- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Canım cok şükür iyiyim sarıya dönüştü lekeler sen nasılsın acaba bu lekeler neTatlım o da bildiğim kadarıyla progestan benzeri bir ilaç.
Nasıl oldun buarada biraz daha iyimisin?
aman bulantı yaşamayalım hiç çok şükür benim öyle aman aman iştahım yok ve nedense yemek yedikten sonra bir garip oluyor midem. eğer hamilelik öncesi fazla kilon yoksa yemek sıkıntı değil ama ilk 3 ay bebek annenin yediklerinden beslenmiyor diye biliyorum. oğlumda 12 kilo almıştım bu sefer daha az kilo ile kapatmak istiyorum o yüzden biraz dikkat etmem gerek sanırım.amin inş :)
çok garip bişey mucize gibi.. Takvimin her hafta degişen resimlerine bakıyorum inanamıyorum içimde böyle bişeyin olduguna o resimler bile öyle tatlı geliyo ki büyütüp seviyorum :) ben hiç bulantı kusma yaşamadım bi iki kez hafif olanlar dışında.. Ama acayip açık bi iştaha sahibim ne kadar yersem yiyim 2 saat sonra boşalıyo midem..?!
canım benimde öyle şeffaf sarı geliyor, dr normal demişti rahim içi hazırlanıyor demişti sıkıntı yapma inş. herşey güzel olacak büyücekler kocaman olucaklar inş.Canım cok şükür iyiyim sarıya dönüştü lekeler sen nasılsın acaba bu lekeler ne
Merhaba ben de 7. Hafta içindeyim kanamam 5 gündür var.dr bebegın kalp atışını duymadı.perş kdr bekle dedı.düşğk tehlıkesı oldugu için progestan içiyorum.belım cok agrıyor.sizin kaç gün sürdü kanamanızBen varım. 6. haftamda kanamam oldu.Düşük tehlikesi var dedi doktor,3 ay dolana kadar dinlen dedi. Progestan kullanıyodum o ara. Sonra 9 ay doldu, doğurdum bebeğimi.Kanaman ne kadar sürdü senin ? Kan değerlerinde bi oynama var mı geriye doğru?
İnşallah canım bak duydun mu bebişini kapini bna erkn dedi dktr glck hafta gel dedicanım benimde öyle şeffaf sarı geliyor, dr normal demişti rahim içi hazırlanıyor demişti sıkıntı yapma inş. herşey güzel olacak büyücekler kocaman olucaklar inş.
merhaba yeşim hoşgeldin kese için erken gibi aramızda 2 gün var. bende gitmedim daha doktora anca vajinal ultrasonla görebilir keseyiMerhaba arkadaşlar,
Bende Haziran annesi olacağım nasipse. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. İnşallah devamını ve sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Adetin 25.günü betahcg 30 ve 27.günü 98 çıktı bir daha tekrar etmedim. Nasipse perşembe günü 4+6 oluyorum kese için gideceğim umarım görürüm
biz geçen hafta çarş gittik 10 gün sonra gelebilirsiniz kalp atışı dedi perş gidicem bakalım, dr dedi diye gidiyorum bakalım inş. duyarım.İnşallah canım bak duydun mu bebişini kapini bna erkn dedi dktr glck hafta gel dedi
M
Merhaba ben de 7. Hafta içindeyim kanamam 5 gündür var.dr bebegın kalp atışını duymadı.perş kdr bekle dedı.düşğk tehlıkesı oldugu için progestan içiyorum.belım cok agrıyor.sizin kaç gün sürdü kanamanız
inşallah hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız.M
Merhaba ben de 7. Hafta içindeyim kanamam 5 gündür var.dr bebegın kalp atışını duymadı.perş kdr bekle dedı.düşğk tehlıkesı oldugu için progestan içiyorum.belım cok agrıyor.sizin kaç gün sürdü kanamanız
merhaba yeşim hoşgeldin kese için erken gibi aramızda 2 gün var. bende gitmedim daha doktora anca vajinal ultrasonla görebilir keseyi
Bende feci istahliyim ama herzamanki halim :) hemsire bugun mide bulantisi 7 haftadan sonra baslar bikac hafta icinde olmazsa olmaz zaten dedi ilk hamilegimde olmamisti inşallah bundada olmaz son zamanlarim kotu geciyo benim mide yanmam feci oluyoamin inş :)
çok garip bişey mucize gibi.. Takvimin her hafta degişen resimlerine bakıyorum inanamıyorum içimde böyle bişeyin olduguna o resimler bile öyle tatlı geliyo ki büyütüp seviyorum :) ben hiç bulantı kusma yaşamadım bi iki kez hafif olanlar dışında.. Ama acayip açık bi iştaha sahibim ne kadar yersem yiyim 2 saat sonra boşalıyo midem..?!
