- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.921
Ayni saatte bebislerimizle kavusuyoruz senleeeeéee:)bebeğimle buluşmama son iki saat:))
Hadi ii biz de aynı heyecanı paylaşıyoruz seninle :) benim daha 8 günüm var uhuhuuuubebeğimle buluşmama son iki saat:))
bebeğimle buluşmama son iki saat:))
Ayni saatte bebislerimizle kavusuyoruz senleeeeéee:)
saol canım :) eğer ikili testte sorun yoksa 3lü test istenmeden 4lü test isteniyormuş bu arada detaylı ultrason fiyatlarıda yüksekmiş ödemeyi biz yapıcakmışız daha sonra özel sigortadan yüzden 70ni geri alıyormuşum başka hastanelere sordum daha pahallıymış mecbur doktorun yonlendirdiğin yerden 10 ocaga randevu aldım, Allah yardımcımız olsun :)
Güzel haberlerle gelmenizi bekliyoruzzz
Bizde yarın sabah görücez bebişimizi
aynen bende öyle cnm imom decavit ferro sanol hepsinde folik asit ve diğer vitaminler var.bende kararsız kaldım doktorada 5 ocakta gideceğim çok vitamin almanında sakıncası olursa diye düşünüyorum.Kızlar haplarım bitmek üzere ama şu konuda kararsız kaldım. hem decavit kullanıyorum hem omega 3 bide demir hapı. hadi demir hapını gectim ama decavitle omega 3 hemen hemen aynı faydaları sağlayan ilaclar değilmi neden ikisinide kullanıyoruz, bide doguma kadar kullancakmışım midem cok kotu oluyor agzımın tadı bi tuhaf oluyor , aslında ikisinide içmek istemiyorum ama sizce birini bıraksam olur mu ?
Cok gecmis olsun canim. Insallah sonuclar iyi ge l ir. Sende de tansiyon sikintisi vardi sanirim. Birde nefrolojiye git istersen. Idrarina baktir.Kizlar mrb. Hastalara yorgunlara halsizlere acil sifalar olsun insallah.
Beni endokrine sewkwetti dr. Dun sabah itibari ile on kilo almis oldumu gordum bu sabahta elim yuzum gozum sisti taninmayacak haldeydim.kendimi oyle gorunce birden aglamaya basladim canawara benziyodun. Sonuclar yarin cikacak.
gecmıs olsun canım,sen de dıkkat et kendıne,ama her hamılelık aynı olcak dıye bı sey de yok.Benım bı akrabam aynı sorunu vardı rahım agzına dıkış atıldı sıreklı yattı,7 yasında kızı var sımdı.Insallah sag salim alırsın sen de kucagına bu defaBebegim canli dogmustu yavrum hicbiseyide yoktu annesi tasiyamadi iste ne yapayım
Benim 18 haftalik bi kaybim varrahim agzi yetmezligi teshisi konuldu. Gecen hafta serklaj ameliyati oldum yani rahim agzina dikis atildi. Heyet raporu aldim zaten. Yatiyorum iste ne yapayım. Inss son haftaya kadar tasiyabilirimm bebisimi bu defa.
Beb
Bebisinin cinsiyeti belli oldumu?[/QUOTE
Oldu canım, erkek
evet canım, 2 boyutlu olanlarda.. Bacaklarını ayırmış yatıyordu sıpam :)normal ultrasondamı belli oldu canım
benm ikili testimin sonucuna bakmadan dörtlü test dedi bana doktor sadece ense kalınlığı ölçülmüştü. ben neden doktoruma güvenemiyorum acaba yaAynen öyle... Benim doktorum da sorunsuz çıkan ikili testim sonrası üçlü test istemedi, gerek olmadığını söyledi sorunsuz olduğu için. Her iki testte de %5 yanılma payı olduğundan gereksiz yere %10 yanılmayı payı ile anneyi strese sokan bir şey dedi...
