- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.901
Ben de ayniyim canım. Iki lokma kahvaltıya zor hazırladım.ve merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum.okuldan gelince hemen koltuga atıyorum kendimiKızlar yaa ben çok yoruluyorum. Biraz önce evimizin hemen önündeki markete kadar gittim aşırı derecede yoruldum hiç halim kalmadı. Normal mi acaba
Ay ben yerim beynini onlarinnn :)))))canım benim doktorumda 4 boyutlu var özellikle zaen seçtim 3 boyutluda siyah beyaz bildiğimiz 4 boyutluda siyah beyaz deği herşey daha net mesela ben bugüne kadar derisi şeffaf olduğu için hep beyninin içindeki kıvrımların oluşumunu bile gördüm bebeği olduğu gibi görüyosun öyle söyleyeyim sana:)
Ay ben yerim beynini onlarinnn :)))))canım benim doktorumda 4 boyutlu var özellikle zaen seçtim 3 boyutluda siyah beyaz bildiğimiz 4 boyutluda siyah beyaz deği herşey daha net mesela ben bugüne kadar derisi şeffaf olduğu için hep beyninin içindeki kıvrımların oluşumunu bile gördüm bebeği olduğu gibi görüyosun öyle söyleyeyim sana:)
bendekı sorunla aynı,ne kadar cok ınsanda varmıs anlamadım gıttı15+5 plesenta rahim agzina yakin ywrlesmis ondan oluyo dedi
Ablamin oyleysi bebegin esi asagidaydi oyle bi yattikiiii anlatamam namazini bile yatarak kildi. Esi yukari cikti cok sukur hatta normal doğum bile yapti. Simdi tombik mi tombikkkk sapsari bi oglu var 8 aylik yegenim:)) istirahat sarttbendekı sorunla aynı,ne kadar cok ınsanda varmıs anlamadım gıttızateen ondan suphelendıgım ıcın sordum canım sebebını.Tek caresı var hareket etmıyeceksın,ılıskı yok,sureklı yatman gerekıyor.Ben 11 cı haftamdan yatıyorum bı tek doktora cıktım cok zor ama yakın yerlesmısse kalka da bılır canım tam kapatmaması ıyı,gecmıs olsun tekrar
Kızlar yaa ben çok yoruluyorum. Biraz önce evimizin hemen önündeki markete kadar gittim aşırı derecede yoruldum hiç halim kalmadı. Normal mi acaba
Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
Ne çok yatan arkadas var yaa benim gibi. Allah sifa versin herkeseeeee
Amiiiiin hepimize inşallahNe çok yatan arkadas var yaa benim gibi. Allah sifa versin herkeseeeee
Sagol tsk ederim cnm sanada gecmis olmus ina duzeliriz yatarak zamanda gecmiyo hep strea hayirlisiyla bi alaaydik kucagimiza ancak o zaman rahatliycaZbendekı sorunla aynı,ne kadar cok ınsanda varmıs anlamadım gıttızateen ondan suphelendıgım ıcın sordum canım sebebını.Tek caresı var hareket etmıyeceksın,ılıskı yok,sureklı yatman gerekıyor.Ben 11 cı haftamdan yatıyorum bı tek doktora cıktım cok zor ama yakın yerlesmısse kalka da bılır canım tam kapatmaması ıyı,gecmıs olsun tekrar
Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
ınsallah canım kalkar bızde de yatmak bır az zor geliyor ışteAblamin oyleysi bebegin esi asagidaydi oyle bi yattikiiii anlatamam namazini bile yatarak kildi. Esi yukari cikti cok sukur hatta normal doğum bile yapti. Simdi tombik mi tombikkkk sapsari bi oglu var 8 aylik yegenim:)) istirahat sartt
amınn sen neden yatıyosun pekı,hazıran annelerı yatarak gecırıyor hamılelgı nerdeyseNe çok yatan arkadas var yaa benim gibi. Allah sifa versin herkeseeeee
Canım lütfen sakin ol ben de daha önce aynı hisse kapılıp doktora kosmuştum ve kalbi pit pit atıyordu nasıl ağlamistim. Biz anneler bu korkuyu hep yaşayacağız ben de 20 gündür görünmedim doktora ve daha 8 gün var randevuma içimde hep aynı korku var benim de ama iyi dusunecegiz ve vesvese yapmayacagiz lütfen kendini yıpratma bebeğin seninle allahın izniyleKızlar kafayı yemek üzereyimKalbi duran bebek haberlerinden çok fazla etkilendim. 2 gündür içime kurt düştü. Çok korkuyorum. P.tesi gidicem doktora ama nasıl sabredicem şu 4 gün hiç bilmiyorum (
Bebeğin kalbinin durmasının bir beirtisi varmı?
Benim 18 haftalik bi kaybim varamınn sen neden yatıyosun pekı,hazıran annelerı yatarak gecırıyor hamılelgı nerdeyse
Bebegim canli dogmustu yavrum hicbiseyide yoktu annesi tasiyamadi iste ne yapayımamınn sen neden yatıyosun pekı,hazıran annelerı yatarak gecırıyor hamılelgı nerdeyse
Kızlar kafayı yemek üzereyimKalbi duran bebek haberlerinden çok fazla etkilendim. 2 gündür içime kurt düştü. Çok korkuyorum. P.tesi gidicem doktora ama nasıl sabredicem şu 4 gün hiç bilmiyorum (
Bebeğin kalbinin durmasının bir beirtisi varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?