2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Aynen öyle... Benim doktorum da sorunsuz çıkan ikili testim sonrası üçlü test istemedi, gerek olmadığını söyledi sorunsuz olduğu için. Her iki testte de %5 yanılma payı olduğundan gereksiz yere %10 yanılmayı payı ile anneyi strese sokan bir şey dedi...

aynen bende öyle cnm imom decavit ferro sanol hepsinde folik asit ve diğer vitaminler var.bende kararsız kaldım doktorada 5 ocakta gideceğim çok vitamin almanında sakıncası olursa diye düşünüyorum.

doktora gidince bebğe bakarken aklıma bişey sormak gelmiyor kızlar ne soruyorsunuz gidince doktora:)bi yerimde ağrı falanda yok ya şikayetim olmuyor

Cok gecmis olsun canim. Insallah sonuclar iyi ge l ir. Sende de tansiyon sikintisi vardi sanirim. Birde nefrolojiye git istersen. Idrarina baktir.

Bebegim canli dogmustu yavrum hicbiseyide yoktu annesi tasiyamadi iste ne yapayım
gecmıs olsun canım,sen de dıkkat et kendıne,ama her hamılelık aynı olcak dıye bı sey de yok.Benım bı akrabam aynı sorunu vardı rahım agzına dıkış atıldı sıreklı yattı,7 yasında kızı var sımdı.Insallah sag salim alırsın sen de kucagına bu defa

inşallah cnm..
benımde mart ayında 18 haftalık kaybım var rahım ağzı yetmezliği diil enfeksyon geçirmiştim kesem delinmişti.
bebeğimi normal doğum yaptım suni sancıyla.
inşallah bu sefer kucağımıza alıcaz cnm..
Allah bize bağışlasın yavrularımızı.

benm ikili testimin sonucuna bakmadan dörtlü test dedi bana doktor sadece ense kalınlığı ölçülmüştü. ben neden doktoruma güvenemiyorum acaba ya hep yanlış yapıyomus gibi geliyo. çok iyi bi doktor diye tavsiye üzerine gittim bir de

Inşallah inşallah. Birbirimize sua edelim allah sanada sifa versin:)

aynen bende öyle cnm imom decavit ferro sanol hepsinde folik asit ve diğer vitaminler var.bende kararsız kaldım doktorada 5 ocakta gideceğim çok vitamin almanında sakıncası olursa diye düşünüyorum.
benim ablam tatlarını sevmediği için ve midesini bulandırdığı için hiçbirini kullanmadım hemde gereksiz gördüm demişti çok şükür bebekleri sağlıklı ama insanın içi rahat etmez ki içmeyincede insan elinden gelen herseyi yapmak istiyor:)

Ayni vakitlerde kayip yasayip ayni vakit hamile kalmisiz tekrar. Ins bu sefa hersey guzel olacakkkkk:)

testlere pek takılma cnm hatta benim doktorum bana sorsa istemiyorum derdim ama bi bakıyorum kan almaya yollamış bizi test için hayır demeye vakit kalmıyor :)

Ayni vakitlerde kayip yasayip ayni vakit hamile kalmisiz tekrar. Ins bu sefa hersey guzel olacakkkkk:)

amin cnmm ben çok umutluyum..
bebeğimi kaybettiğim sıralar dinlediğim bir şarkı vardı, o şarkıyı ona ithaf etmiştim sanki. artık birtek o şarkıyı duyunca ağlıyorum, ağlamalarımı bu bebek sayesinde bitirdim. o da erkekti şimdiki de erkek.
oğlum bana kardeşini gönderdi Allah onu korusun, hepimiiznkini inş..

Ayy canım ben de geçen hafta ütü yapıyordum bi kaç bşy utuledim sonra başım dönmeye başladı tansiyonum düştü sanırım. Gömleği yarıda bıraktım sonra devam ettim valla. Ayakta kaldım diye herhalde.

QUOTE="Rain60, post: 38512789, member: 532495"]Geçmiş olsun canım ya niye öyle oldu ki acaba, umarım sonuçlarında önemli bişey çıkmaz, kendinide çok üzüp bebeğini etkileme canım

Amin canım amin, bebişler için katlanıyoruz herşeye işte [/QUOTE]

Canım geçmiş olsun sonuçalr inşallah iyi çıkar nedne öyle oldu ki tansşyonunu kontrol altına almıştın sen

Cok gecmis olsun canim. Insallah sonuclar iyi ge l ir. Sende de tansiyon sikintisi vardi sanirim. Birde nefrolojiye git istersen. Idrarina baktir.
Tsk ederim kizlar benimle ayni problemleri yasayana arkadasimin bebegi 32 haftada alindi cok sukur iyiler tek fark ben daha erken oldum boyle. Gebelik zehirlennesi yada hasimato diyorlar. Yada gizli seker bakalim gorcez yarin. Nefrolojiye giderim arkadaslar bahsetmis merdiwen cikarken nefes nefesf kaliyoz diye ben artik yattigim yerde boguluyorum resmen. Geceleri nefesim tikanarak uyaniyorum.of Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…