Inşallah inşallah. Birbirimize sua edelim allah sanada sifa versin:)gecmıs olsun canım,sen de dıkkat et kendıne,ama her hamılelık aynı olcak dıye bı sey de yok.Benım bı akrabam aynı sorunu vardı rahım agzına dıkış atıldı sıreklı yattı,7 yasında kızı var sımdı.Insallah sag salim alırsın sen de kucagına bu defa
benim ablam tatlarını sevmediği için ve midesini bulandırdığı için hiçbirini kullanmadım hemde gereksiz gördüm demişti çok şükür bebekleri sağlıklı ama insanın içi rahat etmez ki içmeyincede insan elinden gelen herseyi yapmak istiyor:)aynen bende öyle cnm imom decavit ferro sanol hepsinde folik asit ve diğer vitaminler var.bende kararsız kaldım doktorada 5 ocakta gideceğim çok vitamin almanında sakıncası olursa diye düşünüyorum.
Ayni vakitlerde kayip yasayip ayni vakit hamile kalmisiz tekrar. Ins bu sefa hersey guzel olacakkkkk:)inşallah cnm..
benımde mart ayında 18 haftalık kaybım var rahım ağzı yetmezliği diil enfeksyon geçirmiştim kesem delinmişti.
bebeğimi normal doğum yaptım suni sancıyla.
inşallah bu sefer kucağımıza alıcaz cnm..
Allah bize bağışlasın yavrularımızı.
testlere pek takılma cnm hatta benim doktorum bana sorsa istemiyorum derdim ama bi bakıyorum kan almaya yollamış bizi test için hayır demeye vakit kalmıyor :)benm ikili testimin sonucuna bakmadan dörtlü test dedi bana doktor sadece ense kalınlığı ölçülmüştü. ben neden doktoruma güvenemiyorum acaba yahep yanlış yapıyomus gibi geliyo. çok iyi bi doktor diye tavsiye üzerine gittim bir de
Ayni vakitlerde kayip yasayip ayni vakit hamile kalmisiz tekrar. Ins bu sefa hersey guzel olacakkkkk:)
Ayy canım ben de geçen hafta ütü yapıyordum bi kaç bşy utuledim sonra başım dönmeye başladı tansiyonum düştü sanırım. Gömleği yarıda bıraktım sonra devam ettim valla. Ayakta kaldım diye herhalde.yemek yapıyorum, mutfağın banyonun ve evin genel temizliğini yapıyorum ben canım. haftada bir süpürüyorum ama fazla tozlanmadığı için. mutfağı 2 günde bir süpürüyorum orası biraz daha fazla kirleniyo çünkü.. Tek şikayetim eşimin domestosu yasaklaması oldumutfak tezgahını domestosla silip yıkıyordum, artık cif mutfak'a geçtim. o da zararlı da domestos kadar değildir. çok seviyorum domestosun mavi renkte olanını naneli mis gibi kokuyodu mutfağım
Haftada 1 de ütü yapıyorum eşimin gömlek kazak pantalon fln. kendi ütümü yapmaya üşeniyorumbir yere çıkacağım zaman ütü yapıyorum kendime gerekirse. çünkü ütü çok yoruyo beni ve hiç sevmiyorum
Canım geçmiş olsun sonuçalr inşallah iyi çıkar nedne öyle oldu ki tansşyonunu kontrol altına almıştın sen
Tsk ederim kizlar benimle ayni problemleri yasayana arkadasimin bebegi 32 haftada alindi cok sukur iyiler tek fark ben daha erken oldum boyle. Gebelik zehirlennesi yada hasimato diyorlar. Yada gizli seker bakalim gorcez yarin. Nefrolojiye giderim arkadaslar bahsetmis merdiwen cikarken nefes nefesf kaliyoz diye ben artik yattigim yerde boguluyorum resmen. Geceleri nefesim tikanarak uyaniyorum.of Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlarCok gecmis olsun canim. Insallah sonuclar iyi ge l ir. Sende de tansiyon sikintisi vardi sanirim. Birde nefrolojiye git istersen. Idrarina baktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?