İnşallah duyatız inşallahbiz geçen hafta çarş gittik 10 gün sonra gelebilirsiniz kalp atışı dedi perş gidicem bakalım, dr dedi diye gidiyorum bakalım inş. duyarım.
M
işte sorunda bu ben zaten kiloluyum düğün için 14 kilo verdim 3 ayda 77 bucuk oldum ve iştahım yüzünden hızla geri alıyorumaman bulantı yaşamayalım hiç çok şükür benim öyle aman aman iştahım yok ve nedense yemek yedikten sonra bir garip oluyor midem. eğer hamilelik öncesi fazla kilon yoksa yemek sıkıntı değil ama ilk 3 ay bebek annenin yediklerinden beslenmiyor diye biliyorum. oğlumda 12 kilo almıştım bu sefer daha az kilo ile kapatmak istiyorum o yüzden biraz dikkat etmem gerek sanırım.
hoşgeldin canım.. Ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırmıştım 38 çıkmıştı erken döllenme mi oluyo yani..?Merhaba arkadaşlar,
Bende Haziran annesi olacağım nasipse. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. İnşallah devamını ve sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Adetin 25.günü betahcg 30 ve 27.günü 98 çıktı bir daha tekrar etmedim. Nasipse perşembe günü 4+6 oluyorum kese için gideceğim umarım görürüm
normalde midem çok hassastır çok aglasam çok gülsem çıkarırım o derece ama yok bişey şimdilik :)Bende feci istahliyim ama herzamanki halim :) hemsire bugun mide bulantisi 7 haftadan sonra baslar bikac hafta icinde olmazsa olmaz zaten dedi ilk hamilegimde olmamisti inşallah bundada olmaz son zamanlarim kotu geciyo benim mide yanmam feci oluyo
hoşgeldin canım.. Ben adetime 5 gün varken kan testi yaptırmıştım 38 çıkmıştı erken döllenme mi oluyo yani..?
ben adetimin 20 gün gecmesini bekledim beklerken kan degerine göre 6 haftalık diye hesaplıyoduk ki öyle çıktı ultrasonda da o zaman gördük keseyi canım.. Ablam kadın dogumda. Ebe hemşire emin olmak için gec gitmemi tavsiye etti hephoşbuldum sanırım erken döllenme oluyor canım sonuçta embriyo yerleştiğinde betahcg salgılamaya başlıyor. Keseyi görmüşsündür ne zaman gittin? perşembe 4+6 acaba görür müyüm?
hoşbuldum sanırım erken döllenme oluyor canım sonuçta embriyo yerleştiğinde betahcg salgılamaya başlıyor. Keseyi görmüşsündür ne zaman gittin? perşembe 4+6 acaba görür müyüm?
Nasıl emın oldun :)) bede erkek ıstyorummmmerkek hissediyorum hatta sanki eminim..(inşallah:)
aynı senin gibiyim bende geçen cuma kan aldırdım bayıldım birde iki kere alttan muayene ettiler ona da fobim oluştu bende isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum. Allah yardımcımız olsunTabi kotu dusunmuyorum ben onu icimde hissediyorum kalbinj dinlememis olsamda henuz kizlar doktorlar ozelde istege bagli sezeryan yaiolarmi bilgisi olan varmı panik atak hastasiyim korku ataklari gecirince bayiliyorum kan verirken bayildim iki gun once sizce normal dogum diye diretirlerm kii off ben neden bole olumsuzluklari dusunuyorunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?