2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yaa ben çok yoruluyorum. Biraz önce evimizin hemen önündeki markete kadar gittim aşırı derecede yoruldum hiç halim kalmadı. Normal mi acaba
Ben de ayniyim canım. Iki lokma kahvaltıya zor hazırladım.ve merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum.okuldan gelince hemen koltuga atıyorum kendimi

Ay ben yerim beynini onlarinnn :)))))

Ay ben yerim beynini onlarinnn :)))))

15+5 plesenta rahim agzina yakin ywrlesmis ondan oluyo dedi
bendekı sorunla aynı,ne kadar cok ınsanda varmıs anlamadım gıttızateen ondan suphelendıgım ıcın sordum canım sebebını.Tek caresı var hareket etmıyeceksın,ılıskı yok,sureklı yatman gerekıyor.Ben 11 cı haftamdan yatıyorum bı tek doktora cıktım cok zor ama yakın yerlesmısse kalka da bılır canım tam kapatmaması ıyı,gecmıs olsun tekrar

Ablamin oyleysi bebegin esi asagidaydi oyle bi yattikiiii anlatamam namazini bile yatarak kildi. Esi yukari cikti cok sukur hatta normal doğum bile yapti. Simdi tombik mi tombikkkk sapsari bi oglu var 8 aylik yegenim:)) istirahat sartt

Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.

Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.

Kızlar yaa ben çok yoruluyorum. Biraz önce evimizin hemen önündeki markete kadar gittim aşırı derecede yoruldum hiç halim kalmadı. Normal mi acaba

Normal canım, bende aynı durumdayım, hemen yoruluyorum ve kasıkta batma oluyor, bide en başından beri hep yattığım için hareket etmeyi unuttum resmen

Geçmiş olsun canım ya niye öyle oldu ki acaba, umarım sonuçlarında önemli bişey çıkmaz, kendinide çok üzüp bebeğini etkileme canım

Ne çok yatan arkadas var yaa benim gibi. Allah sifa versin herkeseeeee

Amin canım amin, bebişler için katlanıyoruz herşeye işte

Sagol tsk ederim cnm sanada gecmis olmus ina duzeliriz yatarak zamanda gecmiyo hep strea hayirlisiyla bi alaaydik kucagimiza ancak o zaman rahatliycaZ

Canım geçmiş olsun sonuçalr inşallah iyi çıkar nedne öyle oldu ki tansşyonunu kontrol altına almıştın sen

Ablamin oyleysi bebegin esi asagidaydi oyle bi yattikiiii anlatamam namazini bile yatarak kildi. Esi yukari cikti cok sukur hatta normal doğum bile yapti. Simdi tombik mi tombikkkk sapsari bi oglu var 8 aylik yegenim:)) istirahat sartt
ınsallah canım kalkar bızde de yatmak bır az zor geliyor ışteben hafıf hafıf gezıyorum ama evın ıcınde dısarı cıkmadım uzun suredır

Kızlar kafayı yemek üzereyim Kalbi duran bebek haberlerinden çok fazla etkilendim. 2 gündür içime kurt düştü. Çok korkuyorum. P.tesi gidicem doktora ama nasıl sabredicem şu 4 gün hiç bilmiyorum (
Bebeğin kalbinin durmasının bir beirtisi varmı?

Canım lütfen sakin ol ben de daha önce aynı hisse kapılıp doktora kosmuştum ve kalbi pit pit atıyordu nasıl ağlamistim. Biz anneler bu korkuyu hep yaşayacağız ben de 20 gündür görünmedim doktora ve daha 8 gün var randevuma içimde hep aynı korku var benim de ama iyi dusunecegiz ve vesvese yapmayacagiz lütfen kendini yıpratma bebeğin seninle allahın izniyle

amınn sen neden yatıyosun pekı,hazıran annelerı yatarak gecırıyor hamılelgı nerdeyse
Benim 18 haftalik bi kaybim var rahim agzi yetmezligi teshisi konuldu. Gecen hafta serklaj ameliyati oldum yani rahim agzina dikis atildi. Heyet raporu aldim zaten. Yatiyorum iste ne yapayım. Inss son haftaya kadar tasiyabilirimm bebisimi bu defa.

Canım niye böyle düşünüp hem kendini hem bebeğini üzüyosun ki. Evet endişelerimiz hiç bitmicek ama olumsuzu da düşünmememiz gerekiyor, hemen etkileniyoruz malum.
bende yarın görücem bebeğimi, 10 gündür görmedim ama sakin oluyorum, diyorum kızım iyi, benimle üstelik 2 kayıp yaşamama ragmen güzel düşünüyorum çünkü söz verdim kendime.
Sende kendine ve bebeğine söz ver ve sakin olup güzel şeyler düşün.
ama rahatlamicaksan da kendini yiyip bitirceğine akşam acile gidip bi görün, bebeğin iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…