sırtın yere gelmez diyor:)
zeytincim benimde sat 15 eylül daha doktor aramadım ilk gebeliğimdeki doktorada gitmek istemiyorum bakalım. 4 haftalıksın sende
ıyı akşamlar hanımlar dr geldım 8,4 mm kese olmuş beta testı ıstedı dr. 21810 çıktı perş gene beta yapılcak 3 gunde yuzde 50 artması gerekiyormuş. bakalım bızım bıdık ne zzaman goruncek.
iyi akşamlar tull maşallahh minik bıdığa

iyi akşamlar monarosa hiç korkma aklına kötüyü getirme
iyi akşamlar canım bol bol su içmek şart birde bende sevmediğim halde günde 1 şişe maden suyu içiyorum mutlaka çok faydalı

benimde 15 eylül:)

Umarim geçer. Doktorum bana imom omega diye bi vitamin önerdi mutlaka al dedi aldım folik asit de almıştım at çöpe dedi. Vardır bi bildiği heralde

Ben de "eltimin kaynının küçük kızı hamile kalınca x vermişler, bana da verin" dememek için susuyorum baştan ama her doktor da ayrı bir tür yahu. Kimi hiç folik vermiyor sebzeden, diğer yiyeceklerden al diyor, kimi hamilelikten önce 3 ay sadece kullan, kimi 6 ay, kimi doğurana kadar...Vitamin işi de öyle. Ama ben haftada 3 gün balıktı, diğer günler kırmızı etti, sütüydü, meyvesiydi, kuru yemişiydi,her gün zeytinyağlısıydı, tüyüydü, yünüydü yiyemiyorum O yüzden takviye istiyorum.
Tipimi de görseniz 4 kapılı buz dolabı gibiyim, "bana vitamin verin, hem de çok kansızım, üşüyorum" desem "len sen vitaminsizsen o cüsseyle biz ölelim" dersiniz Neyse isteyenin bir yüzü kara, bir dahaki randevuda isteyeceğim

Haha güldürdün beni winstonlight ben de normalde car car öterim bu hamilelik konusunda çok cahilim sanırım saçmalıyorum doktorda. Geçen keseyi falan gorduk muayene bitti doktora söyle dedim bende acaip bi uyku hali var neden ki dedim aaa hamile olmayasin dedi bir de kan alan kızla diyalogum oldu ben de 82 ekran tvyim senden kalmam yani 6 tüple gittim kan vermeye benden çıkar mı ki bu kadar dedim kız sıritarak çıkar çıkar dedi hastane anıları Vol 2 ile görüşmek uzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…